• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bilmem ben memnunum. Zeytinyağı kullanıyorum sürekli bunlar yedek. kızartma kek poğaça ve bazı yemekler icin
Bende öyle kızartma hamurlara koyuyorum.Cogu zeytinyağ kullanıyorum.Annemlerin 100agac zeytinliği var yağ annemden her yıl taze çıkınca ☺️

Ay onları koyacak yer bulmakta sıkıntı 😂😂

Ayy kupon biriktirip bedava alıyorlar ya çok hoşuma gidiyor benimde. Kasada trink trink düşüyor kuponlar. 😂

ben evdeki bir odayı kiler odası olarak kullanıyorum. 3 kapılı bir dolap var, her şey onun içinde. kuru yemişler soğan patates hariç. ama onlar da o odada.

Biryağ yada yudum alıyorum ben orkide beğenmemiştim

yudum yağ eylül ayında migrosta kampanya vardı, 12 tl idi. 8-9 tane almıştım, yeni bitti. 12 liraya aldığım şey şimdi 40 küsür. stok yapmak kesinlikle çok avantajlı.
ben de diğer yağları kullanamıyorum. fındık yağı, zeytin yağı ve yudum.

Bugün anneannem aradı geçenlerde anneme 1000 euro gondermisti anneme benden sana hatıra kalacak bir altın kolye veya bileklik al demiş. Annemde güzel bir kolye almış o parayla kendine. Bugünde bana telefonda turkiyeye geldiğinde doğum hediyesi olarak büyük bir altın alacağını söyledi altın zincirle beraber hediye edeceğini onun hatırası olarak saklamami söyledi. Çok duygulandım anneannemle aramda çocukluğumdan beri çok farklı bir bağ var cunku. Bir yandanda hüzünlendim yaşı 75+ çünkü o hayatımızdan giderse büyük bir bosluk olacak. Insanin hayatinda gerçek anlamda değerli insanlarin olması çok mutluluk verici birşey. Keske hep hayatimizda kalsalar.

Bugün anneannem aradı geçenlerde anneme 1000 euro gondermisti anneme benden sana hatıra kalacak bir altın kolye veya bileklik al demiş. Annemde güzel bir kolye almış o parayla kendine. Bugünde bana telefonda turkiyeye geldiğinde doğum hediyesi olarak büyük bir altın alacağını söyledi altın zincirle beraber hediye edeceğini onun hatırası olarak saklamami söyledi. Çok duygulandım anneannemle aramda çocukluğumdan beri çok farklı bir bağ var cunku. Bir yandanda hüzünlendim yaşı 75+ çünkü o hayatımızdan giderse büyük bir bosluk olacak. Insanin hayatinda gerçek anlamda değerli insanlarin olması çok mutluluk verici birşey. Keske hep hayatimizda kalsalar.
Çok ince düşünmüş ne güzel

Selam kızlar şimdi size bir sorum olacak kızım 21 aylık oldu 4 gündür bezini çıkarmıştım tuvalet geldi diyor fakat yaparken beraber söylüyor,,, gece de 2 defa uyandı tuvalet geldi dedi götürdüm yaptı fakat sabaha karşı götürdüğümde yapmadı sabah uyanınca da bezine yapmıştı... tuvalete gidiyoruz bitti deyip hemen kalkıyor yapmadan 😜bende herhalde küçük diye zorlamak istemedim 👍👍
Ama bugün öğlen büyük tuvaletini yaparken tuvalet geldi diyor
Akşam da bezi varken çişini yaparken yine tuvalet geldi diyor bakıyor çişi akıyor mu

Sizce bu durumda biraz daha bezsiz mi devam etmeliyim yoksa besini takmalı mıyım

ayyy büyük kızım hiç zorlamamıştı ama kaç gün sürdü tuvalet eğitimi hatırlamıyorum🤔🤔🤔

Selam kızlar şimdi size bir sorum olacak kızım 21 aylık oldu 4 gündür bezini çıkarmıştım tuvalet geldi diyor fakat yaparken beraber söylüyor,,, gece de 2 defa uyandı tuvalet geldi dedi götürdüm yaptı fakat sabaha karşı götürdüğümde yapmadı sabah uyanınca da bezine yapmıştı... tuvalete gidiyoruz bitti deyip hemen kalkıyor yapmadan 😜bende herhalde küçük diye zorlamak istemedim 👍👍
Akşam da bezi varken çişini yaparken yine tuvalet geldi diyor bakıyor çişi akıyor mu

Sizce bu durumda biraz daha bezsiz mi devam etmeliyim yoksa besini takmalı mıyım

ayyy büyük kızım hiç zorlamamıştı ama kaç gün sürdü tuvalet eğitimi hatırlamıyorum🤔🤔🤔
Bence bezsiz devam etmen daha mantıklı kizin tuvalet eğitimine hazır gibi duruyor böyle bakinca bez takarak kafasini karıştırma bence. Yinede en iyisini sen bilirsin kızını en iyi sen tanıyorsun. Kolaylıklar diliyorum darısı bizim başımıza 🤲

Ben oyumu bezsizden yana kullanıyorum 😀

Bence bezsiz devam etmen daha mantıklı kizin tuvalet eğitimine hazır gibi duruyor böyle bakinca bez takarak kafasini karıştırma bence. Yinede en iyisini sen bilirsin kızını en iyi sen tanıyorsun. Kolaylıklar diliyorum darısı bizim başımıza 🤲
Yaa bende karar veremedim hani korksun da istemiyorum çünkü tuvalet geldi diyor ama tuvalete yapmıyor altına yapıyor aklım karıştı benimde
Ben oyumu bezsizden yana kullanıyorum 😀
Ayyy çok isterim alışsın 🤲🤲

Oğluşa geceleri ilk ağladığı zaman mama vereyim destek dedim 😅 az önce mamayı yaptım uyandı gittim yanına gözü kapalı karanlık 1 kaşık mamayı aldı başka asla almadı ağzını bi kapatıyor 😏 gece gece ye uyu işte

Yaa bende karar veremedim hani korksun da istemiyorum çünkü tuvalet geldi diyor ama tuvalete yapmıyor altına yapıyor aklım karıştı benimde

Çok az kalmış çocuk zaten söylüyor bez bağlayıp boşuna kafa karıştırma şekerim

Bende ogluma bir gün bez takmadım geçtiğimiz hafta içerisinde kaka ve çiş gelince söyle dedim kakasi gelince korktu aglamaya basladi yapamadi korkudan. Kiyamadim erteledim bir sureligine ama er yada gec gozumu karartmam gerekiyor 2.5 yasinda zamani geldi artık cunku.

Back
X