Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Hemen yollayım ablacığım Şeniz Çok teşekkürler güzel görüşlerin için

sağol incişim afeti devranım Şeniz

olumunekankayizsmileyerimsenibenŞeniz

Barçman ablacığım sen bir afetsin .... :1shok: bu ne güzellik yaaa...!!! :1shok: maşallahhh kırk bin kere

barçmaan abla bu karlıı günde gözümüz şenlendii :lepi:

Barçman ablacığım sen bir afetsin .... :1shok: bu ne güzellik yaaa...!!! :1shok: maşallahhh kırk bin kere

Sağol fıstığımŞeniz
barçmaan abla bu karlıı günde gözümüz şenlendii :lepi:

hihihi:lepi: bende onun için koydum bu fotoyu sıcak yaz günlerini özlemişsinizdirkaydirigubbakcemile3Şeniz

hepsine bakamadım ama bakabildiklerim arasında bir tane kötü yok valla
,herkesi tebrik ediyorum
ne kadar şık ne kadar sempatiksiniz maşallah hepi

bugün çekilmedi ama paylaşmak istedim

Son düzenleme:
seda sarı kombinin çok güzel olmuş bana ben daha çok o kucağındaki meleğe hasta oldum ALLAH nazarlandan saklasın MAAŞALLAH öptüm onu çok çok

barçman ablam seni bu topicte görünce çok mutlu oluyorum yerin çok belliydi artık bizi bırakma çok şık olmuşun her zamanki gibi tam bir asalet var ben senin yüzün gibi yüreğinin temiz olduğunuda biliyorum hatta telefonla görüşme imkanım bile olmuştu seninle ıYıKı VARSIN:asigim:
corel pantolonunu bende çok beğendim botlarınıda beğendim:lepi:
seda sarı kombinin çok hoş olmuş kemerin ve eşarbın çok güzel :lepi:maşşallah bebeğinde çok sevimli ayrıca formunda duruyosun maşşallah
zaten bu forumun bütün anneleri birbirinden güzel

[B]barbiveken bgn pek bi şeker olmuşun bu arada saçlarda kısalmış zaten nedenini açıklamışsına.s
moru çok severim kol kısmı çok güzel işyerin sıcakmı üşüme saatinde çok şık[/B]:lepi:

[/URL][/IMG]

ben de dün böyleydim sevgiliyle dışarı çıkarken.kutsal damacana 2ye gitme hatasında bulunduk:sinifsinif:

resim biraz büyük olmuş özür dilerimbilmiyorumkismile
barçman gerçekten çok güzel olmuş,çok yakışmışş,barbieveken,kıyafetin barbie bebek gibi olmuşopuyorumnanaktan

leptapcım öncelikle çok tşkler..
evt saçlar gitti neyseki kökü bende diye avutuyorum kendimi
işyerinde sıcaktan kurdeşen döküyorum desem yeridir sempatiksalakcinni

cnm biz de kutsal damacan1 de yerlere yatmıştık,fragmanı görünce de çok şey ummuştuk ama yarısında çıkasımız geldi o derece kötüydü,ablamlar hatta dedi konuşmuş olsaydık keşke biz gittik çok kötüydü diye

teşekkür ederim canım benim,saçlarıma fön çekemem her gün boşuna yıpratmak istemiyorum bilmiyorumkismile

LEPTAPCIĞIM çok teşekkürlerŞeniz
SEDASARI kucağındaki şekerden seni göremedim allah bağışlasın
BARBıVEKEN= Elbisene bayıldım ablam çok yakışmış
GıZZEM= Çok hoş görünüyorsun
MAıX= kotunu inanılmaz beğendim Çok yakışmış ayrıca
pardon gizzem senin yorumunu şimdi gördüm çok teşekkürler

sağol ablacımzemuszemus

barçman ablacığım çok tşkler çok kibarsın , bende siyah badini çok beğendim
maix ben barçman ablamın aksine kotunu beğenemedim, fiziğin çok güzel olduğu için kurtarmışsın bence bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…