- 7 Ocak 2018
- 27.619
- 80.137
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.301
Ayyy bende öyle severim alırken fileto yaptırıyorum çok rahat oluyorBuyuk ince kilciksiz olursa dusunebilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bende öyle severim alırken fileto yaptırıyorum çok rahat oluyorBuyuk ince kilciksiz olursa dusunebilirim![]()
Biraz elma, gün kurusu, taze kayısı, bir çay kaşığı toz pirinç unu ve biraz içme suyunu cezvede pişirip blendrdan geçiyorum. Aynı hazır meyve püresi gibi oluyor. Eki Görüntüle 2647226
Yulaf candırBen de bunu pirinç unum olmaz pek onun yerine yulaf veya irmikle yapıyorum
Ayy şu Aynur hanım ne gıcık.
Miy miy miy.
Oğlu da aynı.
Hilmi Önal gibi birine Firdevs yakışırdı.
Seviyorum bu adami
Aşkı memnu kizzzKim onlar yaa![]()
canım 4 yaş aşısı mı varCumartesi günü için randevu aldık çocuk doktorumuzdan 4 yaş aşısını yaptıracagım kızımın
Çocuk doktoru İçin 280 tl Muayne ücreti ayırdık
2 saat sonrasına da göz doktorumuzdan randevu aldık kontrol zamanı gelip geçmişti, göz doktorunu Tamamlayıcı sigortamız karşılıyor iyi oldu yaptırmamız
Aslında anlaşmalı çocuk doktoruda var ama doğduğundan beri aynı doktora götürüyorum çok memnunum gece gündüz arasam hep yardımcı olur o yüzden bırakamıyorum
Aynen bende 4 yaş aşısı hatırlamıyorumcanım 4 yaş aşısı mı var
yok canım fiyatta anlaşamıyoruz daha satılmadı hergün bakan oluyor ama satılmadıPenguen ev sattınız mı.
Benim oğlumda 4 olacak o yüzden merak ettim nette de bulamadimAynen bende 4 yaş aşısı hatırlamıyorum![]()
maşallah ne güzel planlama yapıyorsun haftalık yapıyorum ben süpür sil toz al çamaşır akşamları makinaya atarım yatarken sabah erken kalkıp sererim güneş evin içinde oluyor pencereyi açar işe giderim eğer haftaiçi çamaşır yıkamam gerekiyorsa eşim gece uyandığında makina bitmişse kapagını açar.Kızlar bende gün içinde neler yaptığımı yazıyım.
her sabah 6:30 yada 7:30 gibi kalkarız.
5:30 da eşim evden ayrılır.
Birsonra oğlum uyanır, önce emzirip sonra altını değiştirip biraz oyun oynarız.
Bazen balkona çıkarıyorum çiçeklere dokunuyor,
Kuşların sesini dinleriz.
9:00 gibi tekrar kısa bir uykuya dalar.
o sıra gün planlamamı yaparım.
oğlan uyandıktan sonra muftağa geçeriz. eline salatalık ve ya meyve veriyorum. Yumartası
haşlanırken bulaşık makinesini boşaltıyorum.
Kahvaltı yaptıktan sonra onu halının üstüne koyup önüne oyuncaklarını bırakıyorum.
Biraz kendi kendine oynar. O sıra hızlıca çamaşırları makineye atar, çıkan bulaşıkları makineye dizerim. oğlum sıkılmaya başlayınca yanına gidip oyun oynarız.. O uyumadan önce evi süpürürm. O da beni pür dikkat izler
Onu uyuttuktan sonra .
O sıra silme ve toz alma işlerini yapıyorum.
balkonu yıkayıp çamaşırları asıyorum. Gün içinde nerdeyse üç defa çamaşır yıkanır.
Öğlene doğru yemek yapmaya başlıyorum.
oğlum tekrar mama sandalyesinde beni izliyor.
Eşim 3:30 yada 4 gibi evde olur.
O oğlanla oynarken kalan işleri yapıyorum.
Sonra yemek yeriz, Eşim masayı toplar.
oğlanı yıkayıp uyutana kadar saat 9 olur bazen geçer.
ondan sonra bir iş yapmıyorum. Zaten gün bitiyor![]()
Teşekkür ederim canımmaşallah ne güzel planlama yapıyorsun haftalık yapıyorum ben süpür sil toz al çamaşır akşamları makinaya atarım yatarken sabah erken kalkıp sererim güneş evin içinde oluyor pencereyi açar işe giderim eğer haftaiçi çamaşır yıkamam gerekiyorsa eşim gece uyandığında makina bitmişse kapagını açar.