Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar kızlar
Bende günümü değerlendireyim.
kahvaltıdan sonra
saat 2 gibi dışarı çıktk oğlum arabasında uyudu
Hava soğuktu baya
Biraz hava alıp eve geldik
Eşim ekmek aldı
Fasulye haşlamıştım onu pişirdim
Yemekten sonra browni yaptım biraz fazla pişti sanırım kek gibi oldu içi😁 eşim beğensede tam istediğim gibi değildi ya bir dahaki sefere daha az pişireceğim.
Bu akşam da fasulye artı yarın yemek yapmayacağım.
Hava soğuk olduğu için çamaşırlar hemen kurumuyor bugün bebeğinkileri peteğin üstünde kuruttum. Dışardakiler hala nemli gibi.
Kızlar 5 gün evde yoktuk ayın 25 de gelen fatura bugün geldi 360 doğalgaz 🥶
Alt komşuma 80 lira geldi 😁 çok merak ediyorum nasıl ısınıyorlar 🙂
Alt komşuya çok az gelmiş sizinle kıyaslayınca . Faturayı nasıl gördün sevgi

İnsanların artık ısındığına inanmıyorum ben, tüm odaların peteklerini kapatıp sadece oturdukları kucuk odayı onuda pilotta yanacak şekilde ayarlıyorlar.. orada battaniye ile uyuyorlar.. ne anladık biz doğalgaz sisteminden doğalgaz böyle bir sistem değilki.. eskiden sobalı evlerde gerçek anlamda ısınırdık en azından.. sobanın dibinde sıcacık otururduk..
bizim evde heryer yanıyor evde cok ısınmadıgı halde geçtğimz ay 500 tl elektrik 400 tl doğalgaz faturası gelmiş şoke olduk resmen tüm gün evde kimse yok herkes calısıyor ama zaten calıstıgımız havaya gitmiş bile..
Bende alt kat üst kat yakıyor diye orta katta oturanin hiç doğalgaz açmadığıni okudum. Hatta kavgalar oluyormuş iş mahkemeye bile gitmis.

İnsanların artık ısındığına inanmıyorum ben, tüm odaların peteklerini kapatıp sadece oturdukları kucuk odayı onuda pilotta yanacak şekilde ayarlıyorlar.. orada battaniye ile uyuyorlar.. ne anladık biz doğalgaz sisteminden doğalgaz böyle bir sistem değilki.. eskiden sobalı evlerde gerçek anlamda ısınırdık en azından.. sobanın dibinde sıcacık otururduk..
bizim evde heryer yanıyor evde cok ısınmadıgı halde geçtğimz ay 500 tl elektrik 400 tl doğalgaz faturası gelmiş şoke olduk resmen tüm gün evde kimse yok herkes calısıyor ama zaten calıstıgımız havaya gitmiş bile..
Çok haklısın
Alt komşumun evinin sıcak olduğunu düşünmüyorum belki mecburiyetten yakamıyorlar.
karı koca yaşlı bir çift.
Geçen sene elekrkli ısıtı açıyordum bizim de elektrk 400 civarı geliyordu.
Şuan büyük salonun kapısı kapalı orayı yakmıyorum onun dışında hepsi açık.
5 gün evde olmadğmzda ev çok soğmuştu keşke açık kalsaydı dedik.

Alt komşuya çok az gelmiş sizinle kıyaslayınca . Faturayı nasıl gördün sevgi
Faturaları aşığıya girişe bırakıyorlar.
eşim akşam geldiğnde herkes faturasını almış oluyor. Bugün aşağıya indiğimzde tesadüfen gördüm 25 de gelirdi. Birde mobil bankacılıktan takip ediyorum. Çok aşağı inmiyorum.
geçen ay bana bizim fatura 200 geldi dedi.
benim ki 260 dı o zaman muhtemelen biz faturayı almamış olsaydık bizede 300 geldi diyecekti 😕😁

Yeni yıla borçsuz girmek istiyoruz. 3500 kadar kredi kartı borcu var. Biraz döviz bozdurup kapatabilirz. Eşimin maaşına bakalım ne kadar zam olucak ocakta konuşulacak.
Gönlunuze göre olsun insaallah. Borcsuz girmek iyi fikirmis😊 benim esimin yeni zammi da ocakta belli olacak sanirim.ama nisanda yansiyacak maaslara. Toplu verirler heralde ,simdiden sozunu alip el koymak niyetindeyim😁

Gönlunuze göre olsun insaallah. Borcsuz girmek iyi fikirmis😊 benim esimin yeni zammi da ocakta belli olacak sanirim.ama nisanda yansiyacak maaslara. Toplu verirler heralde ,simdiden sozunu alip el koymak niyetindeyim😁
Teşekkürler mutlu 😊
Bende zam oranına göre aylık gram almak istiyorum ☺️

Bereketli olsun süper.

Her yerde oluyor canım öyle şeyler. Akrabalar arasında iş yasaminda sanalda ..
Oylesilerin işleri hiç düzgün gitmez .her zaman hayal kırıklığı, içten içe kemirir durur kıskançlık. Bırak kıskananlar çatlasın 🤣🤣🤣
Senin de hayranın ve kiskananin çok pure hazel pure hazel aman dikkat gözleri ciksinnnnnnn🤩

Benim de amacim yatirimlik 2. bir ev . Insaallah hepimiz hayallerimize kavusuruz. Kredi cekmek istemiyorum. Bu sebeple.bir sure biriktirip eminevim ya da benzeri bir gruba dahil olmayi planliyorum. Aslinda toki de olabikirdi ama sanirim.hic evimizin olmamasi gerekiyor tokiden alabilmek.icin
İnşallah alırız. Düğün takılarım duruyor üzerine de biriktirdik. Araştırmaya başladık

Eşim beyin ihtiyaçları bitmiyor geçen gün 5 tane gömlek almış denemeden aldıkları olmadı geri verecek.takım elbise alacak daha
Tıraş makinesini de Ankara'ya gittiğinde unutmuş oda yenilenecek.cocuklara ve bana sıra gelir inşallah.
Ocak ayının hesabını yaptık maaş gelir gelmez 6 bin gidiyor bizim kredimiz yok bu ara da
Benim yıllık hedefe ulaşmak için ayda 10 Gr altın almam lazım nasıl olacak bilmiyorum

Eşim beyin ihtiyaçları bitmiyor geçen gün 5 tane gömlek almış denemeden aldıkları olmadı geri verecek.takım elbise alacak daha
Tıraş makinesini de Ankara'ya gittiğinde unutmuş oda yenilenecek.cocuklara ve bana sıra gelir inşallah.
Ocak ayının hesabını yaptık maaş gelir gelmez 6 bin gidiyor bizim kredimiz yok bu ara da
Benim yıllık hedefe ulaşmak için ayda 10 Gr altın almam lazım nasıl olacak bilmiyorum
Neden o kadar oluyor kredi de yokmuş

Back
X