emdev nilüfer ve tweetty çok şıksınız,
tweetty bence saçlarını artık sarı yapmamalısın böyle kal bence, n,lüfer saçların çok güzel olmuş elbisende öyle tabi
İşte buda ben
monnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
tesekkur ederimopuyorumnanaktan yapıyorum french ama usendim ne zamandır yapıcam diyorum kaldı oyle:) yaparım bigun koyarımopuyorumnanaktan
Ben bile inanamıyorum kendime çok çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum fıstıklar hepiniz birbirinizden harikasınız bu kadar güzellerin içine foto eklemeye bir türlü cesaret edemiyordum ama bu akşam dayanamadım 1 denecik foto bende ekleyim dedim :1rolleyes:
Güzel suratına gurban olduğummmmm Şirinlik muskasıııııııı Şeniz
Çok datlusun bebişimmmmmmmmmm
superisi trençkotunun rengini çok beğendim
cancu ne tatlı poz o öyle canım bilmiyorumkismile
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus
a.sa.s
ben de aynı şeyi düşündüm çok profesyonel bir çekim olmuş. ayakta foton yok mu canım kazağının modelini merak ettim.
superisi çok dadlusun kızz maşallahhh montun rengi de süper yaww
cancuuuu minik kuşumm çok güzelsin yine meleğim
cancuuu bayıldım yüzüneee nedense ben senin yüzüne baktığımda huzur duyuyorum çok çok şekersin duru birr güzellik varr...
su perisi bence renk cümbüşüne dönmüşsün tatlım, pantalon rengi uymamışş malesef..
superisi trençkotunun rengini çok beğendim
cancu ne tatlı poz o öyle canım bilmiyorumkismile
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus
xezgi wawwww diorummm
moon çok tatlısın bitanem
x ezgiiii bu rsimdeki model senmisin:1shok::1shok:
ezgii eğer resimdeki sensen çok fotojeniksin tatlım, albümlerindeki resmede baktım ve evet sanırım sensin resimdeki ve çok hoş bir bayansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?