Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ay buda bugünkü ben ayolllllll aklinialirimsmile

gerçekten çok hoş çizmeler de on numara yani ..maşallah incecik olunca insan tabii

bakan gözünün güzelliğinden o bitnm..güzel kuşum..bemde göreceğim seni inşallah cumartesi..opuyorumnanaktan

inşallah cnm bugün bi problem çıkadı sabırsızlanıyorum valla...sizi görmek için..opuyorumnanaktan

işte benim barbim ya :lepi:
ihihihi saol bebijkom :)

kuusuum
gerçekten çok hoş çizmeler de on numara yani ..maşallah incecik olunca insan tabii

tşkler, incecik değilim ne yazık ki :)

tembeltospa barbi çok tatlı olmuşun
saçlarda çok hoş hani

çok mersi canım :)

pinaripekci
çok güzel olmuş kıyafetin barbie..maşallah sana cnm..
teşekkürler tatlım sende çok şık olmuşsun
elbise çok tarz

hergün burayı ziyaret edip bakıp kaçanlardanım burda resim koyanları çok iyi öğrendim artık.

Barbieveken senin tarzına bayılıyorum, fiziğin süper ne giysen yakışıyor maşşallah. ama bugünki çizmelerin harika olmuş.

Ayrıca cennetkokulum nickli arkadaşı çok beğendiğimi söylemek istiyorum, farklı bir havası var, duruşu çok asil geliyor.

kendi resimlerimi ekleyemiyorum iş yerinde nette kısıtlama yapıyorlar malesef...

BarbieveKen hırkana bayıldım çok yakışmış sana opuyorumnanaktan

chiglet çok sağol hayatımm, çok mutlu oldum , sevindirik oldum zemuszemus

seninde resimlerini bekliyoruz en kısa zamanda :asigim:

Barbiveken cok hossun masallah, saclarinin rengi ismi ne ? caramel sari arasi bisey ama kuaforde ne diye geciyor ?

Over-knee botlardan benimde var grisine cok hoslar giymeye kiyamiyorum yaa ..

derın elbısen çok yakışmış ama badı bıraz basıteştırmış sankı başka renk badı veya gömlek daha agır gösterebilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…