Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

bade çok hoş olmuşsun canımm
cancu şalınla çantana bayıldım canım
jadee yeşil yakışmış
twetty saç engin gerçekten çok yakıştı sanaa seksuu hatunn
ilarzum elbisen çok hoşş kuzumm gözlere bittim
cennetkokulummm ne datlu olmuşun ölee gııı süpersin cnmm
ponuss beyaz çok yakışmış kolyende çok hoş
xzgi çok datluu olmuşsunn
maixxx ayagındakileree ne datlu ölee gıı kırmızı kırmızıı
barbievekenn çok güzelsin canım yineee çok yakışmışş

yorum yapan arkadaşlar teşekkürler..
BARBİM ya saçlarını bende renk değiştirdin sandım yaa ne tatlı ve farklı durmuş öyle yaa
koyu renge boyamışsın gibi koyu yapsan da yakışacak demekki balım :jeyyar::kedi:

Lugesya, cillop gibi olmuşsun yine opuyorumnanaktan

işte buda benden çotanak duruşlarrrrr :))) ilk kez böyle bir arada resimler yüklüyorum gerçi pek çotanak çıkmadı ama neyse idare ediverin artık :)

bugun doktora giderken öyle süslü püslü değilim bayanssulusmile dizimdeki tuhaflıgın nedeni de dizliğim var ondan kızlar :ecrin_bebek:

[/URL][/IMG]

buda bugünkü bennnnakannehir

slm kızlar çok geç oldu ama pazar akşamı arkadaşımın düğününde böleydim.bayanssulusmile :sm_cool:

[/URL][/IMG]

Selam kızlaaarr odamın dekorasyonunu değiştirdim tao mao feng shui hiç bir şey kalmadı işte bugünkü ev kızı ben

benim ekleme fırsatım ancak bu saatte oldu
yorumları yazma saatim bile bu zamana kaldı
sabah kaşla göz arasında çekilmiştim helada o yoğunlukta (=
pek iç açıcı değilim gerçii

Çok beğendim sizleri, barbi ve cancu sizi ayrı bir beğendim, cancu uyumun şalın ve yüzün çok güzel​

lugesya cok hoş abıyen hemde uyguna almıssın canım cızmeyı cok sevıyosun bılıyorum ama bu kıyafete daha şık bır ayakkabı gıyden daha zarıf ve uyumlu olur bıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…