fufuk öldü canı haca gitti tavaf ediyor dönmicek gerii evet ailesi popumu gösteriyorum die bacaklarımı sergiliyorum die birde yamuk duruyorum die istemedi kaydirigubbakcemile3 bende yamukluğumdan vazgeçemem yamuk yumuk dururum mini giyerim dedim fufuk tarih oldu yenisi var yamukluğumla seviyor benii :CüvCüv:
çok basit miniğimmm... Gördü taş gibi fit hatunlarıızemuszemus:CüvCüv: ee kendisinede güvenemiyor bu şekilde birazda olsa kendisini tatmin ediyor içindeki duyguyu bastırmaya çalışyor..
opuyorumnanaktan
:lepi::roflol:ALEM KIZSIN YA SENI sevmeyen olsun.
enginmiydi cengizmiydi neydi yenisinin adi biliyodumda unuttum.
inanamıyorum sana yaaaa biraz özce evli kadın nsı dar giyer diye demediin kalmadıı şimdi ne diosunn pesss
inanamıyorum sana yaaaa biraz özce evli kadın nsı dar giyer diye demediin kalmadıı şimdi ne diosunn pesss
gamzeyle emdevi yakın markaja almışsınnnkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
:lepi::roflol:ALEM KIZSIN YA SENI sevmeyen olsun.
enginmiydi cengizmiydi neydi yenisinin adi biliyodumda unuttum.
gecimsiz biriyim.insanlari ne kadar cok sevmeyi denesemde sevemiyorum.yasadiklarim gorduklerim ogrendiklerim insanlardan sogumama hickimseyle arkadaslik kuramama sebep oldu.asosyal bir kisi oldum ciktim.calismiyorum. liseyi zar zor bitirdim.
şaşırmayın arkadaşlar.. arkadaşın kendi açtığı konuda da bi söylediği diğerini tutmuyordu.çok çabuk mod değiştiriyordu. yine aynısını yapıyor
sen cok yeni yetmesin ilgimi cok cekmedin cok populerde degilsin.
yok iyi takip edememişsin benii aa aşkolsun kırıldım şimdi sana olmasın bidaha ne olur takip et beniii... enginle cengiz arkadaşım benimm.. takip et eniştenin ismini bullll alsanaalsanasmile bu arada cemreyle bende gelirim cemrenin eli ağırdır ee amcacığımda yani babasıda emniyet mensubudur .. bende bir gazeteci kızı olaraktan ordayım kadıköydeyiz canım o anı ölümsüzleştirmek lazım...
cnm ben senin gibi popüler olmaya çalışmıyorum ki öle olsaa senin gibi herkese sataşırdım kaydirigubbakcemile3 ahh şu banlanma olmasaaa :jeyyar::jeyyar:
şaşırmayın arkadaşlar.. arkadaşın kendi açtığı konuda da bi söylediği diğerini tutmuyordu.çok çabuk mod değiştiriyordu. yine aynısını yapıyor
minigim demin onca insana laf söyleyen o değilmiş gibi davranıyor degil mi CADIARZU
minigim ben sana anlatamiyorum galiba sen su an kkde ezik bir tip olarak bulunuyorsun seker:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?