Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

buyrunbenım gumburtuye gıtmedı kız ben bayagı bır yorum yapmıstımguclubacismile

medusa cok ıc acıcı gorunuyosun cok hosuma gıttı

moon yıne cok sexsususun

emdev
yınemı pantolun alsıtık kız sexsu kıyafetlere ama pantolonda cok yakısıyo sana

karagozlum evet azerı kızına benzıyosun ve cok hos gorunuyosun

rheasilwia ya ne zormus nıcın kıyafetlerın hoş gorunuyor ama canladır bıraz yasına gore cok sıyah beyaz olmussun beyaz fuların varsa tak derım sıyah cızme sıyah surme ıyı olur

canım ayakkabılarına bayıldım kotunda süper duruo fiziğin maşallah zaten ama bence kazağı değiştir derim berki yüzünü göremediğim den olmamış gibi gelmiş olabilir...

ayakkabı we kot guzel olmus ama kazagı degıstırsen sankı daha mı ııı olurbilmiyorumkismile

CennetKokulum
gnydn64
Hawa guzel oldugu ıcın cızme tercıh etmedım... Tesekkurler yormlar ıcın...

rockerx
yagmur55
Tesekkurler.... Baska tişortlerle, gomleklerle falan deneyım ben bı o zaman :) sagolun kızlar....

kot rengi modeliii ğüzel..ayakkabıda öylee
bluzz begenmedim onun yerine tek renk bii kıyafet seç derim....
ha bu buluz geniş göstermiş senii galiba basen böllgesii biraz genişş gbii üst ve bacaklar zayıff belde biten bii badi dene...iyi eglencelerbayanssulusmile

herkese tesekkur edıyorum fıkırlerı ıcın.... ama değiştirdim kıyafetlerı... daha koyu renk bı kot gıydım ustume yesıl bır badı gıydım. kemer taktım. ayakkabı olarakta converse tarzı bısey gıydım.. oyle cıkıcam bırazdan.... sewgılım topuklu ayakkabı pek sewmez yasımada uydurmaz güler smdı o yuzden gıymedım... sade oldum bıraz...tekrar tesekkur edıyorum..

ohanzi yaakannehiralıntıyı okudum bu ne abi ya:bbo:topik bu kadarmı çığrından çıktı bu kadarmı saçmaladı millet ya..pes!!
emdev yeni gördüm kotlu resmini harikasın hayatım ne diyimki sana:1closedeyes:

merhaba kızlar, geçmişe şöyle baktım da gereksiz bazı kişiler bişeyler yazmışlar
terbiyesizce ve görgü sınırlarının çok dışında
artık yorum yapamıyorum, çekememezliğin bu kadarı diyorum yapan şahıs burayı kesin okuyodur
onada burdan selamları yolluyorum
yine ikinci bir nick alarak, kendi orijinal nickinle kusamadığın cümleleri kusmanı bekliyorum arada ekşın oluyo..! :1closedeyes:

neyse ben geçmişte birkaç kişi gördüm hemen yorum yapmak istiyorum
jade kırmızılı bir resmini gördüm çok beğendim
tivitim seninde kırmızılı bir resmini gördüm eteğin değilde saçın ve bluzunun uyumu çok hoşuma gitti
buyrun benim evinde çocuğunla çektiğin fotopraftaki haline bayıldım tam anne pozu
cennet kokulum şıklığa tam gaz devam..=)
lugesya senin zaten şu pıtırcık elbiselerin yok mu bitiyorum =)
belinay ugglu bi fotono gördüm elbisen ugg için çok klasik olmuştu ayrı ayrı kombine etsen daha hoş olurdu diye düşündüm..
moon giydiğin taytlar gerçekten giymeye cesaret isteyen parçalar
tebrik ediyorum seni çok güzel taşıyosun
hatırlayamadığım kesin vardır, çok geçmişede bakamadım affola..

cuma günü ben kankamın nikah şahidiydim erken çıktım
resim ekleyemedim birazdan eklicem
dün resim çekinmedim evdeydim
hepinizii öptümmm şakkıdı

ilarzumu gördüm morlu bir resim eflatunda olabilir
her ne menem bir renkse işte o resme ve kombine bayıldım
yanacıklarınıda göstertseydin polyannam =)

selam arkadaşlar..

bazı sayfaları ancak okuyabildim, hızınıza yetişmek imkansız:kedi:

lugeysa elbisen çizmen çantan çok hoş görünüyor

dingilterekraliçesi harika görünüyorsun, tek olumsuz eleştirim dolgu topuklara, oda ben sevemediğim için sanırım , kalan kısım süper

tweety kırmızı kazağın çok hoş, ancak eteğin pek hoş görünmedi gözüme, belkide fotoda öyle görünmüştür cnm opuyorumnanaktan

cennetkokulum çok güzel görünüyorsun, sıcak havanın tadını çıkarıyorsun ne güzel opuyorumnanaktan

moon renkli taytlarına ve onları taşımına bayılıyorum, süpersin

karagözlüm beyaz gömleği bende çok severim, çok yakışmış üzerine kemerine uygun renklerde şık bir kolye takarak dahada şık hale getirebilirsin cnm, ama bu halide çok hoş a.s.

görebildiklerim bunlar arkadaşlar, fazla yazışma olmuş, sayfaları atlayarak okudum, gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın..hepinize bol cicili günler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…