dogru soyluyosun sagol bıtanema.sbarçman abla çok şıksınız.opuyorumnanaktan
twetty pozlarınla seni bugünün en seksi kadını ilan ediyorum:)giydiklerinde çok yakışmış.aklinialirimsmile
cennetkokulum,webcam yormuş yine:)çok zordur webcam çekimi,çok hoş giydiklerin..:jeyyar:
canım bence saçını bozma,bunu kullan bir süre,yaza istediğin rengi yaptırırsın,ben pek boyalar ve numaralardan anlamam.çünkü çoğunlukla kuaföre boyattım
sende istediğin rengi katologtan seçersin ve yazın istersen daha açık bir renge boyatırsın.
yanlız sitede "küllümango" diye bir arkadaş var,boyalardan ve saç işlemlerinden iyi anlar.istersen ona bir sor.
tamam kaldırıyorum kupayı emdevim :hooray::roflol:barçman abla çok şıksınız.opuyorumnanaktan
twetty pozlarınla seni bugünün en seksi kadını ilan ediyorum:)giydiklerinde çok yakışmış.aklinialirimsmile
cennetkokulum,webcam yormuş yine:)çok zordur webcam çekimi,çok hoş giydiklerin..:jeyyar:
canım bence saçını bozma,bunu kullan bir süre,yaza istediğin rengi yaptırırsın,ben pek boyalar ve numaralardan anlamam.çünkü çoğunlukla kuaföre boyattım
sende istediğin rengi katologtan seçersin ve yazın istersen daha açık bir renge boyatırsın.
yanlız sitede "küllümango" diye bir arkadaş var,boyalardan ve saç işlemlerinden iyi anlar.istersen ona bir sor.
millet süpersinizz
twety anam o ne poz gözlerim yuvalarından fırladı yeminle:)))))
lugesya çıtırım çok tatlısın bidenem
cennetim alıştırdın bizi seksü seksü kıyfetlere bu şimdi çok sıradan geldi meleğim:))
barbiee senin ne bulduysan giymiş halin
benim özenip bezenip giymiş halimden daha şık hee
lugesya61 barbivekenn gıııı ne bulduysa giymiş halin buysaaaa . süpersunnn yineeeee seksuuu hatunnn .sengözlerimebaksanabşakkıdı
petite barbieveken
saçını mı boyattın ? daha koyuydu sanki ve kestirdinmi ?
twetty84
barbim yawrum sana bişey diyemiyoum çuval giysen yakışır bitanem güzel hatunum benim
lirik güzel
Barbi,siyah buluzun sarı saçlarınla uyum içerisinde.
bende cok denemıstım o sıtelerde ama o renlerı yakalamak zor pandoram tabı fıkır verır o denemelerımde en cok cukulata kahe yakısmıstı bana
vallah de aklinialirimsmile sende eklede bırazda sen yak kızzzz
tesekkur ederım ablacım senınde havan durusun yeter bol alısverısler
barçman abla çok şıksınız.opuyorumnanaktan
Teşekkürler lirikgüzelciğimopuyorumnanaktanpetite , tarzın çok güzel.buyrunnnnnnnnn
Barçman çok asil duruyorsun.boshayallersmile
lugesya ,mor yakışmış.Sempatik görünüyorsun pozunla.opuyorumnanaktan
twetty,elbiseyi çok güzel taşımışsın.aklinialirimsmile
Cennetkokulum,kızın sanırım,maşallah ikinize de...
Barbi,siyah buluzun sarı saçlarınla uyum içerisinde.hihoyyyt
BARBİBEBEĞİM çok şirin görünüyorsun kıyafetinle
barbi üzerindeki siyah bluz çok hoş..
çokta yakışmış...
petite , tarzın çok güzel.buyrunnnnnnnnn
Barçman çok asil duruyorsun.boshayallersmile
lugesya ,mor yakışmış.Sempatik görünüyorsun pozunla.opuyorumnanaktan
twetty,elbiseyi çok güzel taşımışsın.aklinialirimsmile
Cennetkokulum,kızın sanırım,maşallah ikinize de...
Barbi,siyah buluzun sarı saçlarınla uyum içerisinde.hihoyyyt
[B[COLOR="Reduzun bir aradan sonra tombişiniz geldiopuyorumnanaktan
bu arada pantolon etek giydim yerimseniben badimin üstündede bolero var
[/url][/IMG]
millet süpersinizz
twety anam o ne poz gözlerim yuvalarından fırladı yeminle:)))))
lugesya çıtırım çok tatlısın bidenem
cennetim alıştırdın bizi seksü seksü kıyfetlere bu şimdi çok sıradan geldi meleğim:))
uzun süredir bu topiği izleyen biri olarak:
barbi çok hoşsun özellikle saç rengin
cennetkokulum senin de saç kesimini beğeniyorum
aşkito tam tarz giyiyor çok yakışıyor giydiği
petide düz durmuşsun,tebrik ederim.
çok güzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?