Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

karagözlüm gayet güzel görünüyorsun
bacaklarında incecik görünüyor ne kilosu
kıyafetini fular kullanarak renklendirebilirsin bence

topikte neler olmuş ya töbe töbee:)))neysee:))
medusa şekerim sen kilomu verdin?baya zayıflamış gördüm seni..ayrıca çok tatlı olmuşsun canımŞeniz
Bebeem bi kaç kilo verdim vermeye devam ediorum aklinialirimsmile
ohaoldumsmile :mymeka: :mymeka::mymeka:
SLM KIZLARR GEÇENDE ÇEKİNMİŞTİM AMA KOYAMAMIŞTIMM ÇOK SEVDİĞİM BASMAA ELBİSEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

oyy çok şekerrrr sempatiksalakcinni
buda bugunki ben kizlarr... yorum bekliorum..

medusam cok sekersin canimm:) dedigin gibi bide ben zayiflayim yeni yeni ciciler alip giycem..
karagözlüm sen çok kilo vermişsin gibi geldi banaaohaoldumsmile çok şık olmuşsun kıssss sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
medusa çok hoş görünüyorsun

opuyorumnanaktan

emdev ve moon süpersinizzzz opuyorumnanaktan

cennet kokulum üzerindeki tuniğin gömlek tarafı çok hoş görünüyorboshayallersmile keşkee göz makyajını da ekleseydin

moon gerçekten herkes,in dediği kadar güzel bacakların canım giyim tarzındaa öyleopuyorumnanaktan

Emdev bi ben göremiyorum seni sanırım siliniyor resimlermafoldumben

Medusa çok şirin görünüyosun saçlar çok havalı
Cennetkokulum sen kilo mu verdin sanki biraz zayıflamış gibisin? Kemer güzel aslında ama bu kıyafetlerine yakıştıramadım onun dışında çok hoşsun maşallah diyorumm
Karagözlüm giydiklerin çok yakışmış
Lugesya61 hep elbiseli görüdm seni, farklı kombinlerde denemelisin bence eminim çok yakışacaktır hoş kızsınn

Son düzenleme:
dün ki gerilimden sonra nasıl çıktığımı bilemedim topikten...resmen başıma ağrılar girmişti......özellikle benim koyduğum resimden sonra bu tartışmanın başlaması ,sık resim koymayan biri olarak beni nasıl üzdü bilemezsiniz....hoş lafım sana değil tam bir annesin gibi sözlerle geçiştirdi ama yemezler....ama bu şahıs susmaz her fırsatta gelir eminim, gözü dönmüş.

neyse onu boşverip yorumlarıma geçiyim.....

aşkito annen bi harika .....ellerinden öpemem çünki okadar genç duruyor ki kıyamam ben ona.....bu görüntüsünden dolayı ancak alnından yanacıklarından öperim ben onun çok selam söyle ablamıza:):)

moon davşanım bi içim su olmuşun maşalh manken gibisin....

cennetkokulum kim tutar seni kıskananlar çatlasın bacım yürüüüü.......opuyorumnanaktan

ve diğer bütün arkadaşlarım çok şıksınız, ama durun ya çok seksü biri vardı kimdi, evet lugesya kız ne bu seksülük büleee...yakmışın topiği)::)

MEDUSAAAAA balım çok güzel olmuşun maşalh sana....fıstık gibisin..

karagözlüm çok severim beyaz gömlek nasılda yakışmış sana opuyorumnanaktan

Kızlar herkes harika tek tek baktım üşenmedim, iyi ki müsafirlere kapalı oldu bu bölüm :lepi:
Bu da benden bir kare...
Pek bi kırmızı çıkmışım ama idare edin :kedi:

canım nekadar şıksın böle...oldukça kaliteli bir tarz yakalamışın kendine ..prensesler gibi olmuşun ,hanımefendilik akıyor resmen...maşalh tatlımakaydirigubbakcemile5

benim fotoda gümbürtüye gitti resmen kaydirigubbakcemile3....koymadan öncede elli kez düşünmüştüm koysammı koymasammı diyene........içime doğmş gibikaydirigubbakcemile3

Ya bayanlar yarın sewgılımle buluscamda... Boyle gıyınsem nasıl olur dıyorum? Topuklu gıyeyım dedım de degısıklık olsun dıye.. Yas 17. Kotu olur mu kı yasıma gore? Çok kararsız kaldım, yardım edin..........

Eklentiler

• $SANY05411.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $SANY05444.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Karagözlüm sende çok hoşsun (=

Lugeysa ne biliyim ya yazlık gibi geliyor bana boshayallersmile

cok tesekkur ederim canim..opuyorumnanaktan
karagözlüm gayet güzel görünüyorsun
bacaklarında incecik görünüyor ne kilosu
kıyafetini fular kullanarak renklendirebilirsin bence

ay yorumun beni cok mutlu etti..cok tesekkur ederim canim..Şeniz
yok canim bacaklarim ince gozukmus kilom baya war ama yakinda insallah kurtulcam ...opuyorumnanaktan
onerin icinde sagol canim

medusam bitanem tesekkur ederim o guzel yorumun icin ama tam tersi kilo aldim.. :umursamaz:
keske dedigin gibi olsaydi ama yakinda kurtulcam pis kilolarimdan insallah..zemuszemus
tesekker ederim canim Şeniz
MEDUSAAAAA balım çok güzel olmuşun maşalh sana....fıstık gibisin..

karagözlüm çok severim beyaz gömlek nasılda yakışmış sana opuyorumnanaktan
Sultanim cok tesekkur ederim ...Şeniz
masallah canim cok guzelsin
ben ayni seni azeri kizi gunele benzettimbilmiyorumkismile

canimmm cok tesekkur ederim yorumun beni cok mutlu etti..Şeniz
walla herkes azeri kiza benzetioo kaydirigubbakcemile3
gercektende benziom herhalde..bayanssulusmile

bence olur canim cokda guzel olur ama bence saclarini acmalisin soyle guzel bir model wer. ayrica fizikte 10 numara masallah .zemuszemus

petite ve cennet kokulum harikasiniz
öptüm yanaciklardan

sehnaz tesekkur ederım

cennet kokulum snein gibi anaya gurbannn:jeyyar::jeyyar:cokacimcoook bu ne güzellik ya maşallahh medeusa sende çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan saçlarında çok güzell

senın gıbı ankaralıyada can gurban kızzz
medusaa, nzl.erl, petite ve cennetkokulum harikasınız

sagol bıtanem sende oylesın
aynen canım .. giyebildiğimizi giyelim.. ama burda ben bazen görüyorum evli ve çouklu kişiler bize taş çıkartıyor.. örnek barçman ablam örnek cennetkokulum vb ismini sayamadıklarım ....
bayanssulusmile

merci canım kemerı sevıyorum ama begenmedınız sanırım

canım bence
siyah kısa bir çizme tercih edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…