Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

KIZLAR UZUN BİR UĞRAŞRAN SONRA MESAJ SAYIMI 100E TAMAMLADIM VE GELDİM.NE ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM AMA RESİM YÜKLEYEMİYORDUM BEN LUGEŞYA61 İN ABLASI HEPİNİZE YENİDEN MERHABAturkbayragi

KIZLAR UZUN BİR UĞRAŞRAN SONRA MESAJ SAYIMI 100E TAMAMLADIM VE GELDİM.NE ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM AMA RESİM YÜKLEYEMİYORDUM BEN LUGEŞYA61 İN ABLASI HEPİNİZE YENİDEN MERHABAturkbayragi

aramıza bır guzellık daha gelmıs hosgeldın tatlımm :içelim:

işte buda benden çotanak duruşlarrrrr :))) ilk kez böyle bir arada resimler yüklüyorum gerçi pek çotanak çıkmadı ama neyse idare ediverin artık :)

Xzgi çok geçmiş olsun tatlım inşallah biran önce iyileşirsin :Saruboceq:

Gamze Belinay çok hoşsun canım ama sanki kemer olmasa daha mı iyi olurdu ki pek hoş durmamış :bbo:

Aysun5538 tatlım iyiki mesaj sayını hemen 100e tamamlamışsın iyiki bizi bu güzellikten mahrum bırakmamışsın 41 kere maşallah canım her foton birbirinden güzel bayıldım gerçi insanın kendi güzel olunca ne giyse yakışıyo :jeyyar:

nzl.erl çok tatlı görünüyorsun canım ama keşke foto birazcık daha net olsaydı :1rolleyes:

Tembeltospa nickine bayıldım fıstık yerimseniben Sanırım sende aramıza yeni katıldın Hoşgeldin canımcım yerimseniben

Moon Frenchin çok hoş olmuş şeker :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…