Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.

Haftasonu 200$ civari harcadik, hamsi gelmisti markete, aldik pisirdik, seneler sonra yemis olduk. Cocuklar da yedi, kiz yerken bir de efekt veriyor, ham diye.
Esimle konustum bu ayki kira gelirimizi Izmir`deki depremzedeler icin bagislamak istedigimi soyledim, uzaktan dua ve bu geliyor elimizden.
Zeynep Allah razı olsun senden 🤎

Kizlar ben hepinizi ayri ayri tanimadan seviyorum, yanlis anlasilmalar olmus buradaki ortamimiz cok guzel, uzuldum yasanilanlara.

Haftasonu 200$ civari harcadik, hamsi gelmisti markete, aldik pisirdik, seneler sonra yemis olduk. Cocuklar da yedi, kiz yerken bir de efekt veriyor, ham diye.
Esimle konustum bu ayki kira gelirimizi Izmir`deki depremzedeler icin bagislamak istedigimi soyledim, uzaktan dua ve bu geliyor elimizden.
İçimi ısıttın😓

Eşim maça gitti bende bebeği yatırdım oturma odasının perdesini makinaya attım hemen camı sileyim eşim gelmeden 🙄 40 TL daha harcadık

Çok şükür hasar yok canım.Bugun hesap falan açtırdım baya yoğundum yorucu geçti.Yarın ne pişirsem diye düşünüyorum şimdi hem kahve içiyorum.Cayda demleniyor böyle gelin zor bulunur he😂

boza boza geçmiş olsun canım🤗
Cedric1003 Cedric1003 mide bulantısı oluyor bazı şeylerden tiksiniyorum bugün iyiydim ama akşam yemeği hiç yiyemedim açım şu an ama yiyemiyorum
tuce_tuce tuce_tuce gelip gitsinler bir an önce bari
En azından abi bebeğin doğum gününe denk getirmediler

boza boza geçmiş olsun canım🤗
Cedric1003 Cedric1003 mide bulantısı oluyor bazı şeylerden tiksiniyorum bugün iyiydim ama akşam yemeği hiç yiyemedim açım şu an ama yiyemiyorum
tuce_tuce tuce_tuce gelip gitsinler bir an önce bari
En azından abi bebeğin doğum gününe denk getirmediler
Cidden narin nasıl denk gelmedi hayret ettim

Back
X