- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.581
Kayınvalide yattı sabah kaldırırım gene kahvaltı eder benimle.Eşim giderken kahvaltı kendin hazırla dedim bir süre ruhumu dinlendireceğim
Saçını süpürge etmekte iyi değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam ayarındasın valla böyle devamKayınvalide yattı sabah kaldırırım gene kahvaltı eder benimle.Eşim giderken kahvaltı kendin hazırla dedim bir süre ruhumu dinlendireceğimSaçını süpürge etmekte iyi değil
![]()
Aklıma girme kız yaparım iki tane dahaOndan tabi sen oğlan doğursaydın 2 tane beşibiryerden olurdu okulda takardın kimse ezemezdi seniÖğrencilerin annelerinin altınlarını övemezdi
![]()
Saçmalamaaaa. Biz sevincimiz kadar derdimizi de paylaşmak için buradayızBdv ye gitsem boşan diye başlarlarburayı da dert duvarına çeviriyorum utanıyorum
Kv hiç mi düşürmemiş çocuklarını pamuktamı büyütmüş değişik insan gerçekten anlamıyorum. Eşinde iyi yapıyor herşeyi onun üzerine at bakalım yine aynı tepkileri mi verecek kvBebeğin burnu morardı ya dun eşim kv ye benim yanımda düştü demis . Bana geldi dedi ki bebekle ilgili tüm sorumluluk bende rahat ol dedi . Kendi evimde tartışmam zaten yada aman
Dur bakalım neler olacakKv hiç mi düşürmemiş çocuklarını pamuktamı büyütmüş değişik insan gerçekten anlamıyorum. Eşinde iyi yapıyor herşeyi onun üzerine at bakalım yine aynı tepkileri mi verecek kv
Bizim alt kat boşaldı bir an evvel dolmazsa biz bittikBu gece çok üşüdüm ya hem kombi yanıyor hem klimayı açtım hemde battaniye altında oturdumkış hiç bana göre değil sıcakseverim ben
Doğalgaz faturası coşacak bu kış belli![]()
Yaaa utanıyorum birazSaçmalamaaaa. Biz sevincimiz kadar derdimizi de paylaşmak için buradayız![]()
Alt kat boş olunca çok kötü oluyor yaBizim alt kat boşaldı bir an evvel dolmazsa biz bittik![]()
He valla corona cezası yemiştikAklıma girme kız yaparım iki tane daha
Akşam akşam iyi güldüm cok yasayin emi
Kızların mahpusluklari kaç gün acaba
Biz okyanusla zamanında aldık cezamızı uslandık şimdi konuşmuyoruz
Yaaaa narin abi bebek sürekli yerdeAlt kat boş olunca çok kötü oluyor ya
Yerlere basılmıyor buz gibi
2 yıl önce boştu bizimde o kış hep kombi ve klima birlikte gitti
Bizim alt katta inş yakmaya başlar en kısa zamandaburdan evrene söyleyim belki gider onlara
![]()
İçine attığın dertlerden kurtulduğunda gitti demek.Herseyin sorumlusu stres herseyin bası sağlık.Kızlar ben birşey fark ettim Kayseri den döndüğümüzde göbek fıtığım çok kötü olmuştu kesin acil ameliyat olmam gerekecek diyordum . Sonra biraz sakinleştim evde eşimi affettim olanları unutmaya çalıştım ve ağrım geçtibu nasıl oluyor yaaa
O çok saçmaydı zaten gereksiz birşey olduHe valla corona cezası yemiştik![]()
Annemi arayıp ağladım anne galiba acil ameliyat olmam gerekecek kendini hazırla gelmek için diyeİçine attığın dertlerden kurtulduğunda gitti demek.Herseyin sorumlusu stres herseyin bası sağlık.
Sende cok yasaAklıma girme kız yaparım iki tane daha
Akşam akşam iyi güldüm cok yasayin emi
Kızların mahpusluklari kaç gün acaba
Biz okyanusla zamanında aldık cezamızı uslandık şimdi konuşmuyoruz
Yarın arayıp soracağım canım, çıktıysa randevu alacağım tekrar. Haber veririmYaaa utanıyorum birazbu arada sonuçların ne zaman çıkıyor zeryam
Senden haber bekliyorumYarın arayıp soracağım canım, çıktıysa randevu alacağım tekrar. Haber veririmsağol sorduğun için
![]()