- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.881
Fener yolundaydın di mi sen orası çok güzelBaktığında tamamen semte ve konuma veriyorsun aslında.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fener yolundaydın di mi sen orası çok güzelBaktığında tamamen semte ve konuma veriyorsun aslında.![]()
Valla bence de para var ya da deli cesareti varValla herkes para yok diye ağlanıyor ama bence baya var millette yanibizimde peşinat eksiğimiz olmasa bizde alacaktık ama malesef eksiğimiz var. Bizim binada 2 tane ev satıldı kredi düştüğünden beri. Bir tanesi 1 milyona, diğeri 980 bine.
![]()
Ben saat yedidem beri ayaktayım uyandığımdan beri deli gibi dolanıyorum ama ne yaptığım belli değil. Gerçi belli şu saate kadar oğlanın altını 3 kez kızın altını 3 kez oğlanımı karnını 3 kez kızın karnını iki kez doyurdum. Ona kos ona kos başım döndü valla zaten oğlan iki dkkda bir gelip birşey istiyor ayaklarima kara sular indi. Böyle yorulunca anneme öyle kinleniyorumki kadın yürüme mesafesinde oturuyor bir gün olsun merhamet edip şu kızıma bir el atayım demiyor ya milletin yanında da mukemmel anneyim diye geçiniyor. Bazen çok nefret ediyorum ondan.Ayyyyy bugün tembellik yapıyorum valla
Hiç bir iş yapmicam kızı da uyuttum öyle boş boş uzanıyorum![]()
Gerçekten işin çok zor strawberry. Allah kolaylık versin. Annene diyecek birşey bulamıyorum bu kadar yakınken bu kadar uzak kalması kırıcı gerçekten.Ben saat yedidem beri ayaktayım uyandığımdan beri deli gibi dolanıyorum ama ne yaptığım belli değil. Gerçi belli şu saate kadar oğlanın altını 3 kez kızın altını 3 kez oğlanımı karnını 3 kez kızın karnını iki kez doyurdum. Ona kos ona kos başım döndü valla zaten oğlan iki dkkda bir gelip birşey istiyor ayaklarima kara sular indi. Böyle yorulunca anneme öyle kinleniyorumki kadın yürüme mesafesinde oturuyor bir gün olsun merhamet edip şu kızıma bir el atayım demiyor ya milletin yanında da mukemmel anneyim diye geçiniyor. Bazen çok nefret ediyorum ondan.
Cok yaşlı değil ya 50 yaşında. Bizim eve geldiginde yatiyor koltuga cocuklarin bana rahar vermiyor size gelince kafam şişiyor diyor birde şaka gibi. Bana yardım etmemesinden ziyade etrafa gösteriş yapıp mükemmel anne rolünü üstlenmesi sinirimi bozuyor. Bekarken annemi hic böyle bilmezdim hatta evlendikten sonrada bilmezdim evli olarak onunla aynı memlekete yerleşince gördüm iç yüzünü. Anlatacak çok şey varda neyse. Bildiğim tek şey var onun yaptığını ben asla yapmayacagim çocuklarıma.Gerçekten işin çok zor strawberry. Allah kolaylık versin. Annene diyecek birşey bulamıyorum bu kadar yakınken bu kadar uzak kalması kırıcı gerçekten.
Haftanın birkaç günü birkaç saat bile olsa Oğlanı yada kızı Yada ikisini birden alsa ilgilense sana çok iyi gelirdi rahatlardın biraz.
yaşlı insanlardan çok birşey beklemiyoruz zaten ama birkaç saat bile ilgilense yeterdi psikolojik olarak rahatlardın
Evet canım çok istiyorumİnşallah gidebilirsiniz tuçe, çok istiyorsun gitmeyi çünkü.
