kıyafetin çok güzel arzucuum..çantana da bittim yani..çok hoş duruyor..
susu
pınaripekçi
ilarzummm :1hug:
çok güzelsiniz yine:jeyyar:
susu
pınaripekçi
ilarzummm :1hug:
çok güzelsiniz yine:jeyyar:
çantayı da pek net çekemedim çiçeğim
bursada olan varsa mudanyada bi pazar var ne ararsan var ordan aldım 10 tl bursalıların bilgisine:)))
[/B]
akannehir
du ben bi topliim kendimi-tatlicadiarzu-
nası yani bildiimiz 10 liraakannehir
çok iyi ne diim..cidden çok şık ve gösterişli duruo bence..rabbim içine sindirsin..güle güle kullan tatlışm..opuyorumnanaktan
çok sağol tatlışım
yarın da 5 tl ye aldığım elbisemi giyip koyacağım dudağın uçuklayacak:)))))
canım bebeğimmmm ay gördüm seni böyle sabah sabah yüzüm gözüm açıldı gönlüm şenlendi maşallah çok şık olmuşsun yanlız çantaya ve tuniğe bayıldım canımmm süperlerr ee içinde ki de süper olunca tam oluyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daddluşummm ballı lokmam kız 3 kilo vermişim ben deeeeedelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
heyecan içinde coşuyoruz tahin helvamŞenizŞeniz
hadi çantayı anladık da 5 liraya elbise nasıl yaniiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
çok sağol tatlışım
yarın da 5 tl ye aldığım elbisemi giyip koyacağım dudağın uçuklayacak:)))))
kız cidden dün teyzemlerle gittik mudanyaya o pazaro çok duymuştum ben arkadaşlardan bershika nın zara nın mallarını satıyotlar diye söylüyorlardı
dün bi gidelim dedik bakalım
ağzımız açık kaldı elbiselere eve geldim giyerken dedim bu dedim berbat duracak 5tl giden olsun boşver derken bi giydim süper durdu ya yarın gösteririm bak:)))
hadi beee akannehir kız herhafta kuruluyomuymuş o pazarr e yazın çok sık gideriz ben hiç görmemişin nerde kuruluyo ki mudanyadabilmiyorumkismile
arzucuum yine şıklıın üstünde maşallah canım bu arada açıkça söylemeliyim çantana bittim vallahi bende böyle renkli renkli şeylere bayılıyorum yafff güle güle kullan canım zemuszemus
teşekkürler twettym..sen nasılsın bugün bakalım????yerimseniben
ayrıca geçende de sormuştum nasıl geçti yüksek lisans sınavın bitnm??opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?