Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ezgii eğer resimdeki sensen çok fotojeniksin tatlım, albümlerindeki resmede baktım ve evet sanırım sensin resimdeki ve çok hoş bir bayansın...

cancuuu bayıldım yüzüneee nedense ben senin yüzüne baktığımda huzur duyuyorum çok çok şekersin duru birr güzellik varr...

su perisi bence renk cümbüşüne dönmüşsün tatlım, pantalon rengi uymamışş malesef..

moon kot rengin çok hoşuma gitti, bugün tam bir sportif olmuşssun ben çok beğendim, yalnız keşke beyaz frenc yapsaydın tırnaklarına, bigün benim için yaparsın değilmi?? çünkü gerçekten parmakların çok hoş ince zarif duruyor...

tesekkur ederimopuyorumnanaktan yapıyorum french ama usendim ne zamandır yapıcam diyorum kaldı oyle:) yaparım bigun koyarımopuyorumnanaktan

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ŞenizŞeniz

Güzel suratına gurban olduğummmmm Şirinlik muskasıııııııı Şeniz

Çok datlusun bebişimmmmmmmmmm

oyy yirim seni gıss Şeniz

superisi trençkotunun rengini çok beğendim
cancu ne tatlı poz o öyle canım bilmiyorumkismile
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus

saolasın bibemmmŞeniz

oyyy bebişim benim teşekkür ederim yivrumm Şeniz

:kedi::kedi: utandım kıss teşekkür ederim bitanem Şeniz

superisi trençkotunun rengini çok beğendim
cancu ne tatlı poz o öyle canım bilmiyorumkismile
xzgi fotodaki sen misin katalogdan alınmış gibi canım ne güzel poz vermişsin öyle zemuszemus

tesekkur ederım canım katalogdan alınmamıs ama poz vermeyı sevıyorum ama bu aralar veremıcem galıba dızımden amelıyat olucam :ecrin_bebek:

ezgii eğer resimdeki sensen çok fotojeniksin tatlım, albümlerindeki resmede baktım ve evet sanırım sensin resimdeki ve çok hoş bir bayansın...

tesekkur ederım canım utandım ve cok mutlu oldum opuyorumnanaktan evet album yapmıstım nısanlımla resımlerımızı falan koymustumm

Kızlar ben uzun zamandır bekledim foto yukleyebılmek ıcın ahım vardı bı 100 olayım eskı yenı hepsını yuklıcem rahatlıcam dıye :kedi: şimdi geçen yazdan foto eklicem saclarım sarıydı benım sonra sıyaha boyattım bakalım hangı halını sevıceksınız gercı artık sarıya donmeyı hıc dusunmuyorum bugunde kaynaklarımı cıkartıcam kahkul kestırcem yenı halımıde yarın koyarım artık hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…