Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

opuyorumnanaktan
:lepi::roflol:ALEM KIZSIN YA SENI sevmeyen olsun.
enginmiydi cengizmiydi neydi yenisinin adi biliyodumda unuttum.

inanamıyorum sana yaaaa biraz özce evli kadın nsı dar giyer diye demediin kalmadıı şimdi ne diosunn pesss

şaşırmayın arkadaşlar.. arkadaşın kendi açtığı konuda da bi söylediği diğerini tutmuyordu.çok çabuk mod değiştiriyordu. yine aynısını yapıyor

opuyorumnanaktan

:lepi::roflol:ALEM KIZSIN YA SENI sevmeyen olsun.
enginmiydi cengizmiydi neydi yenisinin adi biliyodumda unuttum.

yok iyi takip edememişsin benii aa aşkolsun kırıldım şimdi sana olmasın bidaha ne olur takip et beniii... enginle cengiz arkadaşım benimm.. takip et eniştenin ismini bullll alsanaalsanasmile bu arada cemreyle bende gelirim cemrenin eli ağırdır ee amcacığımda yani babasıda emniyet mensubudur .. bende bir gazeteci kızı olaraktan ordayım kadıköydeyiz canım o anı ölümsüzleştirmek lazım...

bana dokunmayan yilan bin yil yasasin diyecegimi saniyorsan yaniliyorsun neverland. yasadiklarin güzel seyler deil ama actigin topige bakan olursa.. zaten kendinde belirttigin gibi
gecimsiz biriyim.insanlari ne kadar cok sevmeyi denesemde sevemiyorum.yasadiklarim gorduklerim ogrendiklerim insanlardan sogumama hickimseyle arkadaslik kuramama sebep oldu.asosyal bir kisi oldum ciktim.calismiyorum. liseyi zar zor bitirdim.

baskada bisi demiyorum. allaha havale ediyorum.
bir sürü insanin durduk yerde günahina girdin, durduk yerde kalp kirdin.
cok kötü kalpli birisin.

şaşırmayın arkadaşlar.. arkadaşın kendi açtığı konuda da bi söylediği diğerini tutmuyordu.çok çabuk mod değiştiriyordu. yine aynısını yapıyor

aaa bak olmaz simdi o konuyla dalga gectirttmem tamam olabilir benim basima gelmemis olabilir senaryoda olabilir ama oldugunu da farz etmelisin .:lepi:

kizlar ben arkadas olarak gorusucez diye dusundum siz saldirmak icin geliyorsaniz bilmem. isterseniz basbakani getirin benim kimseden korkum yok.alsanaalsanasmile:sm_cool:

cnm ben senin gibi popüler olmaya çalışmıyorum ki öle olsaa senin gibi herkese sataşırdım kaydirigubbakcemile3 ahh şu banlanma olmasaaa :jeyyar::jeyyar:

minigim ben sana anlatamiyorum galiba sen su an kkde ezik bir tip olarak bulunuyorsun seker:icecream:

ah ah jojem vardi isuawelisim vardi nerede o uyeler ah ah buralar ne guzeldi onlarla ama tabi haksizliklar cok kotu cok.foreverim bankacim benim onuda kacirdilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…