Lugeysa canım çok güzel olmuşsun elbisende çok cici ama ben bu havalarda böyle renkli elbiseler giyemiyorum ya (=
Bebeem bi kaç kilo verdim vermeye devam ediorum aklinialirimsmiletopikte neler olmuş ya töbe töbee:)))neysee:))
medusa şekerim sen kilomu verdin?baya zayıflamış gördüm seni..ayrıca çok tatlı olmuşsun canımŞeniz
ohaoldumsmile :mymeka: :mymeka::mymeka:ALLAHIN KASARI BIRYERINE MI BATIYORUM.
SANA NE ISTER JAPON FOTOSU YUKLERIM ISTER CIN.
SEN ONCE O PORTLEMIS YAGLARINI ERIT.
KOCANIN BOYNUZLARI DEVEYI GECTI:lepi:
SISKO SISKO SACMA SAPAN TARZINLA GUZEL MI GIYINDIGINI SANIYON SENsengözlerimebaksanab
oyy çok şekerrrr sempatiksalakcinniSLM KIZLARR GEÇENDE ÇEKİNMİŞTİM AMA KOYAMAMIŞTIMM ÇOK SEVDİĞİM BASMAA ELBİSEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
karagözlüm sen çok kilo vermişsin gibi geldi banaaohaoldumsmile çok şık olmuşsun kıssss sempatiksalakcinni aklinialirimsmilebuda bugunki ben kizlarr... yorum bekliorum..
medusam cok sekersin canimm:) dedigin gibi bide ben zayiflayim yeni yeni ciciler alip giycem..
medusa çok hoş görünüyorsun
Kızlar herkes harika tek tek baktım üşenmedim, iyi ki müsafirlere kapalı oldu bu bölüm :lepi:
Bu da benden bir kare...
Pek bi kırmızı çıkmışım ama idare edin :kedi:
buda bugunki ben kizlarr... yorum bekliorum..
medusam cok sekersin canimm:) dedigin gibi bide ben zayiflayim yeni yeni ciciler alip giycem..
Karagözlüm sende çok hoşsun (=
Lugeysa ne biliyim ya yazlık gibi geliyor bana boshayallersmile
karagözlüm gayet güzel görünüyorsun
bacaklarında incecik görünüyor ne kilosu
kıyafetini fular kullanarak renklendirebilirsin bence
Bebeem bi kaç kilo verdim vermeye devam ediorum aklinialirimsmile
ohaoldumsmile :mymeka: :mymeka::mymeka:
oyy çok şekerrrr sempatiksalakcinni
karagözlüm sen çok kilo vermişsin gibi geldi banaaohaoldumsmile çok şık olmuşsun kıssss sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
emdev ve moon süpersinizzzz opuyorumnanaktan
tesekker ederim canim ŞenizMedusa çok şirin görünüyosun saçlar çok havalı
Cennetkokulum sen kilo mu verdin sanki biraz zayıflamış gibisin? Kemer güzel aslında ama bu kıyafetlerine yakıştıramadım onun dışında çok hoşsun maşallah diyorumm
Karagözlüm giydiklerin çok yakışmış
Lugesya61 hep elbiseli görüdm seni, farklı kombinlerde denemelisin bence eminim çok yakışacaktır hoş kızsınn
Sultanim cok tesekkur ederim ...ŞenizMEDUSAAAAA balım çok güzel olmuşun maşalh sana....fıstık gibisin..
karagözlüm çok severim beyaz gömlek nasılda yakışmış sana opuyorumnanaktan
masallah canim cok guzelsin
ben ayni seni azeri kizi gunele benzettimbilmiyorumkismile
Ya bayanlar yarın sewgılımle buluscamda... Boyle gıyınsem nasıl olur dıyorum? Topuklu gıyeyım dedım de degısıklık olsun dıye.. Yas 17. Kotu olur mu kı yasıma gore? Çok kararsız kaldım, yardım edin..........
bence olur canim cokda guzel olur ama bence saclarini acmalisin soyle guzel bir model wer. ayrica fizikte 10 numara masallah .zemuszemus
petite ve cennet kokulum harikasiniz
öptüm yanaciklardan
cennet kokulum snein gibi anaya gurbannn:jeyyar::jeyyar:cokacimcoook bu ne güzellik ya maşallahh medeusa sende çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan saçlarında çok güzell
medusaa, nzl.erl, petite ve cennetkokulum harikasınız
bayanssulusmileaynen canım .. giyebildiğimizi giyelim.. ama burda ben bazen görüyorum evli ve çouklu kişiler bize taş çıkartıyor.. örnek barçman ablam örnek cennetkokulum vb ismini sayamadıklarım ....
fot ekleyecektim ama şu son manzarayı görünce vazgecttim neyse yorumlara geçeyim
cennet kokulum kemer dışında bayıldım giydiklerine tayt güzel duruyor
nzl_erl çok çıtırsın be tatlım yaş kaç gülüm
moon ve emdev herzaman ki gibi
canım benceYa bayanlar yarın sewgılımle buluscamda... Boyle gıyınsem nasıl olur dıyorum? Topuklu gıyeyım dedım de degısıklık olsun dıye.. Yas 17. Kotu olur mu kı yasıma gore? Çok kararsız kaldım, yardım edin..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?