söz len sen şimdi şu anda ispat et vallahada bir erkek adı yazdırcam kafa kağıdıma
Aboooovvvv neverlandd sen iyice aştın kendi ablacım abicim bay bayan ayol nedimki ben sana :)) yok yok sen emdev ve eccinli arasında kaldın ('',) ama olmaz önce bi seni görmemeliler huyunu suyunu endamını tipini arzı endamını bi görmeliyiz topikcek :)))
belinay merwe kizim ben lez degilim:)
Yeleğine bayıldım acaba bende alsam bu kadar güzel durur mu bende
:uhm: beni çok şaşırtıyorsun.CADIARZUemdevim sen unutulmazlardansin.ERKEK OLMADIGIMA GARANTI EDEBILERIM.
yazışmaların o yönde ama şekerim kaydirigubbakcemile3 taytlım sesine kurban olim kıvırcık saçlım maşallah aklında nelerde kalmışşş.. hadi ispatla ozaman kendini bizee bak benide tanıyorsun...
kolonya patiska bunlardan birimisin yoksa kaydirigubbakcemile3
:uhm: beni çok şaşırtıyorsun.CADIARZU
seni ben tanıyor muyum?2006 uzun süre.şimdiki nickinle tanıyamam.CADIARZU
eskiler neydi?herkes bilsin
neverland hayırdır neden bugün bu topiğe saldırasın tuttu yaaakaydirigubbakcemile3
neden guzel durmasın durur tabı nerden alackasın ama ben adanadan aldım hemıde 4 tl ye
liv üzerindeki gömleğe bittim ya nereden aldın ?
çok ta güzel kombine etmişsin,öylesine hoş ve bir o kadarda zarif gerek giyim ,gerek hatların..
çooooook beğendim bu kombin tam benlik .
cennet kokulum ,bugün ayrı bir hoş olmuşsun ve çook yakışmış kombin, düzgün hatlarını çıkarmış gün yüzüne giyimin ..maşşallah diyorum canım 1 çocuk annesi demeye bin şahit ister o fizik ..ne mutlu sana
fufuk ne yapiyor fufuk yani ufuk ayrildiktan sonra zannetmiyom ama bosver sen aciksin diye ailesi seni istemedi.
CANIM COK OZUR DILERIM SENI KIRMAK ISTEMEDIM
KIZLARLA AZUCUK DALGA GECTIM .
COK OPTUM SENI FISTIKSIN FISTIK.
GIYIM TARZIN SAHANE.:1hug:
yok olmaz oyle bulusucaz kkdende kadinlar gelsin korkarsin felan erkek diye dusunuyonya seni bi mors edeyim istabul kadikoyde bulusacaz ne diyon?
teşekkürler cennet kokulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?