Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ben seni az çok çıkardım gibi...evet arkadaşlar malesef erkek degil bu ...kafa buluyo zannımca kendi çapında şimdi hepbirlikte görmemzlikten gelin lütfen..

söz len sen şimdi şu anda ispat et vallahada bir erkek adı yazdırcam kafa kağıdıma

yok olmaz oyle bulusucaz kkdende kadinlar gelsin korkarsin felan erkek diye dusunuyonya seni bi mors edeyim istabul kadikoyde bulusacaz ne diyon?

deet cinli yeni gelin çekin olum o ellerinizi üstünden
emdevi bilmiyorum ama

belinay merwe kizim ben lez degilim:)

yazışmaların o yönde ama şekerim kaydirigubbakcemile3 taytlım sesine kurban olim kıvırcık saçlım maşallah aklında nelerde kalmışşş.. hadi ispatla ozaman kendini bizee bak benide tanıyorsun...

kolonya patiska bunlardan birimisin yoksa kaydirigubbakcemile3

gurbaaa prenses nerelerde ya evlendi bizi birakip gitti oda yeni gelin kocasinin sozunden cikmiyordur simcik.:)

Yeter ama yaa konuyu geyiğe çevirdiniz...

Site yöneticilerine hbaer verme zamanımız geldi de geçiyor....

fufuk ne yapiyor fufuk yani ufuk ayrildiktan sonra zannetmiyom ama bosver sen aciksin diye ailesi seni istemedi.

:uhm: beni çok şaşırtıyorsun.CADIARZU
seni ben tanıyor muyum?2006 uzun süre.şimdiki nickinle tanıyamam.CADIARZU
eskiler neydi?herkes bilsin

ooo eski niklerimi soylersem tum identtiy cikar kiz ortaya:)olmaz soylimem

neverland hayırdır neden bugün bu topiğe saldırasın tuttu yaaakaydirigubbakcemile3

çok basit miniğimmm... Gördü taş gibi fit hatunlarıızemuszemus:CüvCüv: ee kendisinede güvenemiyor bu şekilde birazda olsa kendisini tatmin ediyor içindeki duyguyu bastırmaya çalışyor..

oy canım benım konusana bak sen benım yıne bır ya senın opuyorumnanaktan fındukk gıbısın naptın sacları kestırdınmı

fufuk ne yapiyor fufuk yani ufuk ayrildiktan sonra zannetmiyom ama bosver sen aciksin diye ailesi seni istemedi.

fufuk öldü canı haca gitti tavaf ediyor dönmicek gerii evet ailesi popumu gösteriyorum die bacaklarımı sergiliyorum die birde yamuk duruyorum die istemedi kaydirigubbakcemile3 bende yamukluğumdan vazgeçemem yamuk yumuk dururum mini giyerim dedim fufuk tarih oldu yenisi var yamukluğumla seviyor benii :CüvCüv:

yok olmaz oyle bulusucaz kkdende kadinlar gelsin korkarsin felan erkek diye dusunuyonya seni bi mors edeyim istabul kadikoyde bulusacaz ne diyon?

oluur no problem
kadıköy uyar yalnıız
haa bu arada kk daki hangi kadınları getiriyim yanımda seni görmeleri için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…