Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şuan kaşarlı tost yapıyorum
Çayda yaptım.
Eşim geç gelecek bugün
Canım istedi. 😳
Yarın yapayım da kızım da tirtiklar 😅 Gün harcaması bir ekmek sadece.
Yarın manav ve markete gidicem.Beklenen kar balkanlardan şehrimize ne zaman giriş yapicak,nolur yapsiin 😌

kronikuykucu kronikuykucu ev almanıza çok sevindim sizi zorlayan bir taksit değilse ödenir gider.ev insana güven veriyor gerçekten darısı başımıza diyeyim.
sagol canım Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun. suan acıkcası baya zorluyor taksit epey yüksek cunku.2 ıhtıyac +konut çektik(ev sahıbı kredide sınır getırdıgınden dolayı) konut 10 ıhtıyaclar 5 senelik.ıhtıyaclar bıtınce ınsAllah daha rahat oluruz.

Iyi geceler kızlar
Bugun yemek yapmadım, sadece kizima sebze yemegi pişirdim, pizza yedik bi tek ona harcama oldu.

Uzun zamandır tartılmiyordum, yeme işini abarttım basima gelecekleri biliyorum çünkü. Bugün kızımı tartmak icin ben de çıktım tartıya çünkü yerinde durmuyor. Ve tabii ben şok 3 kg almışım. Aksam bebek uyuyunca yorgunlugumu kalorili yiyeceklerden çıkarma olayina bir son vermem lazım 🙄
Eşim bebekle kaldı ben bir yürüyüşe çıktım, hava ılıktı cok iyi geldi.

Günaydın.
bulaşık makinem bozulmuştu biliyorsunuz. 1000& civarı masraf cıkarınca önceki gün yenisini aldık. 3800₺. Yeni yılda çamaşır ve buzdolabı da değiştirmem gerekiyor. Aşırı aşırı pahalılar. Allah kolaylık versin hepimize.
Geçmiş olsun desek yeridir . Beyaz eşya bozulmaları kabusumuz oldu çok pahalilar çünkü

Back
X