• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hergünüm şuraya tayin bugun açıklanırmı diye Yazarak geçiyor.Allahım sen bugün tayın belli oldu şurası oldu diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Ev topluyorum,eşim geldi,Taşındık,yerleşiyoruz,yerleştik,kahve keyif yapıyoruz,Oğlan babasıyla oynuyor bende burayı okuyorum napıyorsunuz kızlar diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Gözlerim hep dolu dolu geziyorum ne kötü şey belirsizlik.Allahım sen bizi ailemizle hastalıkla sınama yarabbim en kötü günümüz bu olsun🤲Yer gök dua çok şükür bugünümüze🤲Hayırlı cumalar hepinize❤
Canım biraz daha sık dişini az kaldı inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende bir süre eşimden ayrı kalmıştım yeni evliyken insanın kolu kanadı kırılıyor kendini yarim ve eksik hissediyorsun. Ama bu hep böyle devam etmeyecek kendini yıpratmaki kavustugunuzda düzeninizi kurduğunuzda o güzel günlerin tadını çıkaracak sağlığın ve enerjin olsun..

Canım biraz daha sık dişini az kaldı inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende bir süre eşimden ayrı kalmıştım yeni evliyken insanın kolu kanadı kırılıyor kendini yarim ve eksik hissediyorsun. Ama bu hep böyle devam etmeyecek kendini yıpratmaki kavustugunuzda düzeninizi kurduğunuzda o güzel günlerin tadını çıkaracak sağlığın ve enerjin olsun..
6 yıldır çok yıprandım bu yıl çok zor geçiyor.

Bu dikkat edip etmememin okumuşlukla şunla bunla alakası yok bence Avrupa'yı da görüyoruz ordakinler bizden daha çok dikkat etmiyor.bana bir şey olmaz düşüncesinden kaynaklanıyor bu da sadece bize has bir düşünce değil.
Gencleri ve anormal bir kafa yapisina sahip olanlari saymazsan geri kalanlar çoğunlukla dikkat ediyor. Toplu taşıma araclarina marketlere vs sayıyla kişi alınıyor. Sosyal mesafe çok on planda tutuluyor. Turkiyede de dikkat edenler var ama bir o kadarda dikkat etmeyen var. Yer çekimi kanunu kanundan çıkacak diye bir röportajda ciddi ciddi kanundan çıksın veya çıkmasın tartışmasına giren vatandaşlarımız var hoş o röportajın ne kadar etik ve saygi kurallarına uygun oldugu tartışılır ama insanlar bu iddiayı ciddiye alıp cevap verdiğine göre virüsünde nasıl ve hangi durumlarda bulasacagini idrak edememeleri gayet normal.

Uzmanların bugün açıklanabilirmiş.Hepsi aynı anda neden açıklanmıyor ne sacmalık ya.Tayin daireden birkaç subay fetöden alınmış tayinler incelenecek 1 hafta sonra açıklanacak diyenlerde var.Moralimi bozmayım diyorum ama artık çok bunaldım haziranda geçiyor
hadi ya çok kötü olmuş eşim bahsetmedi hiç

Hergünüm şuraya tayin bugun açıklanırmı diye Yazarak geçiyor.Allahım sen bugün tayın belli oldu şurası oldu diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Ev topluyorum,eşim geldi,Taşındık,yerleşiyoruz,yerleştik,kahve keyif yapıyoruz,Oğlan babasıyla oynuyor bende burayı okuyorum napıyorsunuz kızlar diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Gözlerim hep dolu dolu geziyorum ne kötü şey belirsizlik.Allahım sen bizi ailemizle hastalıkla sınama yarabbim en kötü günümüz bu olsun🤲Yer gök dua çok şükür bugünümüze🤲Hayırlı cumalar hepinize❤
amin inşallah güç olmasında her şey yoluna girer

Kızlar çok kötüyüm. Kızı uyuturken oğlan banyoya girmis gidip baktığımda tuvalet fırçasını tuvaletin içine koymuş kabinida önüne koymuş oturuyordu öyle. Bir kaç gün önce domestos koymuştum içine ben baktığımda fırçanın kabı boştu ya tuvaletin içine boşalttı yada içti. Sordum kaç kez ne yaptın diye bilmiyorum diyor. Ağzını suyla çalkalattim ayran içirmeye çalıştım içmedi. Insallah icmemiştir :KK43:

Kızlar çok kötüyüm. Kızı uyuturken oğlan banyoya girmis gidip baktığımda tuvalet fırçasını tuvaletin içine koymuş kabinida önüne koymuş oturuyordu öyle. Bir kaç gün önce domestos koymuştum içine ben baktığımda fırçanın kabı boştu ya tuvaletin içine boşalttı yada içti. Sordum kaç kez ne yaptın diye bilmiyorum diyor. Ağzını suyla çalkalattim ayran içirmeye çalıştım içmedi. Insallah icmemiştir :KK43:
içse söylemez mi canım 😔😔 ağzını koklasaydın bi

içse söylemez mi canım 😔😔 ağzını koklasaydın bi
Kokladim koku yok gibiydi ama atletinin onu ıslaktı biraz. Bilmiyorum ya her gün vukuat çıkarmasından biktim usandım artık. Ne kadar önlem almaya çalışsamda başıma illaki bir is aciyor. Bazen tokat atmamak icin zor tutuyorum kendimi sabrimi cok zorluyor.

içse yakardı boğazını falan içmemiştir dökmüştür bence yere baksaydın ıslak mı fırçayı alırken devirmiş olabilir

Kokladim koku yok gibiydi ama atletinin onu ıslaktı biraz. Bilmiyorum ya her gün vukuat çıkarmasından biktim usandım artık. Ne kadar önlem almaya çalışsamda başıma illaki bir is aciyor. Bazen tokat atmamak icin zor tutuyorum kendimi sabrimi cok zorluyor.
benim yiğenim yağ çözücü içmişti 1 yudum çok fenaydı kaç gün hastanede yattı yavrum o yüzden hiç dolabın altına koymam deterjanları hep yukarılara koyarım ağızlarını iyice sıkarım yapacak olan yine yapar ama kendimce önlem alıyorum işte

benim yiğenim yağ çözücü içmişti 1 yudum çok fenaydı kaç gün hastanede yattı yavrum o yüzden hiç dolabın altına koymam deterjanları hep yukarılara koyarım ağızlarını iyice sıkarım yapacak olan yine yapar ama kendimce önlem alıyorum işte
Bende deterjanlara çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen nasil oldugunu anlamiyorsun iste. Allah evlatlarimizi korusun.

içseydi tükürürdü bence içmemiştir inşallah . Bende bazen kendimi zor tutuyorum bağırmamak için ya sabır diyorum hep 😑

Back
X