Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

moon koymayin ya su ince bacaklariniz benimkiler direk gibi yaa cook guzel olmusun bebem burdaki gacilarin vucutlari cok guzel

jade tatlım tarzı çok seviyorum duruşun kıyafetlerin herseyin mukemmel çok kibar her zaman ki gibi

moon baya iddalı bir kıyafet allahım bilmiyorumkismileçok güzel hatta süper yakışmış iyice fıstık olmuşssun opuyorumnanaktan

moon koymayin ya su ince bacaklariniz benimkiler direk gibi yaa cook guzel olmusun bebem burdaki gacilarin vucutlari cok guzel

tesekur ederimopuyorumnanaktan sizin bacaklarınızda cok gusel

tesekkur edrerimopuyorumnanaktan gunduz giymedim zaten aksam uzeri bir tanıdıgmın nisanı vardı orda giymistim:)

bacak güzeli moon harikasın
barbim yeşiller pek yakışmış bgn bi ayrı güzel olmuşsun
jade boleron çok cici
lapinu kotunun rengi güzelmiş sende çok hoş olmuşun düne göre bgnki pozun daha bi güzel olmuş

sagol canim ama soylemestim tarzan gibi durmustum dun bende cotlicam artik

Moon sen hala burdamısın?:dilcikar:

Benim çocukluğumda barbi bebekler piyasada yeni yeni vardı..
Onların bacakları hep ilgimi çekmişti..Aynı onlar gibisin şekerim..-tatlicadiarzu-

jade, çok beğeniyorum seni canım...

maix, gördüm sonunda tatlım, çok hoş görünüyorsun lakin çantan pek uymamış sanki...

moon, vallahi bayılazağım...maşallah maşallah, çok hoşsun!

tesekkur ederim opuyorumnanaktan

Moon sen hala burdamısın?:dilcikar:

Benim çocukluğumda barbi bebekler piyasada yeni yeni vardı..
Onların bacakları hep ilgimi çekmişti..Aynı onlar gibisin şekerim..-tatlicadiarzu-

arada bi geliyorumkaydirigubbakcemile3
bu bensetme icin cok tesekkur ederim cok sevindim opuyorumnanaktan

moon tek kelimeyle mükemmel:lepi:
tesekkur ederimopuyorumnanaktan sende oylesin

maix, gördüm sonunda tatlım, çok hoş görünüyorsun lakin çantan pek uymamış sanki...

tesekkur ederimopuyorumnanaktan o senin hoslugun..

moon bayıldım,eridim suan da bi dakıka verın bana toplanmam lazımm kaydirigubbakcemile3

arada bi geliyorumkaydirigubbakcemile3
bu bensetme icin cok tesekkur ederim cok sevindim opuyorumnanaktan

Arada bir değil, hiç gelme mümkünselmaz:..Alla alaa..bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

twety güzel giyinmişin saçının rengi epey açılmış gibi yinemi boyattın

yok hayatım aktı bu gidişle yine sarıya dönücem boyatmaya boyatmaya :roflol:

moon kız azcık değiştir şu çotlamanı başka güzel resimler bekliyorum o güzel bacaklarla çok sapık gördüm kendimi :1closedeyes::kedi:
lapinu sarı yakışmış canım seni de beğendim aklinialirimsmile

moon bayıldım,eridim suan da bi dakıka verın bana toplanmam lazımm kaydirigubbakcemile3

tesekur ederimopuyorumnanaktan

sağol canım uyumsuzluğu severim aklinialirimsmile

moonn cok kıskırtıcı bır fızıgın var yavrummm kadın halımızle bayılıyoru erkekler artık nasıl kosuyodur pesınden bılememboshayallersmile

barbıe
suoers sın yıne saclarını toplayısını cok sevdım cok dolgun duruyor bıtanem senın en buyuk hazınen sacların bence fızıkte cok guzel ama en cok begendıgım sacların ve narınlıgın

bu arada okula gercıkmemek ıcın bugun nete gırıp resım cekemedım cıkıstada kızımın arkadasının evıne gıttık annesıde benım arkadasım matıları poacaları pastaları goturduk bugun benden iş yok eve gelır gelmezde pıjamalarımı gıydım ıstersen pıjamalarımı ekleyımzemuszemus
lapıına bak resmı karsıdan cekmıssın gayet hos gorunuyosun hıcde asırı kılon yok bıcımlı bır vucut

jade yıne cok hanım hanımcıksın

ponus 2 gun kı kıyafetlerını cok sevdım moru hıc sevmemde kotun cok hos duruyor bu arada

twetty bebegım saclar bayagı akmıs lıla sana yakısmıstır muhakkak ama ben lıla ve moru sevemedım gıttı bana yakısmıyor dıye sanırım antıpatı olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…