Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

B&M bence kıyafetin çok çok güzel ama arkadaşlarında dediği gibi,kına hem kadınlar arasında oluyor,daha cıvıl cıvıl,biraz daha ince birşey giyersen çok daha hoş durur,bu daha düğün kıyafeti gibi geldi bana daopuyorumnanaktan

B&M bence bu morlu sıyahlı kombın daha hos olur kına ıcın
dıgerını nıkahta gıy derım ben sonucta uzerındekı bellı sadece ıcıne gıyeceklerın degıl..

morun rengine bittim yanlız reçelim harika yaaaa

kınada onu çıkaracaksın değil mi böyle olacaksın yani

gizzem
aslı

evet aslında düğün kıyafeti ama çok kısa süreliğine giiycem nikahta giyersem
o kışın ortasında 15 dkklık nihah için abartılı geldi bana

2 gün için koca bavulla gidicem sanırım:roflol:
kararsızlık ne kötü bişibilmiyorumkismile
kış olmasa hiç sorun değil
kışın ortasında heleki gideceğim yer takır takır buz kafamçokkarıştı

WALLA KARAR SENIN B& M CIM..
AMA BENCE MOR SATEN FLAN BIDE RENGI COK GOZ ALICI
ETEGIN KEMERIN FLANDA COK HOS
BU KOMBINI KINADA UYGULAMAK DHA MANTKLI GELDI BNA
NIKAH 15 DK DIYE ONLARI GYEMEZSN DYE BI KURALMI WR YA AAA .. NİKAHTA GRİ KINADA MOR DIYORM BEN :lepi:

hımmm bak altta gördüm kendisini :)))
karalahananın bi elbisesi vardı o çok güzellll diii
onun gibi bişi bakabilirm belki

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3

bu en son koydugun kıyafet de çok güzel ama o da sanki fazla kaçabilir gibi geldibilmiyorumkismile
karar senin tabi mor saten gömlekli kombin çok gzl bence

bu en son koydugun kıyafet de çok güzel ama o da sanki fazla kaçabilir gibi geldibilmiyorumkismile
karar senin tabi mor saten gömlekli kombin çok gzl bence

:roflol::roflol::roflol:bak sizinde kafanız karıştı
aslında teyzemin kızı ve bizim kınalarda hep bu tarz kıyafetler bindallılar giyilir
ama bende senin gibi düşünmüyo değilim kaydirigubbakcemile3
yeni bişi almak şart oldu boshayallersmile

buldum tatlı kahve yada koyu kırmızı bi elbise alıcam tabi kaldıysa arminede görmüştüm
altın sarısı ayakkabı, kemer ve çantayla kombin yaparım
hatta burda kk da karalahana adlı arkadaşta gördüm o elbiseyi bilmiyorumkismile

cnm aslında elbise çok güzel ama şimdi gelin de bu tarz mı giyecek,hani vardır ya gelin hep en güzel giyinsin diye,ben sırf o açıdan düşündüm.bizim kınalarda gelin bu tarz giyer genelde,ama sizin orda gelin daha şaşaalı giyiniyorsa,herkes de bu tarz giyiniyorsa,tam kınalık olur bu kıyafetkaydirigubbakcemile5

gelin ve kına yakarken oynarken yanında bulunan gençlerde böyle yada bindallı giyo
ama isteğe kalmış bişi

b&m bende arkadaşlara katılıyorum kınada morları giy derim takım elbiseyle rahat edemezsin çünkü kınada rahat olman lazım malum oynayacaksınız bence sen nikahı dert etme giy kaşe paltonu yada kalın pardesünü güzel çizme ve eşarpla tamamla kombini içinede ne giyersen giy sana yakışır :lepi:

kaşe beyaz paltoyu sattım cnm
siyah kaşe aldım bilmiyorumkismile
evet vaz geçtim beyazı kınada giymekten çok ağır olucak çünki
kına için sanırım elbise alıcam :)
morlarıda nikahta pardesümün içine giyicem yada bayaz takımımı giyicem ordaki hava şartlarına göre artık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…