Amaan benim kafamı kaşıcak vaktim yok odamı hep yarım yamalak topluyorum nasılsa yine dağılıyor beneneealsanaalsanasmile
Moon taş taş maşallah
kimse yok..
sağol canım benim kaydirigubbakcemilemoonn cok kıskırtıcı bır fızıgın var yavrummm kadın halımızle bayılıyoru erkekler artık nasıl kosuyodur pesınden bılememboshayallersmile
barbıe suoers sın yıne saclarını toplayısını cok sevdım cok dolgun duruyor bıtanem senın en buyuk hazınen sacların bence fızıkte cok guzel ama en cok begendıgım sacların ve narınlıgın
bu arada okula gercıkmemek ıcın bugun nete gırıp resım cekemedım cıkıstada kızımın arkadasının evıne gıttık annesıde benım arkadasım matıları poacaları pastaları goturduk bugun benden iş yok eve gelır gelmezde pıjamalarımı gıydım ıstersen pıjamalarımı ekleyımzemuszemus
lapıına bak resmı karsıdan cekmıssın gayet hos gorunuyosun hıcde asırı kılon yok bıcımlı bır vucut
jade yıne cok hanım hanımcıksın
ponus 2 gun kı kıyafetlerını cok sevdım moru hıc sevmemde kotun cok hos duruyor bu arada
twetty bebegım saclar bayagı akmıs lıla sana yakısmıstır muhakkak ama ben lıla ve moru sevemedım gıttı bana yakısmıyor dıye sanırım antıpatı olustu
lazımsam ben varım yavyum moon bayanssulusmile
Barbi bebeeee..
Üzerindeki yeşilin tonuna bayılırım..
Gömlek şık..bir de hırkasız görelim..
Eudorabeta
Barbieveken gömleğinin rengi çok güzel bide hırkan çok cici markası ne acaba Saçlarında çok güzel olmuşş
barbie :asigim: yine yakıyosun fıstık
bacak güzeli moon harikasın
barbim yeşiller pek yakışmış bgn bi ayrı güzel olmuşsun
jade boleron çok cici
lapinu kotunun rengi güzelmiş sende çok hoş olmuşun düne göre bgnki pozun daha bi güzel olmuş
barbıe[/B] suoers sın yıne saclarını toplayısını cok sevdım cok dolgun duruyor bıtanem senın en buyuk hazınen sacların bence fızıkte cok guzel ama en cok begendıgım sacların ve narınlıgın
bu arada okula gercıkmemek ıcın bugun nete gırıp resım cekemedım cıkıstada kızımın arkadasının evıne gıttık annesıde benım arkadasım matıları poacaları pastaları goturduk bugun benden iş yok eve gelır gelmezde pıjamalarımı gıydım ıstersen pıjamalarımı ekleyımzemuszemus
lapıına bak resmı karsıdan cekmıssın gayet hos gorunuyosun hıcde asırı kılon yok bıcımlı bır vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?