• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadim bir yandan toparlanıyorum bir yandan temizlik yapıyorum yatak odasından toparlanmaya başladım sonra mutfağa geçicem
Salonun halı ve koltuklarını yıkadık bugün de oturma odasındaki L koltuk ve halısını yıkayacağım.
Yine bugün iki odanın camını sileceğim pis bırakmak istemiyorum evi temiz bırakmayı önemsiyorum
Bunca işin içinde geçen gün erteledigim sarmalarımı saracağım yanına çocuklara çorba yaparim, salata ve yoğurtla birlikte yenir.
Kolay gelsin
İki çocukla bütün bu işleri yapabilmek, Maşallah enerjine 🧿

Benimde yazlık almam lazım kıslıkta bakıyorum herseye bakıyorum ben😂Eşime bot ve 2 spor ayakkabı aldım oğlana bot ve spor ayakkabı baya oldu bunları alalım kendime alamadım😀Geçen bir spor ayakkabı aldım daha hazırlanıyor eşim beğenmedi ama ucuz diye aldım yüzde 70indirim olmuş dur bulursam atayım buraya resmini😂
Sürekli bişeyler almakmistiyorum bu ayın maaşını hepsini harcadım heyecanla haziran ı bekliyorum.evde ki eksikler gözüme batıyor bi taraftan çocuklar biraz daha büyüsün toptan herşeyi değiştiririm dayan 2 3 sene daha diyorum at at reisleri bakalim

Sürekli bişeyler almakmistiyorum bu ayın maaşını hepsini harcadım heyecanla haziran ı bekliyorum.evde ki eksikler gözüme batıyor bi taraftan çocuklar biraz daha büyüsün toptan herşeyi değiştiririm dayan 2 3 sene daha diyorum at at reisleri bakalim
Ben salonu değiştirdim uygunda aldık şimdi artmış.Masa konsol 6sandalye yemek masası 2 tane 3lü koltuk 2 tane tekli koltuk 3 lü sehpa 15000 Doğtaş’ın fabrıkasına gidip aldık tayin olunca gelecek inş istediğim gibi gelir üretim tamamlanmıs aradılar.Son taksıdı Temmuz’da ödenecek.

Bu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belki
Kesinlikle ilk annengile gidersen sana surat yapabilir canın sıkılır durduk yere.benimde artık kimseye eyvallahim yok

Scss94 Scss94 spil yazın çok güzel olur mutlaka git . okyonus okyonus ayyy ben çok severim böyle renkli şeyleri hele yazın şıkır şıkır şort altına güzel olur.bende skechers in gri pembeli olanı var 2 sene önce 500 e aldım hala mis gibi çok rahat ayakkabi.benim de eşyalar doğtaş tasarımlar falan çok hoş. Bende Birken den terlik aldım kargoyu bekliyorum durun atayım resmi çok severek aldım

2020-05-31 14.23.41.webp

Gelsin hemen ❣

Biz ufaklık 6 aylıkken iki çocuklu tatil yaptık şu virüs çıkmadan hemen önce zorlanmadık 4 günlük çok iyi geldi.simdi yapacak mıyız hayır bu ortam da içim hiç rahat etmez.seneye herşey normale dönerse öyle
Bende geçen sene küçük kızım 10 aylıktı tatil yaptığımda herşey dahil olunca hiç de zorlanmadım yürümüyordu da çok rahattı🤣🤣🤣

Back
X