Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ondan tabi sen oğlan doğursaydın 2 tane beşibiryerden olurdu okulda takardın kimse ezemezdi seni😂Öğrencilerin annelerinin altınlarını övemezdi😂
Aklıma girme kız yaparım iki tane daha 🤣🤣
Akşam akşam iyi güldüm cok yasayin emi❤️🧿
Kızların mahpusluklari kaç gün acaba 😂
Biz okyanusla zamanında aldık cezamızı uslandık şimdi konuşmuyoruz

Bebeğin burnu morardı ya dun eşim kv ye benim yanımda düştü demis . Bana geldi dedi ki bebekle ilgili tüm sorumluluk bende rahat ol dedi . Kendi evimde tartışmam zaten yada aman
Kv hiç mi düşürmemiş çocuklarını pamuktamı büyütmüş değişik insan gerçekten anlamıyorum. Eşinde iyi yapıyor herşeyi onun üzerine at bakalım yine aynı tepkileri mi verecek kv

Kv hiç mi düşürmemiş çocuklarını pamuktamı büyütmüş değişik insan gerçekten anlamıyorum. Eşinde iyi yapıyor herşeyi onun üzerine at bakalım yine aynı tepkileri mi verecek kv
Dur bakalım neler olacak🤣

Bu gece çok üşüdüm ya hem kombi yanıyor hem klimayı açtım hemde battaniye altında oturdum 🥶kış hiç bana göre değil sıcakseverim ben 😂
Doğalgaz faturası coşacak bu kış belli😃😃
Bizim alt kat boşaldı bir an evvel dolmazsa biz bittik 😳

Bizim alt kat boşaldı bir an evvel dolmazsa biz bittik 😳
Alt kat boş olunca çok kötü oluyor ya
Yerlere basılmıyor buz gibi
2 yıl önce boştu bizimde o kış hep kombi ve klima birlikte gitti
Bizim alt katta inş yakmaya başlar en kısa zamanda 😂burdan evrene söyleyim belki gider onlara😃😃

Kızlar ben birşey fark ettim Kayseri den döndüğümüzde göbek fıtığım çok kötü olmuştu kesin acil ameliyat olmam gerekecek diyordum . Sonra biraz sakinleştim evde eşimi affettim olanları unutmaya çalıştım ve ağrım geçti 😳 bu nasıl oluyor yaaa

Alt kat boş olunca çok kötü oluyor ya
Yerlere basılmıyor buz gibi
2 yıl önce boştu bizimde o kış hep kombi ve klima birlikte gitti
Bizim alt katta inş yakmaya başlar en kısa zamanda 😂burdan evrene söyleyim belki gider onlara😃😃
Yaaaa narin abi bebek sürekli yerde ☹️ Ne yaparız bilmiyorum 🤷🏽‍♀️. Hafta sonu mutfak halım yıkamaydı ya eşim mutfakta kucağına aldı fayans da emeklemesin diye . Bizimki yere inmek için adamı çimdikle yol tepin of 🤭

Kızlar ben birşey fark ettim Kayseri den döndüğümüzde göbek fıtığım çok kötü olmuştu kesin acil ameliyat olmam gerekecek diyordum . Sonra biraz sakinleştim evde eşimi affettim olanları unutmaya çalıştım ve ağrım geçti 😳 bu nasıl oluyor yaaa
İçine attığın dertlerden kurtulduğunda gitti demek.Herseyin sorumlusu stres herseyin bası sağlık.

Back
X