Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Ooo benim 100 mesaj olmama çok zaman var ozaman:) ben ancak yazmazsam çatlayabilceğim şeyleri yazıyorum:) albüm yaptım biraz önce ama buraya foto ykleyemedımkafamçokkarıştı

btanem tesekkur ederım ınan hıc sallamadım
bende yakısanı gıydıgımı dusunuyorum anne olmadan once anne olduktan sonra dıye bır katogorı oldugunu sanmıyorum 28 yasındayım bekarda olsam evlı ve cocukluda olsam ben yıne boyle gıyınırım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ooo benim 100 mesaj olmama çok zaman var ozaman:) ben ancak yazmazsam çatlayabilceğim şeyleri yazıyorum:) albüm yaptım biraz önce ama buraya foto ykleyemedımkafamçokkarıştı

bır bakmıssın 1000 mesajın olmus burası kk :enbuyukkk: baglar kendıne adamıbayanssulusmileolumunekankayizsmile

aaaaaaa topik buraya gelmiş benim haberim yok neysem kızlarr gene çok şıksınız hepinize kocaman bir

Kızlar hafta sonu yoktum ortalık karışmış onun için bana yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum canlar aklımda kalanları sölicem ben de gül reçelleri

Eudorabeta bebekim çok teşekkür ederim mis kokulum ben sana özel şeettiriririm bidenem şimdi topiği kaynatmayak:))

pati sevgilim kuzişimin kankası aradın aradın buldun sonunda beni çok teşekkürler öpüyorum alnının taa ortasından melekem

kuziş kralıçam senin yeşil yazan ellerin altın suyuna batsın çiçek suratlım

sen de şu yüzünü kapatıp da koysan ya endamına yandığım bi yıkılsın hele şu topik

ay en çok biğediğim buyrunbenim çiçeğim o ne güzellik zerafet hanım yaaa maaşallahh

vallahi suratın kadar vüzut hatlarında saçların da türkan sultana benziyor fazlasıyla melekem yaaa

STOK yapıyom yarın laptop'um gelsin eklicem ilarzum
sölim didim :ecrin_bebek:
evdeki ufacık minibooktan kurtuluyom hihihi

hala eklememişsin reçelim temem bekliyorum tembelim tam nickinsin bebem

yok bibeğim
şimdi minibookun cd yeri yok
fotograf mkinesini şapamadım.
çektim çektim duruyo :)
yeni laptop aldım
oda yarın gelcek
bismillah dir eklerim
şişko şişko aklinialirimsmile

hee şişko dersin beni yersin çıtırımboshayallersmile

ben de ekleyecem bi ara öğün yapem de:)))

barbıe hoş olmussun yıne

canım teşekkür ederim, üstündeki yeleğin siyahından bendede var
beğendim :asigim:

diğer aklımda kalanlar

Tosalak kıyafetini çok çok beğendim :asigim:
nzl,erol çok lolitasın beğendim :asigim:
bir de pembe botlu bir arkadaş vardı nickini unuttum özür dilerim
hehh işte onuda çok beğendim :asigim:

yavrularımmmm bende bugün böyleyimmm

koluma taktığım bilekliğim bayanssulusmile

tsirtümün kolundaki vatkam bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…