Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cennetkokulmmm boshayallersmile yine ve yine begendm senii :))

barbie çok hoşsunn. . .

twety o nasıl poz ölee kaydirigubbakcemile2

gencimmmm guzelimmm haavammm vayyyy benimmm siz sormadann soyleyeyyıım :ecrin_bebek:

ben artıkın hem sade hem şık olma kararı aldım ve onun ıcın her gıydıgımı sızlerle paylasacam tarzımı yavas yavas gecıslerle degıstırecem
28 yasıma kadar sade takıldım guzellıgın sadelıkle durulukla daha cok vurgulandıgını dusunuyordum hala oyle dusunuyorum ama hayat cabuk akıp gecıyor bukadar sadelık yeter insanlar hayatlarında degısıklık yapıp kendılerını yenılemelıler pati cim bende oyle yapacam hem sade hem şık olacam yanı bırazzzz hareket hepsı bu :lepi:

bu arada opuyorum senı tatlım tesekkur edıyorum

bende herzaman sade ve şık olmaya çalışırım canım kaydirigubbakcemile5
kendi güzelliğin daha ön plana çıkıyo cidden öyle ama yaşmzn verdiği heycanlada hareketlik istiyoruz dogru hihoyyyt

hiç sorma valla bende öle bi degişime girdim ki :)) az braz dedm ama baya soktum degişime kndimi..gördün zaten :))
takipteyim tarzının habern olsun Şeniz

cennetkokulum yok karıştırmadım sana dedim saçı güzel diye saçının boyu rengi gayet hoş avatarındaki resim de maşalı hali galiba burdan süper görünüyor dert etme:))

cennetkokulum yok karıştırmadım sana dedim saçı güzel diye saçının boyu rengi gayet hoş avatarındaki resim de maşalı hali galiba burdan süper görünüyor dert etme:))

HIIMMM TAMAM ROFLE UZERINE ACIK KAHE BOYAMISTIM AKMIS HALIYDI AATARDAKI RESIMDEKI DUZLESTIRICIYLE YAPILDI KIZ KARDESIM YAPMISTI SIMDI KIZIL KAHVE TESEKKUR EDERIM TATLIMopuyorumnanaktan

laaa nebicim fizikleriniz varya off ama ben lbise yada kisa etek giyemiyom backlarim cok kalin yarin resim eklicem gorursunuz ama hepiniz cook şik bayanlarsiniz yaw süslü pakizeler sizi

kizlar bende resim eklim bakalim yorumlar nasil.bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $DSC01234.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 47
bu ikicnci deneneme olcakmikiiiii az önce olmadi.1tane atabildim kizlarrkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $DSC01236.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41
kizlar sanrim oluyor bu issssss hadi hayirlisiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

barcman ablacim cuval giysende ekle emi.. seni burda görmek güzell

leptap
cennetim
barbie
twetty ve aklimda tutamadigim diger cotanak arkidislerim :)) hepinizz süpersinizz..

ewt cennet kokulum yanlismi yaptimkiiiiiiii

ImageShack® - Online Media Hosting BU ADRESE GIR RESMINI SEC ALTTA BOYUT AYARLAMASI VAR SANIRIM 600 _ 400 OLACAK O BOYUTU SEC YUKLE DE YUKLEDIKTEN SONRA ALTTA URL ADRESLERI CIKACAK FORUM KODU YAZAN BOLUMU KOPYALA SONRA MAIL YAZARKEN YUKARDA GULUMSEMELERIN ALTINDA DUNYA RESMI VAR ONA TIKLA YAPISTIR DE VE YOLLA CANIM BOYLECE HEM BUYUK OLUR HEMDE DIREK SAYFAYA YAPISIR COK KUCUK CIKMIS AMA SANIRIM VERDIGIM LINK SU ANA PROBLEMLI ISTERSEN BIR DENE OLMASSA YARIN DENERSIN:lepi:

barçıman ablam o nasıl asil bir duruştur öyle :asigim: giydiklerin çok ama çok yakışmış
petite t_shırt'ne hasta oldum
lugesya yaşın kaç bilmıyorum ama 18 lik çıtırlar gibisin tatlım
cennet kokulum opuyorumnanaktan

kızlarr hepiniz çok güzelsiniz hihoyyyt barbi gene tarzın konuşuyor canımm :jeyyar:

lugesyamm sana özel mesaj atmıştım şekerimm saç maşan hakkında gemedi mi acabaa fisfisfis

CANIM GOSTERIP KACMA SENDE OYLE BIR KERE KELEMEYI KABUL ETMIYORUZ YARIN BEKLIYORUZşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…