Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bu çicek senin için emdev... yardım ettiğin için saol seksü davşanım

a.s. çok teşekkürler:)

allah nazarlardan saklasın emdevim bu ne güzellik şıklık maşallah sanaa.s.
sağol Denmur'um opuyorumnanaktan

bu çicek senin için emdev... yardım ettiğin için saol seksü davşanım
yardımcı olduğuma sevindim,çok güzel bir çiçek,sağol BuyrunBenim Şeniz

uzun bir aradan sonra bugün elime foto makinasını aldım nihayet
gündüz başka giyinmiştim, hava çok sıcaktı, bu akşamki kostümüm :))

kızzzz vardıda gostermıyodum hala sızden baskasına gostermıyorum şakkıdı dısarı cıkarken usutne kaban gıyıyorum bebeekkk zatııı 2 tane bır kot bır bu hı bırde ıkı elbıse edındım bunlar sımdılık yazlık alcam ama

Bugün sadeydim kızlar ajansa giderken böyleydim iyi mi sizce cuma bir daha gidicem bu gün geç kaldım

maıxx:lepi: oncekı resımlerınden yanı gıyımınden en cok bunu begendım daha derlı toplu yanlıs anlama tabı oncekı kıyafetlerın bırazdaha salaş rahat bu daha dısı onu demek ıstıyorum yerimseniben banada bu renk kemer lazım

emdevvv gebertırım lenn senı ohaoldumsmilekırarım o uzun sutunları çıtnadanak :jeyyar:
anam bacım gel senı meshur edım dıyorum gelmıyosun

emdev oha diyebilirmiyim sanadelikafadulden
aga mankenler halt etmiş,aşık oldum vucuduna...:asigim:erkek olsam off diyorum sana başka bişey demiyorum

maix canım ilk girişte ana sayfada benetton reklamında bi kızın resmi var gördün mü hiç sana çok benziyor yoksa senmisin delikafadulden

emdev çok hoş görünüyorsun maşallah
fiziğin süper

emdev kız şu son fotodaki çotluğuna bayılıyorum :ecrin_bebek:

Emdev çok sexy görünüyorsun zemuszemus

:hooray:emdev,maşallah fiziğin süpera.s.

emdevvv gebertırım lenn senı ohaoldumsmilekırarım o uzun sutunları çıtnadanak :jeyyar:
anam bacım gel senı meshur edım dıyorum gelmıyosun
kaydirigubbakcemile3

emdev oha diyebilirmiyim sanadelikafadulden
aga mankenler halt etmiş,aşık oldum vucuduna...:asigim:erkek olsam off diyorum sana başka bişey demiyorum

hepinize çok teşekkür ederim kızlar :1rolleyes:

Canlarım hepiniz yine süpersiniz maşallah bayıldım :jeyyar: sömester diye yaklaşık 1 aydır ailemin yanındaydım ondan nete girme fırsatım olmadı ama maşallah 1 aylık eksiğimi kapattım gerçi biraz zor oldu ama tek tek kaldığım yerden bugüne kadar fotolara baktım :bbo: sempatiksalakcinni
Şekerler cidden hepiniz birbirinizden harikasınız resmen bende bağımlılık yaptınız ay inşallah bende foto eklemeye başlarımda sadece böyle yorumcu ve izleyici konumumdan kurtulurum :1rolleyes:
Aşkitom balım fotoğraf makinanın bozulmasına cidden çok üzüldüm biran önce sorunu halledersinde bizi fotolarından mahrum bırakmassın umarım
Fıstıklar geçmişten bugüne tek tek isim saymadan hepinize kocaman maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…