- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.821
Gerekli diye biliyorum canim ama bi araştır istersen.Ben de robot almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Nasıl çalışıyor acaba biz de ev interneti yok gerekli mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekli diye biliyorum canim ama bi araştır istersen.Ben de robot almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Nasıl çalışıyor acaba biz de ev interneti yok gerekli mi acaba
Peki sence elektirikli ocak almali miyim? Sirf temizliği kolay olsun diye almak istiyorum.Slm kızlar
Sorularınıza naçizane yanıtlarım:
Robot için internete gerek yok cnm bazı modeller uygulama üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor.
Elektrikli Ocak kullanıyorum hızlı pişiriyor doğal gazlı gibi olmuyor. Faturaya ne kadarı yansıyor bilemeyeceğim .yani alışana kadar biraz yemek yaktım ben.
bugün ne güzel herkes ev temizlemiş ben de niyetlendim vazgeçtim mutfakta bir şeyler ile uğraştımyaprak sardım poğaça yaptım kurabiye yaptım yoğurt mayaladım.
Temizliği kolay. Ben mutfakta çok vakit harcamayı seven biri değilim. Büyük kolaylık temizlik açısından. Bazı yemekler ve bazı tane ve tencereler elektrikli ocaklarda yapılmıyor. Bundan rahatsız olmazsan sorun yok (mesela komşularımdan bazen tüp açıp tepsi mantısı yapanı duydum.) çay doğal gazlı ocakta daha gğzel oluyor deyip tüp açan komşum var :) tercih meselesi hayat senin hayatın eğer Ocak temizlemek senin aklında yorgunluk yaratıyor ise imkan varsa almalı benim önceki ocağım da siyah camdi ve doğalgaz ile çalışan modeldi. Temizliği kolaydı onundaPeki sence elektirikli ocak almali miyim? Sirf temizliği kolay olsun diye almak istiyorum.
O tür ocaklarda tencerenin dibi tutuyor ben hoşlanmadımKizlar aranizda elektirikli cam ocak kullanan var mi almayi düşünüyorum ama yemek pisirirken yavas mi pisirir ya da faturayı deli gibi arttırır mi bilmek istiyorum. Silmesi o kadar kolay ki işimi kolaylaştırmak için almak istiyorum.
Kumanda ile çalışıyor internete gerek yok, internet uygulamaya bağlanmak için sanırım. Alirken ozelliklerine bakın, kumandası varsa sorun olmaz bence.Ben de robot almayı düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok. Nasıl çalışıyor acaba biz de ev interneti yok gerekli mi acaba
Bende tavuklu bezelye yapacağım oğlumun özel isteği, bugünden çorba ve dolma da kaldı.Tavuk çıkardım buzluktan. Yarın fırında sebzeli tavuk ve çorba menüm. Menü belli Ohh kafa rahat
Yok cnm içinde alıcısı var internete bağlıyorsun robotu sonra telefonundaki uygulamadan komut veriyorsun evde yoksun mesela eve gelene kadar temizlensin istiyorsun uzaktan uygulama ile komut veriyorsunKumanda ile çalışıyor internete gerek yok, internet uygulamaya bağlanmak için sanırım. Alirken ozelliklerine bakın, kumandası varsa sorun olmaz bence.
Henüz yakalanmadim virüse ama moral motivasyon olarak beni çökertti.Destek almam gerekiyor gibi hissediyorum.Bu arada İngiltere'de yeni bir tip coranavirus tespit edilmiş mutasyon geçirmiş. Birçok ülke İngiltere ile uçuşları durdurmuş.
Benim kardesimde var alistikten sonra cok pratik oluyor. Ben cok begeniyorum hem estetik duruyor hemde cok kullanişli. Fatura kismini arastirmak lazim elektrikli ocaklarin cok enerji harcadigi soyleniyor.Kizlar aranizda elektirikli cam ocak kullanan var mi almayi düşünüyorum ama yemek pisirirken yavas mi pisirir ya da faturayı deli gibi arttırır mi bilmek istiyorum. Silmesi o kadar kolay ki işimi kolaylaştırmak için almak istiyorum.
Türkiye'de durdurmuş şimdi. Hiç bitmeyecek gibi geliyor artıkBu arada İngiltere'de yeni bir tip coranavirus tespit edilmiş mutasyon geçirmiş. Birçok ülke İngiltere ile uçuşları durdurmuş.
Kaç aylık bebisIyi aksamlar kizlar gerci iyi geceler desem daha dogru olur. Bugun cok yorucu bir gundu kizim tum gun bagirip cagirdi1 yas sendromu varmiydi bebeklerde ya son zamanlarda cok huysuz oldu cadi. Bugun harcama olmaz diyordum ama esim markete ugradi yine birseyler almis ne kadar tuttu bilmiyorum. Sıkıntıdan kendini alisverise verdi adam gerekli gereksiz ne vara aliyor. Bu arada kizimin mama kutusuyla kendine bir döviz kumbarasi yapti döviz biriktirecekmis
bankada biriktir dedim hesapta olunca harciyorum dedi. Yarinki yemekleride tasarladim kafamda buzlukta somon var firinda somon patates ve bezelye yaninada eriste corbasi yaparim.
12 aylik. Bu ay gozu tam acildi ya o uslu kiz gitti yerine deyim yerindeyse bir cadaloz geldi.Kaç aylık bebis
İşte telefondan kontrol ozelligini kullanmak zorunda değilsin, elle kontrol edeceğim dersen gerek yok. Benimki su an bağlı degil kumanda ile çalıştırıyorum sorun olmuyor. Ama tabii telefondan kontrol edeyim, ben evde yokken o çalışsın vs dersen gerekiyorYok cnm içinde alıcısı var internete bağlıyorsun robotu sonra telefonundaki uygulamadan komut veriyorsun evde yoksun mesela eve gelene kadar temizlensin istiyorsun uzaktan uygulama ile komut veriyorsun