Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cnm benim fot yok çoktan kaldırdım önceden gördün galibaopuyorumnanaktan hep aynı kilodayım ne aldım ne verdim ama sagol yinede

medusa ..cok hoş sun canım gıydıklerınde hoş durmus..

tosalak ..gıydıklerınızı cok fazla anlıyamadım acıkcası ama sac rebgınınız cok tatlı gorunuyo..
krpz..cok hoş beyaazın asaletı yeter pembış ıse şekerlıgı ıle on planda botlarını ıse gule gule kullan..

Liv çok teşekkür ederim çok naziksin opuyorumnanaktan
Emdev sağol canım bende seni çok beğeniyorum opuyorumnanaktan
Gnydn64 çok teşekkürler... çok tatlısın opuyorumnanaktan

Sizin gibi beğendim ve sevdiğim kişilerden böyle sözler duymak gerçekten çok güzel opuyorumnanaktan

nzl.erl Yaşına göre giyinmişssin fiziğin süper saçlarına bayıldım yüzünse dupduru çok tatlı ve şeker çıkmışssın canım

cnm benim fot yok çoktan kaldırdım önceden gördün galibaopuyorumnanaktan hep aynı kilodayım ne aldım ne verdim ama sagol yinede

Evet önceden gördüm ve aklımda kaldınn aklinialirimsmile o zaman hep böyle kall :lepi:
ahh bende şu 3-5 fazlalığı verebilsemm :sinifsinif:

nzl.erl canım çok hoş olmuşsun bebk yüzlü
fizik muhteşem
şeker gibisin aynen

Hepiniz birbirinizden güzel ve şıksınız kızlar maşallah.benim foto yükleme yetkim yok galiba ben yükleyemiyorum sadece bakmakla yetiniyorum isimleri aklımda tutamadm okadar cok varkı ama aklımda kalan emdev ve cennet kokulum sizlere ayrı hayran kaldım.

barbie sagol canım evet son gunlerde ekşiiınnn cok bu topıkte

toslak tesekkur ederım guzel yorumların ıcın

barbıe hoş olmussun yıne

tosalak elbısen cok yakısmıs sana

medusa cekedın cok guzel

betty
kombıne super kapalısın sanırım bazzı kapalı kızlarımız turbanla cok tezat olusturacak kadar abartılı bır şıklık ıcınde oluyorlar sen tam kararında gorunuyosun:lepi:

buqiet
sende hoş olmussun ama tam anlıyamadım resmın boyutundan

Onca isimden boşuna emdev ve cennetkokulum kalmamış aklımda:) Maşallah gömleğin ve yeleğinle harika görünüyorsun:)

sagol bıtanem ınsallah sende en kısa zamanda eklersın 100 mesaj yazman lazım sanırım eklemek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…