Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

selaam kızlarr
herkes yinee çok sık bayanssulusmile
bende bugün böyleydim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
jasmin27 ayakkabıların çok güzel a.s
twetty84 yüksek belli kotun çok yakışmış :jeyyar:

günaydın güzeller cumartesi ve bugün giydiklerimi koyuyorum bayanssulusmile

AAAA:1shok:kafamçokkarıştı saçlar değişmiişşşohaoldumsmile. kuzuuum neden koyulttun saçlarını? sapsarıdan siyaha hemde. Böylede güzel olmuş gibi görünüyor ama. gülegüle kullan canımcımzemuszemus

ilarzum çok dadlu olmuşsun

Son düzenleme:
twetty saçların daha güzel olmuş bence esmer hastası olarak begendimmzemuszemus

Maix cnm hoş gözüküyon maşallahın var ama o odanın hali ne kız foto ekliyon bide insan toplar hadi toplayamadın toplu bi yerde çekinseydin keşkeeyvahedigeldismile

Maix cnm hoş gözüküyon maşallahın var ama o odanın hali ne kız foto ekliyon bide insan toplar hadi toplayamadın toplu bi yerde çekinseydin keşkeeyvahedigeldismile

hihi sağol canım odamı topluyodum kız daha dağınıktı :) tatilden geldim bavulu deştim gerçi normalde her gün dağınık bilmiyorumkismile

hihi sağol canım odamı topluyodum kız daha dağınıktı :) tatilden geldim bavulu deştim gerçi normalde her gün dağınık bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 normalde de dağınık diyo ya yerim seni. Okul zamanı benim de öyleydi sonraları nasıl olduysa kendime geldim şimdi oldukça düzenliyim. Bazen kaçamak yapıyorum yine ama en fazla 1 2 gün sürüyor hemen topluyorum sen de düzene sokarsın inş okul bitince. Alışınca bırakamıyosun ztn hep toplu olursunopuyorumnanaktan

İnşallah ya. Akşamtopluyorum sabah dağılıyor ne giysem telaşından alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…