Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

hayır boyamadım şekerim paspallıktan ve ışıktan olsa gerek saçımın bu haliii

bukalemun gibi renk değiştiriyor her karede anlam veremiyorum sempatiksalakcinni

mütevazilik yapmıyorum canımcım, bugün kendimi hem çok paspal hemde çok yorgun hissettim ondan olsa gerek bu psikolojim a.s

barbıe ınanmıyorum ışık bukadarmı fark ettırır anlamadım ama bu karede gorunen renk harıka yakısmıs sana bence bu renk yap acık kullu kumral duruyor burda

barbıe ınanmıyorum ışık bukadarmı fark ettırır anlamadım ama bu karede gorunen renk harıka yakısmıs sana bence bu renk yap acık kullu kumral duruyor burda

ne yapıcağımı şaşırdım bende canım ya
sıkıntılardan saçıma sarıyorum zaten
ışık olayıda ayrı bir komedi zaten
bu renkte yapmıştım ben

Barbieveken saçlarını çok beğendim çok bakımlı duruyorlar ayrıca bu renk sana çok yakışmış
Bazı resimler görünmüyo bende ya cancuyu çok merak etmiştim halbuki.

cancu çok tatlı görünüyosun canım yaa bi şal bir kıyafete bu kadar mı şıklık katar yaa :asigim:

barbi paspal halinde olmak istiyorum şekerim ama şu kiloları verdikten sonra :dilcikar:

cennet kokulum seninde bluzunu beğendiim martın sonunda adanaya gelicez bizde havalar güzelse ona göre gelelim kızz naniknanik

slm kızlar çok geç oldu ama pazar akşamı arkadaşımın düğününde böleydim.bayanssulusmile :sm_cool:

[/URL][/IMG]

OYLEMI ADANALIMISIN YOKSA KIZ HAVALAR COK IYI 21 DERECE VE USUT TABI ARADA BOZUYOR AMA BAHAR HAVASI VAR GELRISEN BANADA BEKLERIMyerimseniben

çok teşekürler xzgi bebeğim sen de çok dadlusunnn

Aaaarzuuuu..Türkiş Dilayt..-tatlicadiarzu-
Ponus trikon ve aksesuarların çok uyumlu olmuş..bi de incecik görüküyon..
Kemerin çok kibarmış..
a.s

Şeniz

ilarzumm gene çok şıksın bal peteğim, ama kolyeni takmasaydın daha bir hoş olurdu gibin geldi bana..

valla bana da öle geldi meleem tunik desenli kolye kaynadı gibi kaydirigubbakcemile3

Vayvayvayy gözümüz saç gördü sayende çilekli pastam aklinialirimsmile
burda datlılıktan yenmicek kıvamdasın hele makyaj zemuszemus

çiçeemmm sen aynaya bakınca da gözün gönlün açılır melek suratlımboshayallersmile

akşam benden sonra yükleyen arkadaşlar

barbi çok dadlusun yine

ponuz kazağın modeli çok hoş olmuş bidenem

cancuuuuuuuu kız ne giyersen giy her durumda o ballar akıyor paçalarından yaaaboshayallersmile

maix bebem spor ve hoş olmuşsun yeni odanı güle güle kullan meleem

unuttuğum varsa gusura bahmasın şekerler

heeh badeee badelyi unutmuşum maaşah bul ne güzellik zariflik

barbie tunik cok yakışmış

:hulya: teşekkür ederim

bade_88 barbie çok hoş görünüosun gerçekten

sende çok kibar ve şık görünüyorsun
sade takıların ve elbisen gerçekten çok zarif , saçlarında tabi ki yerimseniben

ilarzu
valla bana da öle geldi meleem tunik desenli kolye kaynadı gibi

düz bir renk üstüne takarsan, kaynamıcaktır tatlışım a.s
ayrıca çok teşekkür ederim bebeim

ilgin0707 maşallah .ok tatlı kızın allah bağışlasın o pembiş yanaklara bak ya tam ısırmalıkk:ecrin_bebek:
bade_88 siyah çok şık durmuş canım ne abartılı ne sade a.s
Baebieveken çok hoş olmuşsun tayt ve tunikle canımm a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…