Bugün ne aldin kaç tl harcadin

NarinNarin NarinNarin 5i biryerdeyi tutturamadım hedefte demişsin üzülme kız bak erkek doğurursun bekli ozaman kayınvalide takar sana 5i biryerde😂Bak tuce_tuce tuce_tuce erkek doğurdu kaptı 2.5luk altını😂
Kızımda banada 2.5 taktı kız😄
Neden çünkü eltimede takmış zamanında mecburdu yani😄
Bu saatten sonra hiç bir beklentim yok onlardan😄
Çok güldürdün beni ya😂😂😂😂
Uykusugeldi erken kalktı bide bütüngün çocukla oynadı alışkın değil.Koltukta uyukluyordu şimdi cay içiyor 😂2gün gelen kayınvalidenin ziyaretine ziyaret demem😂

Eşim öğleden sonra bizi eve bıraktı kendi berbere gitti.

Akşam yemeğinde biz dün görümcemin yolladığı böreklerden yedik. Oğlana da lahmacun söyledik dışardan 22 tl ödedik.

Günü böylece kapattık.

Sebze meyve eksik, haftaiçi onları almam lazım.

Halılarım yıkamadan gelcek 95 tl ona vereceğim.

Haftaiçi gene doktora gideceğim. Bu hafta benim için harcamalı geçecek yine

Kız analarına gelsin 🤣🤣🤣 @kmslhnd ye de gelsin yok ama olsun ☹️

Eklentiler

• E6F48CCC-3AF0-4958-A7FD-C3271F761536.webp
    E6F48CCC-3AF0-4958-A7FD-C3271F761536.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 77
Senin astrolog diyordu dimi gerginlik falan biseyler yazmıştın.
tuce_tuce tuce_tuce zerya271210 zerya271210 ee tohum ne verilirse biz onu ekiyoruz 🙈🙈
Aynen bende aynısını kayınvaliyede dedim sözde medeni kültürlü(kendini öyle sanıyor) erkek torun bekliyormuş bende oğlun ne koyduysa bende onu çıkardım, çok yazık bunu söyleyende bir kadın dedim ama anlamıyor ya da işine gelmiyor oğlunun elinde olanda bişey değil rabbim ne derse o ama işte gelde anlat beyni gelişmeye şere

Aynen bende aynısını kayınvaliyede dedim sözde medeni kültürlü(kendini öyle sanıyor) erkek torun bekliyormuş bende oğlun ne koyduysa bende onu çıkardım, çok yazık bunu söyleyende bir kadın dedim ama anlamıyor ya da işine gelmiyor oğlunun elinde olanda bişey değil rabbim ne derse o ama işte gelde anlat beyni gelişmeye şere
Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş arkadaşım.
boyle söylediklerinde cok üzülüyorum Allah’ın işine karışacak halimiz yok ya Ne geldigyse bas göz üstüne diyeceğiz

Benimkide kızdı ama eltimin irrrkeeekti😂
Altın falan istemiyorum ben yine kızım olsun başım gözüm üstüne😍
En azından ayrım yapmamış canım bizimkiler yapardı kesin 2.de benim kız oldu eşimin babaannesi buda mı kız dedi evet kız ne oldu beğenmedin mi dedim bir oğlan olmadı diyor kendi oğluda bakmıyor huzur evine verdiler kadını düşün kendin ne hayır gördün oğlundanda benim kız doğurmamın derdine düştü nefret ediyorum o yüzden onlardan

Back
X