Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

susu evet alaksz olmş braz..

B&M tarzını begendigimi hep sölüyorum cnm :))

düş sevgilimde zorla toplatıyo saçlarımı öle dagınık :)) begendim giyimini de..

pek ugruyamıyorum bu aralar yaa ( rüküş görmedim valla bende boshayallersmile

paticim teşekkürederim canımopuyorumnanaktan

B&M KINA KIYAFETİN BENİM kendi kına gecemde giymek istediğim ama giyemediğim hayalimdeki kıyafet çok güzel bence nerden aldığını ve fiyatını sorsam ayıp etmiş olmam inşallah abimin düğünü varda yazın düşünebilirim bu arada yeni üyeyim güle güle giy

düş asi guzelım bendede nıkon var macro cekımlerı hıc ıyı yapmyor hanı burun onde yuzarkada ceker ya benımkı dıjıtal tabı senın makınenın modelı nedır dıjıtalden avantaj ve dezavantaj olarak farkı nedır bırde fıyatı bebegım yazarsan vaktını ayırıp sevınırım
bu arada son ekledıgın resımlerde asi kızdan bırazdaha yumuşamış bır traz gordum ve cok begendım cok dengelı gıyınıyosun çok uçukta degıl hanım hanımda degıl yanı tarzını ve senı ıyı yansıtıyosun yerimseniben boyle devam

bende haftasonu boyleydım dısaıya cıktık ve soguga dayanıksız oldugum ıcın kalın kalın gıyındım ama yıne dondum yuzumun yarım ekledım saçlarımın bu halı nasıl sormak ıstedım kız kardesım duzlestırıcıyle yaptı bu hafıf dalgayı artık fone para vermem :umursamaz

http://[URL=http://img693.imageshack.us/i/haftasonu.jpg/]
[/URL]

Son düzenleme:
cennetkokulum...sıcacık çok hoş olmuşun...ne güzel rahat rahatta oturmuşun,güzel bir gün geçirdiğin herhalinle belli tatlımopuyorumnanaktan

cennetkokulum kazağın çok güzel
saçınında dalgası çok hoş olmuş
ben saç rengi olarak sana kızılın yakışacağını düşünüyorum canım opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar aranıza ilk defa katılıyorum :)

Eklentiler

• $Resim_174.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $Resim_176.webp
    2 KB · Görüntüleme: 49
CENNET KOKULUM kazağını çok beğendim çok güzeeel:lepi:
umarım dışarı çıkmak moraline iyi gelmiştirzemuszemus

buyrunbenım aslında pek rahat degıldım sıgara ıcecezdıye dısardasogukta oturduk usudum
nikoncan moralım bıaz duzeldı sayılır ama dertler kuculmuyor o an kafadan atıyosun işte begendıgıne sevındım
sersa ben bugday tenlıyım eger beyaz tenlı olsadım kesınlıkle denerdım bırde korkuyoru akıtmak zor oluyor dıyorlar birdahakı sefere karemel tonlarını denemeyı dusunuyorum oda kızıla yakın paylasırım boyadıgımda

tembeltospa tesekkur ederım

pınarcım resimler net çıkmamış olduğpundan ben tam anlayamadım bebeğimmm:))

hele hele en altaki fotoya bi türlü anlam vermedim çizme mi mont mu etek mi?

pınarcım resimler net çıkmamış olduğpundan ben tam anlayamadım bebeğimmm:))

hele hele en altaki fotoya bi türlü anlam vermedim çizme mi mont mu etek mi?

resimleri kendim çekince böyle orjinal bir görüntü çıktı ortaya tabikaydirigubbakcemile3
çok haklısın tatlm..

en alttaki eteğim..üstten çekilmiş hali..boydan olan resimleri de makinemi ayarlayıp çektim ama işte boole oldu..bugunluk idare edelim tatlıcım...kocaman öpüorm..muhteşem makyajlarının da takipçisiym sooliim..opuyorumnanaktan

pınarım gül yüzlüm üstteki kazağının kravat gibi sarkıyor ya fiyonkları çok tatlı olmuş

ossun biz de gördüğümüz üzre yaparız yorumumuzu dimi çiçeğim

öpüyorum gül yüzünden ayrıca da teşekkür ederim:))Şeniz

cenettim tuniğin çok güzelmiş meleğim:asigim:

:asigim: :asigim: :asigim: ----------------:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: :asigim: :asigim:
:asigim::asigim::asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:
Şeniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…