Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hanımlar merhaba,stresli bir canlı ders geçirdim bugün.Dersin ortasında bilgisayarım kapandı ve açılmadı bir saat ders kaçmış oldu.Tekrar bağlanıp süreyi uzatarak yaptım bir şekilde ama yaşadığım stresi ben bilirim.eşim de çocuğa bakıyordu o bir yandan ağlar,emmek istediği için.bu durumda ne yapıyorsunuz başınıza geldi mi?Bilgisayar aksaklıklarında?
2 yasinda bir oglum ve 7 yasinda canli derse giren bir kizim var. Neler yasadigimi sen hayal et😊 zor oluyor ve malesef yasaniyor olumsuz seyler. Ama oyle boyle geciyor sukur. Kolayliklar diliyorum

Yoruldum çok yoruldum.
Temizlik vardı bugün.

Sabahtan 4 saat dersim vardı. Sonra eşimle biraz yürüyelim dedik balık aldık yanına yeşillik patates ve kola 120 lira tuttu.
Menümüz balikti.

shannon shannon internet kesintisi bilgisayar veya tabletin donması gibi durumlarda telaşa kapılma.
Sonra zoomdan telafisini yapabilirsin.
sınıfları ve saatleri yazıp bir çizelge oluşturursun ,altına da internet kesintisi yüzünden yapamadım gibi mazeretini sunarsın sıkıntı olmaz..

İyi akşamlar kızlar benim içinde yorucu birgün oldu.
Dün tembellik yapınca bugün işler biraz uzadı, ama yinede arada bir dinlenmek güzel oluyor😅
Eşim bugün geç gitti. Beraber kahvaltı yaptık.
Sonra oğlumu yıkadım. Öğlen için ona çorba yaptım.oğlum uyuyunca, Tavuk soslamıştım onu döner gibi pişirdim. Yanına lavaş, ayran, soğan salatası ve patates kızartması yaptım. Evi süpürdüm. İki post çamaşır yıkandı serdim. Sırt çantamı hazırladım, annemlere gideceğim.
yarın mangal yapıcaklar ciğer şiş filan. Abim sabah bizi alıp akşam bırakacak sağolsun 😘

Yoruldum çok yoruldum.
Temizlik vardı bugün.

Sabahtan 4 saat dersim vardı. Sonra eşimle biraz yürüyelim dedik balık aldık yanına yeşillik patates ve kola 120 lira tuttu.
Menümüz balikti.

shannon shannon internet kesintisi bilgisayar veya tabletin donması gibi durumlarda telaşa kapılma.
Sonra zoomdan telafisini yapabilirsin.
sınıfları ve saatleri yazıp bir çizelge oluşturursun ,altına da internet kesintisi yüzünden yapamadım gibi mazeretini sunarsın sıkıntı olmaz..
Bu seferlik gerek kalmadı sonradan bağlandım ve süreyi uzattım ama aklımda olsun.sağol canım

Herkese günaydınlar masumlar apartmanını izliyor musunuz :KK66: tek türk dizim diyebilirim.
dünkü harcamamız 60tl
İki dizim var.Biri masumlar apartmani diğeri modern family.
Masumlar apartmanıni internet üzerinden iki güne bölüp izliyorum,sevsem de uzunluğuna dayanamiyorum. 😄

strawberry_cake strawberry_cake nasıl gidiyor tatil nasıl oralar.
Guzel geciyor pure okuyorum sizi ama pek yazmaya firsatim olmuyor. Buralarda kisitlamalar cogaldi yarindan itibaren saat 20:00 sonra disari cikmak yasak. 1 kisiden fazla misafir yasak. Restoranlar magazalar vs heryer kapaliydi zaten sadece marketler firinlar eczaneler vs acik. Onun haricinde guzel buralar insanlar hayatiyla barisik gelecek kaygisi yok. Sistem olarak hersey profesyonel bir sekilde isliyor. Refah seviyesi yuksek bir yerde bulunmak bile insanin psikolojisine cok iyi geliyor. Insan kendini emin ellerde hissediyor. Bu hissi cok ozlemistim.

Kızlar H*burada da anne bebek ürünlerinde %50 ye varan indirimler var
Sleepy 24x90 lı ıslak mendili 101 TL ye aldım tanesi 4,20 kuruşa geldi yanında 10 TL lik çayı bedava ürün olarak verdiler.
Bana bu ıslak mendiller 1 sene yeter artık
Çok iyiymiş bu. Ben de bakayım sleepy kullanıyorum.

Back
X