• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belki
Biliyor musun geçen gün izine gitmek istiyorum diye yazdığında acaba ne olayla geri dönecek diye düşünmüştüm ama yazmamıştım

Bence de seni kıranı alttan alma👍👍👍

Biliyor musun geçen gün izine gitmek istiyorum diye yazdığında acaba ne olayla geri dönecek diye düşünmüştüm ama yazmamıştım

Bence de seni kıranı alttan alma👍👍👍
🤣🤣🤣 buraya yazmam utanırım anca bdv ye giderim artık 🤪

Aşıların bulunma sürelerine baktınız mı.
15yil 20 yıl .. veya AIDS gibi hastalıkların aşısı bile yok😱
Su aşamada Aşıya bel baglamak olanaksız. Güvenli aşı bulunması birkaç yıl sürer sonra onu piyasaya surme, nsanların erişimi falan derken covid-20, 21, 22... çıkar

Bugünlerde hep eski günler geliyor aklıma.
Anılar yaşanmışlıklar şarkılar
Ünv albümü yapmıştım onlara baktım geçen gün.liseden konuştuk eşimle.
Emre Aydın vs dinliyorum.esim bozuluyor ama😂😂😂
Final donemleri ders çalışırken hep Emre Aydın ben sensiz istanbula düşmanım dinlerdik 😅

Murat market twitterta tt olmus kizlar Cedric1003 Cedric1003 tuce_tuce tuce_tuce
Hiç alışveriş yapmıyorum bazen simitleri güzel diye onu da almicam artık söylenecek çok şey var da yazılmıyor buradan.karantina bile 1 hafta normal de yurtdusundan gelenlere bile 2 hafta evden çıkmayın denildi.oğlunun videosunu gördüm içim acıdı. Migrostan alacağım param koç lara gitsin 😎😎
Bu yıl 1 sınıf alacağım için uzun bir tatil istiyordum.tatilde çok güzel planlarım vardı umudum agustosta

Hiç alışveriş yapmıyorum bazen simitleri güzel diye onu da almicam artık söylenecek çok şey var da yazılmıyor buradan.karantina bile 1 hafta normal de yurtdusundan gelenlere bile 2 hafta evden çıkmayın denildi.oğlunun videosunu gördüm içim acıdı. Migrostan alacağım param koç lara gitsin 😎😎
Bu yıl 1 sınıf alacağım için uzun bir tatil istiyordum.tatilde çok güzel planlarım vardı umudum agustosta

Yaa herkesin psikolojik rahatlamaya ihtiyaci var insallah gidersiniz
Ben migrosu seviyorum takip edince indirimleri guzel denk gelince niye alinmasinki

Bu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belki
Eşinle konuştuysanız sıkıntı olmaz canım.Ama şimdi birde torun var diyecekler, annenlerle aynı şehirdemi olacaklar? Gidince net ol canım, güzel vakit geçir ama hiçbir duygu sömürüsüne olanak verme, çek git annene.İnşallah bu sefer çok güzel geçer tatilin

Benim calisma programimda agustosta yurtdisi fuar gozukuyor. Cinden katilim yuksek olursa hep seni hatirlicam 😂

Ben de gitmeden dayanabilecegimi dusunmuyorum malesef. Ama bir anda olacak yıgılmalar da beni tabii korkutuyor.
Villa kiralama nasil oluyor? Baktiginiz belli bi site var mi? Belki biz de dusunebiliriz ama pek bilgimiz yok.

Evet herkes cok cok rahat. Biz mi anormaliz ki acaba?
Biz kendimizi cok kisitliyoruz herkesin keyfi yerinde. Geziyor tozuyor egleniyor.

Ay bebek kucukmus gercekten.
Benim mayistaki tatilim ve bi de ucak biletim zaten iptal oldu.
Nisandaki turum da...
Ekimde bi rezervasyonum var duruyor.
Agustosta da yurtdisi gozukuyor zorunlu olarak😑

Bu gecis sureci beni endiselendiriyor. Musteriler mesaj yagmuruna tuttu 1inde aciyor musunuz gelicez öldük bittik cok özledik.
Ben de isi ozledim normalimizi ozledim ama bizi bazi maceralar bekliyor gibi.
Senin baya doluymuş program. Umarım yurt dışına gitmek zorunda kalmazsın, bir şekilde iptal olur.
Ne iş yapıyorsun, bu kadar yolunu gözleyen var? 🤔😬

Aynennn 😊😊

Aşı konusunda haklısın. Bakalım neler olacak😔

Birikimlerin bereketli olsun
Teşekkürler Pure🤗

ABD corona gündeminden baya uzaklaştı. Gösteriler çeşitli eyaletlere sıçradı. Isin garibi göstericiler maske ve eldivenlerle protesto ediyorlar. 😷
Şehirlerde yağmalanan dükkanlar var.
Bu olayda da amacı protesto olan insanlar dışında provokasyon amaçlı insanlar da var. Hatta bunların gerçek protestocular, provokatörlerin yakıp yıkıp kirlettiği yerleri temizliyormus 🤔

Geçenlerde bi haber vardı. ABD'de 17 yıldır görülmeyen büyük bir ari turu varmış, bal arilarinin kovanına girip hepsini öldürüyormuş. CNN diyo ki dev arılar 17 yıl sonra tekrar görüldü, neden? Çünkü yil 2020😅
Ne 2020 imiş.

Bu arada pandeminin yeni merkezi Güney Amerika. Brezilya ve Meksika Avrupa ülkelerine taş çıkartacak gibi duruyor.
Maalesef virus dünyada dolanıp duracak gibi.

Eşinle konuştuysanız sıkıntı olmaz canım.Ama şimdi birde torun var diyecekler, annenlerle aynı şehirdemi olacaklar? Gidince net ol canım, güzel vakit geçir ama hiçbir duygu sömürüsüne olanak verme, çek git annene.İnşallah bu sefer çok güzel geçer tatilin
Annelerle aynı şehirdeler şuAn inşallah ya

Back
X