- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.521
Allah şifa versin kuzucugaBen de öyle düşünüyorum ama ilk 6 diş sorunsuz çıkınca bu şaşırttı. Açtıramıyorum da ağzını. Bakalım yarın belli olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin kuzucugaBen de öyle düşünüyorum ama ilk 6 diş sorunsuz çıkınca bu şaşırttı. Açtıramıyorum da ağzını. Bakalım yarın belli olur.
Kızımda banada 2.5 taktı kızNarinNarin 5i biryerdeyi tutturamadım hedefte demişsin üzülme kız bak erkek doğurursun bekli ozaman kayınvalide takar sana 5i biryerde
Bak
tuce_tuce erkek doğurdu kaptı 2.5luk altını
![]()
Uykusugeldi erken kalktı bide bütüngün çocukla oynadı alışkın değil.Koltukta uyukluyordu şimdi cay içiyor2gün gelen kayınvalidenin ziyaretine ziyaret demem
![]()
Al benden de o kadar çok bunaldım 2 gündür
BoZa geçmiş olsun canım benim, önemli birşey yoktur inşallahBen de öyle düşünüyorum ama ilk 6 diş sorunsuz çıkınca bu şaşırttı. Açtıramıyorum da ağzını. Bakalım yarın belli olur.
HahahaNarinNarin 5i biryerdeyi tutturamadım hedefte demişsin üzülme kız bak erkek doğurursun bekli ozaman kayınvalide takar sana 5i biryerde
Bak
tuce_tuce erkek doğurdu kaptı 2.5luk altını
![]()
Zor çıkıyor bu demekkiBen de öyle düşünüyorum ama ilk 6 diş sorunsuz çıkınca bu şaşırttı. Açtıramıyorum da ağzını. Bakalım yarın belli olur.
Ben diyorum zaten amaYanlış anlaşılma olmuş herkes birbirini yanlış anlamış bence
Bu topik benim için çok değerli lütfen herkes geri gelsin yanlış anlamaları bitirelim![]()
Bende diyorum neden bir 2.5 lugum yok kız doğurdum diye miKızımda banada 2.5 taktı kız
Neden çünkü eltimede takmış zamanında mecburdu yani
Bu saatten sonra hiç bir beklentim yok onlardan
Çok güldürdün beni ya![]()
Ben erkek doğurdum bende de yok üzülme kader arkadaşım
Bende kız doğursam benimde olmazdı
Senin astrolog diyordu dimi gerginlik falan biseyler yazmıştın.Ben diyorum zaten
O zaman yapma alma kendi alana kadar sende bırak belki farkına varır alır herşeyi sen üstlenirsen sana kalıyor o konuda haklısınBizimki unutmuyor zaman ayirmiyor
Bıktım her şeyi kendim yuklenmekten
Benimkide kızdı ama eltimin irrrkeeekti
Elticilik bi ise yaramışBenimkide kızdı ama eltimin irrrkeeekti
Altın falan istemiyorum ben yine kızım olsun başım gözüm üstüne![]()
Aynen bende aynısını kayınvaliyede dedim sözde medeni kültürlü(kendini öyle sanıyor) erkek torun bekliyormuş bende oğlun ne koyduysa bende onu çıkardım, çok yazık bunu söyleyende bir kadın dedim ama anlamıyor ya da işine gelmiyor oğlunun elinde olanda bişey değil rabbim ne derse o ama işte gelde anlat beyni gelişmeye şereSenin astrolog diyordu dimi gerginlik falan biseyler yazmıştın.
tuce_tuce
zerya271210 ee tohum ne verilirse biz onu ekiyoruz
![]()
Valla işte üç ay bekledim halaaaa almadıO zaman yapma alma kendi alana kadar sende bırak belki farkına varır alır herşeyi sen üstlenirsen sana kalıyor o konuda haklısın
Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş arkadaşım.Aynen bende aynısını kayınvaliyede dedim sözde medeni kültürlü(kendini öyle sanıyor) erkek torun bekliyormuş bende oğlun ne koyduysa bende onu çıkardım, çok yazık bunu söyleyende bir kadın dedim ama anlamıyor ya da işine gelmiyor oğlunun elinde olanda bişey değil rabbim ne derse o ama işte gelde anlat beyni gelişmeye şere
En azından ayrım yapmamış canım bizimkiler yapardı kesin 2.de benim kız oldu eşimin babaannesi buda mı kız dedi evet kız ne oldu beğenmedin mi dedim bir oğlan olmadı diyor kendi oğluda bakmıyor huzur evine verdiler kadını düşün kendin ne hayır gördün oğlundanda benim kız doğurmamın derdine düştü nefret ediyorum o yüzden onlardanBenimkide kızdı ama eltimin irrrkeeekti
Altın falan istemiyorum ben yine kızım olsun başım gözüm üstüne![]()