Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

çiçekler ben de böyleyim böğün arka tarafı pek net çekemedim:)) kusura galmayınız şekerler

tunik taytla güzel duruyor fegat iş yerinde maalesefine pek tayt giyilecek bir ortamneyim yohtur kotla giymek durumunda kaldım

kıyafetin çok güzel arzucuum..çantana da bittim yani..çok hoş duruyor..

susu
pınaripekçi
ilarzummm :1hug:
çok güzelsiniz yine:jeyyar:

kıyafetin çok güzel arzucuum..çantana da bittim yani..çok hoş duruyor..

çantayı da pek net çekemedim çiçeğim

bursada olan varsa mudanyada bi pazar var ne ararsan var ordan aldım 10 tl bursalıların bilgisine:)))

susu
pınaripekçi
ilarzummm :1hug:
çok güzelsiniz yine:jeyyar:

çok teşekkür ederim minik kuşumŞeniz

çantayı da pek net çekemedim çiçeğim

bursada olan varsa mudanyada bi pazar var ne ararsan var ordan aldım 10 tl bursalıların bilgisine:)))

[/B]

akannehir
du ben bi topliim kendimi-tatlicadiarzu-
nası yani bildiimiz 10 liraakannehir
çok iyi ne diim..cidden çok şık ve gösterişli duruo bence..rabbim içine sindirsin..güle güle kullan tatlışm..opuyorumnanaktan

canım bebeğimmmm ay gördüm seni böyle sabah sabah yüzüm gözüm açıldı gönlüm şenlendi maşallah çok şık olmuşsun yanlız çantaya ve tuniğe bayıldım canımmm süperlerr ee içinde ki de süper olunca tam oluyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol tatlışım

yarın da 5 tl ye aldığım elbisemi giyip koyacağım dudağın uçuklayacak:)))))

daddluşummm ballı lokmam kız 3 kilo vermişim ben deeeeedelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

heyecan içinde coşuyoruz tahin helvamŞenizŞeniz

daddluşummm ballı lokmam kız 3 kilo vermişim ben deeeeedelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

heyecan içinde coşuyoruz tahin helvamŞenizŞeniz

ohh maşallahhh hadi allah gayret versin devammm köpük helvammmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi çantayı anladık da 5 liraya elbise nasıl yaniiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız cidden dün teyzemlerle gittik mudanyaya o pazaro çok duymuştum ben arkadaşlardan bershika nın zara nın mallarını satıyotlar diye söylüyorlardı

dün bi gidelim dedik bakalım

ağzımız açık kaldı elbiselere eve geldim giyerken dedim bu dedim berbat duracak 5tl giden olsun boşver derken bi giydim süper durdu ya yarın gösteririm bak:)))

hadi beee akannehir kız herhafta kuruluyomuymuş o pazarr e yazın çok sık gideriz ben hiç görmemişin nerde kuruluyo ki mudanyadabilmiyorumkismile

hadi beee akannehir kız herhafta kuruluyomuymuş o pazarr e yazın çok sık gideriz ben hiç görmemişin nerde kuruluyo ki mudanyadabilmiyorumkismile

mudanyaya gelmeden hemen;

üst geçit var balık barakalarına gidiyor hatta yol tabelası var ordan aşağı in sağa yani.

koccaman yeşil çatılı bi bina var ahan da p bina canısım:))

arzucuum yine şıklıın üstünde maşallah canım bu arada açıkça söylemeliyim çantana bittim vallahi bende böyle renkli renkli şeylere bayılıyorum yafff güle güle kullan canım zemuszemus

arzucuum yine şıklıın üstünde maşallah canım bu arada açıkça söylemeliyim çantana bittim vallahi bende böyle renkli renkli şeylere bayılıyorum yafff güle güle kullan canım zemuszemus

çok teşekkür ederim çiçek suratlım benim

beğenmenize de çok sevindim teyzeme de başka bi çanta aldırdım annem benimkisini görünce tam arzuluk söylemesen de anlamıştım zati dedi:)))

teşekkürler twettym..sen nasılsın bugün bakalım????yerimseniben
ayrıca geçende de sormuştum nasıl geçti yüksek lisans sınavın bitnm??opuyorumnanaktan

Ben bugün çekinemedim uyuyakaldım zaten -tatlicadiarzu-
yüksek lisans mülakatıydı canım o ama iptal olmuş müdürlük yapacak mülakatı yani ilgine teşekkürler canımbayanssulusmile

kızlar geçmişe bakamadım yorumlar daha sonraya o yüzden
bugünde ben böyleyim, renkler pek gerçekçi çıkmamış ışıktan olsa gerek idare edin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…