Aynı şeyi bende düşünüyorum. Sanırım market alışverişine göre şekillenecek. Evde soğan bile kalmadı çünkü![]()
Valla of evi süpürdüm sildim şimdi bebeği uyutuyorum ama yani geldiler bana daBen iş yerindede çalışamıyorum işler birikiyor öyle saf saf oturuyorum![]()
Gerçekten yakın olup da ilgilenmemesi çok üzücüBen saat yedidem beri ayaktayım uyandığımdan beri deli gibi dolanıyorum ama ne yaptığım belli değil. Gerçi belli şu saate kadar oğlanın altını 3 kez kızın altını 3 kez oğlanımı karnını 3 kez kızın karnını iki kez doyurdum. Ona kos ona kos başım döndü valla zaten oğlan iki dkkda bir gelip birşey istiyor ayaklarima kara sular indi. Böyle yorulunca anneme öyle kinleniyorumki kadın yürüme mesafesinde oturuyor bir gün olsun merhamet edip şu kızıma bir el atayım demiyor ya milletin yanında da mukemmel anneyim diye geçiniyor. Bazen çok nefret ediyorum ondan.
Evet canım. Bizde geçen sene taşındık, çok güzel gerçektenFener yolundaydın di mi sen orası çok güzel
Bence yastık altındakileri çıkardılarValla bence de para var ya da deli cesareti var![]()
Evet canım çok istiyorumşuan sana gramse vereceğiz izne gitme desen kabul etmem izin derim düşün halimi
![]()
Valla pure biz devlet memuru olduğumuz halde yarın ülkenin durumu ne olacağı belli değil diye cekiniyoruz ama dediğin gibi insanlar bu ortam da bile alıyor.Kesinlikle çok zor.
Artık bir şeylerin sahibi olmak çok zor.
Artık insan isine bile güvenemiyor.
Bir belirsizlik var piyasada.
Bunlara rağmen özelde çalışan kesim Kredi çekiyor cayır cayır.
Aynı fikirdeyim canım.Valla pure biz devlet memuru olduğumuz halde yarın ülkenin durumu ne olacağı belli değil diye cekiniyoruz ama dediğin gibi insanlar bu ortam da bile alıyor.
Bende diyorum eşime artık ev alırsak arsa anlamayız arsa alırsak ev alamayız.su durumda işin elinden giderse diye düşünüyoruz o yüzden toprağa odaklandık
Eşin sana yardımcı oluyor mu sanki annengilin tutumunun bununla bir alakası var gibiKızıma hamileyken doktor kontrolüm vardı benim için çok önemli bir kontroldu. Akşamdan aramıştım kendisini oğlan daha bir buçuk yaşında falandı hastanede perişan olmasın diye sabah getirip sana bırakayım dedim tamam dedi. Sabah çıktım evden kapısına gittim kimse açmadı kapıyı. Aradım kendisini geldim diye babanla malatyaya gidiyoruz kahvaltiyi orda yapacagiz dedi. Ee soz vermiştin hani dedim haftasonu kocan evdeyken ona bırak git dedi. Benim için kopma noktalarından biri o olmustu. Eşim bir keresinde yüzüme vurdu annemin bu tutumunu annen senin için fedakarlık falan yapmaz dedi sana duyduğu merhameti bir koyunda yavrusuna duyuyor bu kadar daha fazlası yok annende dedi. O zaman çok ağrıma gitmişti ama yasadigim olaylar onu hakli cikardi ne yazikki.
ben eve vermeyi değilde 1 milyonum olduğunu düşünemedimbir milyon eve vermek düşünemedim bir an![]()
Tam onu soracaktım.Kaç yaşıda bunlar ne iş yapıyorlar diye.Çocuk önce kendi ihtiyaçlarını karşılasın sonra evlenme derdine düşsün.Bu ne cehalet ya.Ayranı yok içmeye tahterevanla gidiyorAynen ya ablam altin isi olarak ne istediyse bende aynisini isteyecegim diyor. Insan biraz empati kurar karsi tarafin durumuna gore hareket eder. Cocugun isi gucude yok ayricw kizda ogrenci. Yurek yemisler valla.