hoşşşşbayanssulusmile
cancu o resım eskı 15 gunluk var sımdı koyu renk
twettym nacızane fıkrım hayatım o elbıse gecelık gıbı duruyor ya baska bır kıyafet baksan ama onu gıyecem dıyosan cızme daha havalı duruyor
ecrın gomleyın cok sık cok dogal bır poz bu arada
cancu sende cok hoş gorunuyosun
ebısım canım ben bısey anlamadım resımden ama guzel bır elbıseye benzıyor
kızlar aksam cektım resımlerı bugun cok yogundum webcamdan cektım bıraz kotu cıktılar idare edin goz makyajım cok basıt kıyafetımde sadeydı zaten sadece kapatıcı ve sıyah kalemle rımel sacımıda ılk defa kendım duzlesırıcıyle duzlestırdım yenı aldıktafisfisfis
http://URL=http://www.ressim.net][/URL]
buyrunnnnnnnnnbu arada ılk kosedekı resımle altındakı resım ustuste bınınce köstü gibi olmusumkaydirigubbakcemile3
ya bu resım upload sıtelerı nanay bıldıgınız guvendıgınız varmı baska ımage son gunlerde acılmıyor
nnilüfern canım elbisen çok güzelmiş çok güzel olmuşsun maşallah opuyorumnanaktan
tweetyimmmm canım o ne kız pozlar öyle artistmisin en yoksaaammm sempatiksalakcinni ama bişey söylemeliyimki çok şeker olmuşsun kaydirigubbakcemile2
bade canımm tacın çok yakışmış maşallah bu arada kemerinle taytının uyumuda çok hoş olmuş :lepi:
cancu allah iyiliğini versin yaaaa canım denize girmek istedi bi an yaz gelsin yaz ya offffffff :1no2:
emdev canım çok şık olmuşsun üstündeki pullu badiye bittim diyebilirim bende bitiyorum pullu cancanlı şeylere bayanssulusmile
aslıcıımm olay budur işte vayyyy çok güzel olmuşsun hem sportif hem şık hemde güzel
kızlar herkesler çok gel olmuş hepinize benden
Birkaç gündür yoktum
Ben yokken neler yaptınız diye bakayım dedim yine döktürmüşsünüz kızlar:lepi:
ENDEW, BADE CANCU, TWETTY, NİLÜFERN BARBİVEKEN hepinizi çok beğendim
Sonunda Tatlı çıtırım cancumda gelmiş
Twetty Birgün göbek gribi olacaksın ablam bu soğuklarda dikkat et Şenizkaydirigubbakcemile3
Ben bile inanamıyorum kendime çok çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum fıstıklar hepiniz birbirinizden harikasınız bu kadar güzellerin içine foto eklemeye bir türlü cesaret edemiyordum ama bu akşam dayanamadım 1 denecik foto bende ekleyim dedim :1rolleyes:
buda benden olsunnnnn
Xzgi çok fotocenik çıkmışsın tatlım maşallah saçlarında ne güzel uzun ya ben o kadar uğraşıyorum ama yok uzamıyorlar :bbo:
galiba çizmeyi giyicem tatlım bilmiyorumkismilecanikom bence çizmeli olan daha iyi durmuş.öptüm tatlım
aklinialirimsmile sağol bibeimemdev harikasın be tatlım maşşşşşalllah
cennet kokulum saçların çok güzel durmuş fıstık gibisin maşşallah
nilüfernn hmmm seksiiii aklinialirimsmile
twetty bence ayakkabılar çizmeden daha iyi durmuş helede fotomodel pozlarına heyran oldum bebeğim a.s.
twettym nacızane fıkrım hayatım o elbıse gecelık gıbı duruyor ya baska bır kıyafet baksan ama onu gıyecem dıyosan cızme daha havalı duruyor
ecrın gomleyın cok sık cok dogal bır poz bu arada
cancu sende cok hoş gorunuyosun
ebısım canım ben bısey anlamadım resımden ama guzel bır elbıseye benzıyor
geçmiş olsun tatlım olsun yarın koyarsın a.s.
geçmiş olsun barbicimm allah şifasını versin
gecmiş olsunnn opuyorumnanaktan
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?