Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

twettym nacızane fıkrım hayatım o elbıse gecelık gıbı duruyor ya baska bır kıyafet baksan ama onu gıyecem dıyosan cızme daha havalı duruyor

ecrın gomleyın cok sık cok dogal bır poz bu arada

cancu sende cok hoş gorunuyosun

ebısım canım ben bısey anlamadım resımden ama guzel bır elbıseye benzıyor

kızlar aksam cektım resımlerı bugun cok yogundum webcamdan cektım bıraz kotu cıktılar idare edin goz makyajım cok basıt kıyafetımde sadeydı zaten sadece kapatıcı ve sıyah kalemle rımel sacımıda ılk defa kendım duzlesırıcıyle duzlestırdım yenı aldıktafisfisfis
http://URL=http://www.ressim.net]
[/URL]

bu arada ılk kosedekı resımle altındakı resım ustuste bınınce köstü gibi olmusumkaydirigubbakcemile3
ya bu resım upload sıtelerı nanay bıldıgınız guvendıgınız varmı baska ımage son gunlerde acılmıyor

hoşşşşbayanssulusmile

opuyorumnanaktanŞeniz

cancu o resım eskı 15 gunluk var sımdı koyu renk

şimdiki halide güselmiş bidenem

saol bebişim teşekkür ederimŞeniz

off maşşalllahhh kaşına gözüne

kızlar dıger topıklerdede bahsettım alex avıenın pudrası sahaser sıhırlı gıbı hem dogal duruyor hemde tum ızlerı kapattı pudra arayısım bıtmıstır benım gıbı fondotensız tek pudrayla ısı bıtırmek ısteyenlere tavdıye olur şiddetle hemıde

teşkkrler canım benm o senn gözlerinin güzelliğizemuszemus bayanssulusmile

saol tatlım :kedi: kaydirigubbakcemile2

Ben bile inanamıyorum kendime çok çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum fıstıklar hepiniz birbirinizden harikasınız bu kadar güzellerin içine foto eklemeye bir türlü cesaret edemiyordum ama bu akşam dayanamadım 1 denecik foto bende ekleyim dedim :1rolleyes:

Son düzenleme:

iyiki eklemissin canım montunun rengı cok guzel bayılırım o renge :lepi: bende şimdi ilk defa yüklicem

Xzgi çok fotojenik çıkmışsın tatlım maşallah saçlarında ne güzel uzun ya ben o kadar uğraşıyorum ama yok uzamıyorlar :bbo:

Son düzenleme:
canikom bence çizmeli olan daha iyi durmuş.öptüm tatlım
galiba çizmeyi giyicem tatlım bilmiyorumkismile
aklinialirimsmile sağol bibeim

canım fotoğrafın kalitesi düşük olduğu için öyle görünüyor tatlım haklısın ama öyle değil aslında kolları ve etek ucu fırfırlı ben çok beğendim resimde dümdüz görünmüş bilmiyorumkismile

superisi trençkotunun rengini çok beğendim
cancu ne tatlı poz o öyle canım bilmiyorumkismile
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus

superisi trenchoath unu çok beğendim
birde pantolonun bol paçaysa onunda rengi hoş ..
fakat ikisi birlikte pek uymamış, ayrı ayrı kombin edilirse daha hoş olucaktır..

xzgi gerçekten çok tatlıymışsın, fotomodel gibi bir kare

xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus

a.sa.s

ben de aynı şeyi düşündüm çok profesyonel bir çekim olmuş. ayakta foton yok mu canım kazağının modelini merak ettim.

superisi çok dadlusun kızz maşallahhh montun rengi de süper yaww

cancuuuu minik kuşumm çok güzelsin yine meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…