Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

tesekkurler ederim canım benim kaynaklarımı cıkarttırdım kahkul kestırdım bakalım oyle de begencekmısınızz eyvahedigeldismile

iyi yapmışsın moon
arada spor giyim iyi gidiyor.
alıntı yapamadım ama bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürler opuyorumnanaktan
cancu seni de çok beğendim,yüzünü de

iyi yapmışsın moon
arada spor giyim iyi gidiyor.
alıntı yapamadım ama bana yorum yapan arkadaşlara teşekkürler opuyorumnanaktan
cancu seni de çok beğendim,yüzünü de

:kedi: teşekkürederim canımmm a.s.

peştemallerle dimi çiçeğim :)))

hee ne güsel olurdu topik tavan yapardıı kııııs aklinialirimsmile

cancucuğum çok teşekkür ederim, sende gerçekten çok güzelsin Maşallahh :içelim:

uyhhhh :kedi: teşekkürlerrr canımm a.s.

cennetkokulummm nası bişeysin kıs sen a.s.

bu benim kuzenim gamze...
kendiside buraya üye ama foto eklemeyi bilmiyor ben ekledim...

çok büyük olduuu

Fıstıklar hepiniz süpersiniz :lepi:
Barbiem bebeikim yine harikasın dadlum uyum 10 numero valla :hooray: Buarada saç rengine de hastayım şeker :jeyyar:

Cennet Kokulum kızının fotosunu görmesen senin anne olduğuna inanmıycam valla 41 kere maşallah

Xzgi saçının yeni halini sabırsızlıkla bekliyorum şeker yine harika pozlarınla birlikte umarım en kısa zamanda fotonu eklersin :1rolleyes:

ılarzum hayatım bizi fotosuz bırakma emi senin gül yüzünden mahrum kalmayalım a.s

Tweety maşallah uykunun hakkını vermişsin ama giyiminden de taviz vermemişsin şeker

Moon sportiflik çok yakışmış cancazım :teytey:

Buarada ballı kaymaklarım bana yaptığınız yorumlar içinde çooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan Trench kotumu beğendiğinize o kadar mutlu oldum ki rengi ve modeli konusunda hala tereddütlerim vardı acaba doğru seçimmiydi die ayy yalnız ben normalde uyum konusunda hastalık derecesinde takıntılı biriyimdir ondan beni uyumsuz bulmanıza pek şaşırdım gerçi pantolonla o gün pek uymamıştı ama yola çıkacaktım acelem vardı otobüs kaçıyor ve rahat diye aceleyle o pantolonu giymiştim :bbo:

Son düzenleme:
off yaaa ımageshack hata veriyor,hızlı resimde çok yavaş..
hemen ekliyeceğim düzelsindee

cennet kokulum sacların da tacında cok guzel tacı ayrıca cek bır koy da goreyı nasılmıs hos durmus sacında kaslarında cok hos soylemeden gecemıycembayanssulusmile

Cancum bebeikim 41 kere maşallah çok tatlısın :asigim:

Ebişim elbiseni çok beğendim canım maşallah çok tatlı olmuşsun ilk foto birazcık flu çıkmış ondan detaylar hakkında yorum yapamıyorum dadlum ama morlar pek yakışmış sana

Fıstıklar eğer ismini belirtemediğim olduysa kusura bakmasın emi hepiniz harikasınız

kız ne sırrı olacak bu işin normal ideal buyuklukte bır gogus kalıtelı bır sudyenle duzgun durur zaten he bıde genç kız tabııı ah benım eskı hallerı olacaktıda :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…