Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

nasil belli deil cnm.. modellik ve ya oyunculuk icinmi gittin .. yoksa ajansta calismak icinmi.. fotografcilik icinmi :)?

insallah hayirlisi olur canimm...
bugün gec kalmasaydin iyi olurmus ama :)) neise her is te vardir bir hayir..
benimde kendime sözüm var :roflol: incecik olunca ic camasiri defilesine cikcam :rofll::roflol:

insallah hayirlisi olur canimm...
bugün gec kalmasaydin iyi olurmus ama :)) neise her is te vardir bir hayir..
benimde kendime sözüm var :roflol: incecik olunca ic camasiri defilesine cikcam :rofll::roflol:

victoria secret mı yoksa aklinialirimsmile

Anamm çık çık biz de izleriz artık senin üstünde görünce hemen alırım çamaşırları aşkitoo
moon resim gozukmuyo mu bende gozukuyoo

bu siteye giriyorum bir daha çıkamıyorum ama olmazkiiisempatiksalakcinni

herkez çok şık......zaman buldukça yazıyorum inanın herkez bomba gibi....

maix ben sende model ruhu olduğunu en baştan beri hissetmiştim,çotlamadan yaniyerimseniben

bu topiktende bi manken çıksın ama dimi,yakışmaz mı?

barbie,cennetkokulum,lugesyam,tiwitim,gözümden kaçanlar varsa affedin inanın çok beğenmdim hepinizi...akannehir

ahh moon ahhhh bu ne şıklık bu ne fizik böle maşalh canıma...........pembiş çoraplarda şeker gibiŞeniz

vayyy EMDEV kız sen albüm kapağı gibi bişi olmuşsunopuyorumnanaktan

bide cd olay tamamdır...söz klibinde bende oynayacamkaydirigubbakcemile3

buarada emdev ımegachack açılıyomu sende bende açılmıyor ki yaa

Sağol cnm çotlamadan diyor ya ay nası gülüyorum her gün bu çot lafına :lepi::lepi:

Selam kızlarr bayanssulusmile
Uzun süredirr hep sizleri takip ediyorum ama hiç resim eklemedim yorum yapmadım..:sinifsinif:
Ama emdevii görüncee dayanamadımm :jeyyar:
Emdevv maşallahh ne kadar düzgün vücut hatların varr
Eşin çok şanslıymışş :jeyyar:

Bu arada barbienin,demetoy ve jade ve moonun ve alyaduanınannesiinin giyim tarzlarını çok beğeniyorumm :lepi:
Söylemedenn edemicemm çotlukk sizee çok yakışıyorrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çott duramayanlar utansınn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah nazarlardan saklasın emdevim bu ne güzellik şıklık maşallah sanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…