• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar, güzel bir hafta olsun.

Ya salgın biz uyurken bitti de haberim mi yok? Instagramda goruyorum herkes eş dost gezme tozma piknikte. Maskeler boyunda. Bi de o sekilde durmadan foto hikaye atıyorlar. 50 gunluk bebekle durmadan gezen arkadaslar var. Burada bi arkadasim da mesaj atmis cocuklari alip parka gidelim mi sosyal mesafeli diye. Ben rahat hissetmiyorum kendimi henuz sosyallesmek icin hazır degilim dedim.

Canim cok sıkkın biz kendimizi bu kadar sıkıyoruz. Dışarı çıksak bile gelince dezenfekte duş kiyafet yıkanması bin tane iş. Kendimi gectim biz hasta olsak cocuk perişan olacak derdindeyim. Artık stres, öfke, sıkıntı, umutsuzluk fenalik geldi.

Merhaba kızlar, güzel bir hafta olsun.

Ya salgın biz uyurken bitti de haberim mi yok? Instagramda goruyorum herkes eş dost gezme tozma piknikte. Maskeler boyunda. Bi de o sekilde durmadan foto hikaye atıyorlar. 50 gunluk bebekle durmadan gezen arkadaslar var. Burada bi arkadasim da mesaj atmis cocuklari alip parka gidelim mi sosyal mesafeli diye. Ben rahat hissetmiyorum kendimi henuz sosyallesmek icin hazır degilim dedim.

Canim cok sıkkın biz kendimizi bu kadar sıkıyoruz. Dışarı çıksak bile gelince dezenfekte duş kiyafet yıkanması bin tane iş. Kendimi gectim biz hasta olsak cocuk perişan olacak derdindeyim. Artık stres, öfke, sıkıntı, umutsuzluk fenalik geldi.
Şu günler bir an önce biter inşallah. Normalleşmeye kalksak bir dert yapmasak bir dert.

Yardımcı oluyor biraz eşim. Onunla bir alakası olduğunu zannetmiyorum annem zaten yardımcı olmayı seven biri değil.
Canım beklenti içine girme o zaman diğer türkü sen üzülürsün , genelde kız anneleri yardım eder ya. Kimseye de anlatma o zaman onlar cevaben yaptıkları yardımı anlatır daha da buruk olursun. Boşver Allah evlatlarından güldürsün.

Yeşil fasulye
Mercimekli bulgur pilavı
Cacık yaptım

Büyük kızım spora gitti
Küçük kızımda banyoda keyif yapıyor🤣🤣🤣

Günün harcaması 25 tl👍👍👍
Banyoda tek başına ne yapıyor Ya 🤣🤣 geçen abi bebeğin banyoda videosunu çektim şuraya atsam varya gülmekten bayılırsınız çok komik🤣 garip garip tepkiler hahahaha

Canım beklenti içine girme o zaman diğer türkü sen üzülürsün , genelde kız anneleri yardım eder ya. Kimseye de anlatma o zaman onlar cevaben yaptıkları yardımı anlatır daha da buruk olursun. Boşver Allah evlatlarından güldürsün.
Haklisin canım. Amin inşallah :))

Selam kızlar
Gün harcamam 15.5 tl
Dışardan yemek getittirdik
Dolaptaki yemekler kaldı yarına
Ortak bütçeyi yapmış eşim
1500tl bana düşen kısmı
Kendi kartım ,gün param vs var
Evin iskan izni alınırken harcama yapacakmışım bilemiyorum,
Kurban parası ayırıp bir miktar birikime kalabilir

Tapumuzu aldık çok şükür. Zorlanacağız belki ama kira ödemektense kendi evimizde oturacağız. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah. Dileyen herkese de kısmet etsin.
Hâlâ dokunmadığımız altınımız var. İnşallah onları bozmadan kalan ödemeyi yapabiliriz.
Yalnız tapu masrafı ne büyük kalemmiş yahu.

Merhaba kizlar,
Bugun isteyim ama erken cikacagim, mesafeli mesafeli takiliyoruz, aniden karsima biri ciksa sicriyorum artik nasil bir psikolojideysem. Haftasonu inanilmaz yorgun gecti, esimle toplu alis verise gittik, al getir, temizle, etleri hazirla, yemek falan cok ugrastik. Alisverisimiz 400$ tuttu, kirmizi et ve kiymanin fiyati iki katina cikmisti, 10 senedir ilk defa boyle bir artis gorduk, kilosu 7$ olan et, 13$ cikmisti, uretimi durdurduklari icin boyle oldu galiba ama yakinda normale donmesini bekliyoruz. Tavuk, balik, ve diger gida fiyatlarinda bir artis yoktu. Neyse aldiklarimiz bizi bir sure goturur.
25 kg un, 3 kg salca, 3lt zeytin yagi, 15 lt sivi yag, 4.5 kg kiyma, 3.5 kg parca et, 3.5 kg donerlik et, 2 kg balik, 18 kg kemiksiz tavuk, 15 tane ekmek, incir, hurma, sebze ve meyve.
Bu gittigimiz market buyuk paket satiyor, o yuzden miktarlar cok, boyle daha hesapli oluyor, derin dondurucu da olunca sorun olmuyor ama evde resmen kurban bayramini yasiyoruz.

boza boza hayirli olsun tekrar, gule gule oturun, Allah odeme kolayligi versin.
strawberry_cake strawberry_cake oglunun atlattigi kazalari okudum, Allah korusun, gecmis olsun. Benimki de cok sakar, hergun en azindan bir kere kendi sandelyesinden duser.
Kmsl Hnd Kmsl Hnd kizin sulu bir sey atmisti degil mi yagin icine, gece okuyorum ama cevap yazamiyorum kizi emzirirken. Ben cokca yag ve su fazlarini birbirinden ayiririm deneylerim icin, normalde su dibe coker ama senin durumunda su miktari az yag cok oldugu icin buyuk ihtimal su damlaciklari yagin icinde asili kalacak, ama biraz zaman ver bakalim belki dibe coker.

Back
X