- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.321
Biryağ yada yudum alıyorum ben orkide beğenmemiştimSıvı yağ ve toz şekerin fiyatı çok hoşuma gitti.
Sizce nasıl.
40 liradan aşağı sıvıyağyok diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biryağ yada yudum alıyorum ben orkide beğenmemiştimSıvı yağ ve toz şekerin fiyatı çok hoşuma gitti.
Sizce nasıl.
40 liradan aşağı sıvıyağyok diye biliyorum
Teşekkürler canım.
Güzel haberler bekliyoruz öyleyse senden de
Bilmem ben memnunum. Zeytinyağı kullanıyorum sürekli bunlar yedek. kızartma kek poğaça ve bazı yemekler icinBiryağ yada yudum alıyorum ben orkide beğenmemiştim
Bende öyle kızartma hamurlara koyuyorum.Cogu zeytinyağ kullanıyorum.Annemlerin 100agac zeytinliği var yağ annemden her yıl taze çıkıncaBilmem ben memnunum. Zeytinyağı kullanıyorum sürekli bunlar yedek. kızartma kek poğaça ve bazı yemekler icin
Ay onları koyacak yer bulmakta sıkıntı
Ayy kupon biriktirip bedava alıyorlar ya çok hoşuma gidiyor benimde. Kasada trink trink düşüyor kuponlar.![]()
Biryağ yada yudum alıyorum ben orkide beğenmemiştim
Vişne kompostosunu her sene yapıyorum çok seviyorumYarın bulursam aynı çilekten yine alırım veya vişne. Kompostoluk atacağım ve reçellik
Bizimde öyle bol bulunca kızartmayı bile zeytinyağı ile yapıyorumBende öyle kızartma hamurlara koyuyorum.Cogu zeytinyağ kullanıyorum.Annemlerin 100agac zeytinliği var yağ annemden her yıl taze çıkınca![]()
Haydi hayırlısı güzel haberler ver bizeEv bakıyoruz canım, güzel bir ihtimal var.
Arabanız hayırlı olsun, eşin çok istiyordu, güzel ve mantıklı olmuş. İyi günlerde kullanın.
Çok ince düşünmüş ne güzelBugün anneannem aradı geçenlerde anneme 1000 euro gondermisti anneme benden sana hatıra kalacak bir altın kolye veya bileklik al demiş. Annemde güzel bir kolye almış o parayla kendine. Bugünde bana telefonda turkiyeye geldiğinde doğum hediyesi olarak büyük bir altın alacağını söyledi altın zincirle beraber hediye edeceğini onun hatırası olarak saklamami söyledi. Çok duygulandım anneannemle aramda çocukluğumdan beri çok farklı bir bağ var cunku. Bir yandanda hüzünlendim yaşı 75+ çünkü o hayatımızdan giderse büyük bir bosluk olacak. Insanin hayatinda gerçek anlamda değerli insanlarin olması çok mutluluk verici birşey. Keske hep hayatimizda kalsalar.
Ağır kokmuyor mu acabaBizimde öyle bol bulunca kızartmayı bile zeytinyağı ile yapıyorum![]()
Yok canım alıştığımizdan mi bilmiyorum bize diğer yağlar kokuyorAğır kokmuyor mu acaba
Bende yemeklerde salatada sadece zeytinyağı kullanıyorum ama kızartma hiç yapmadımYok canım alıştığımizdan mi bilmiyorum bize diğer yağlar kokuyor
Bence bezsiz devam etmen daha mantıklı kizin tuvalet eğitimine hazır gibi duruyor böyle bakinca bez takarak kafasini karıştırma bence. Yinede en iyisini sen bilirsin kızını en iyi sen tanıyorsun. Kolaylıklar diliyorum darısı bizim başımızaSelam kızlar şimdi size bir sorum olacak kızım 21 aylık oldu 4 gündür bezini çıkarmıştım tuvalet geldi diyor fakat yaparken beraber söylüyor,,, gece de 2 defa uyandı tuvalet geldi dedi götürdüm yaptı fakat sabaha karşı götürdüğümde yapmadı sabah uyanınca da bezine yapmıştı... tuvalete gidiyoruz bitti deyip hemen kalkıyor yapmadanbende herhalde küçük diye zorlamak istemedim
Ama bugün öğlen büyük tuvaletini yaparken tuvalet geldi diyor
Akşam da bezi varken çişini yaparken yine tuvalet geldi diyor bakıyor çişi akıyor mu
Sizce bu durumda biraz daha bezsiz mi devam etmeliyim yoksa besini takmalı mıyım
ayyy büyük kızım hiç zorlamamıştı ama kaç gün sürdü tuvalet eğitimi hatırlamıyorum![]()
Ben oyumu bezsizden yana kullanıyorumSelam kızlar şimdi size bir sorum olacak kızım 21 aylık oldu 4 gündür bezini çıkarmıştım tuvalet geldi diyor fakat yaparken beraber söylüyor,,, gece de 2 defa uyandı tuvalet geldi dedi götürdüm yaptı fakat sabaha karşı götürdüğümde yapmadı sabah uyanınca da bezine yapmıştı... tuvalete gidiyoruz bitti deyip hemen kalkıyor yapmadanbende herhalde küçük diye zorlamak istemedim
Ama bugün öğlen büyük tuvaletini yaparken tuvalet geldi diyor
Akşam da bezi varken çişini yaparken yine tuvalet geldi diyor bakıyor çişi akıyor mu
Sizce bu durumda biraz daha bezsiz mi devam etmeliyim yoksa besini takmalı mıyım
ayyy büyük kızım hiç zorlamamıştı ama kaç gün sürdü tuvalet eğitimi hatırlamıyorum![]()
Yaa bende karar veremedim hani korksun da istemiyorum çünkü tuvalet geldi diyor ama tuvalete yapmıyor altına yapıyor aklım karıştı benimdeBence bezsiz devam etmen daha mantıklı kizin tuvalet eğitimine hazır gibi duruyor böyle bakinca bez takarak kafasini karıştırma bence. Yinede en iyisini sen bilirsin kızını en iyi sen tanıyorsun. Kolaylıklar diliyorum darısı bizim başımıza![]()
Ayyy çok isterim alışsınBen oyumu bezsizden yana kullanıyorum![]()
Çok az kalmış çocuk zaten söylüyor bez bağlayıp boşuna kafa karıştırma şekerimYaa bende karar veremedim hani korksun da istemiyorum çünkü tuvalet geldi diyor ama tuvalete yapmıyor altına yapıyor aklım karıştı benimde
Ayyy çok isterim alışsın![]()
Bende ogluma bir gün bez takmadım geçtiğimiz hafta içerisinde kaka ve çiş gelince söyle dedim kakasi gelince korktu aglamaya basladi yapamadi korkudan. Kiyamadim erteledim bir sureligine ama er yada gec gozumu karartmam gerekiyor 2.5 yasinda zamani geldi artık cunku.Yaa bende karar veremedim hani korksun da istemiyorum çünkü tuvalet geldi diyor ama tuvalete yapmıyor altına yapıyor aklım karıştı benimde
Ayyy çok isterim alışsın![]()