Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Etiketler
ஐ, şık gören masum uzaylı, şişko gacılarr, barbie 1 numara :), bende şıkım :), bugun, gösteriş merakı =), güzel giyinen kızçeler, giydincek, gorelim, kapali, kime lan bu süs =), konuşturun tazları, misafirlere, nasilim begeniyurmusun, oynama şıkdım şıkdım :d, versiyonu

kim yazıyor bu etiketleri yaa delikafadulden

twetty canım vsaclar koyulaşınca bambaska bır hatun oldun itiraf edım senın saçalarının rengını çok çig buluyodum sarı yakısmaz dıyemem sana ama sacının sarısı platınden zıyade lımon sarısı gıbıydı
avatarınlaa şimdikı halını kıyaslıyorumda super olmuş :lepi:bıtanem ıyı karar su halın bana manken guzıde duranı andırdı sankı daha gosterıslı olmussun tenını rengı cıkmıs ortaya merak ettım ama sen nıye degıstırdın saclarını yıprandıgı ıcınmı zevkınemı

bu arada arka sayfalara döndümde
cennetkokulum üstündeki geyikli şey ne kaa güzel
çok şirin olmuş :)

pandora elbiseni yine tam anlamıyla göremesem de
endamın apaçık ortada taş hatun bayanssulusmile

teşekkur ederım barbım evet cok sırın bır sey hemde sıcacık kucuk kardesım almış 10 tl hemıde

bıtanem barbıeme dıyecegım yok hem super tasıyor kıyafetlerı hem zevklı hemde cıtı pıtı tatlı bır hatun ama sende kendıne haksızlık etme fısıtıgım hulya avşarmı guzel beren saatmı turkan şoraymı desem secım yapmakta zorlanırsın cunku her hatunun kendıne has bır hoş halı vardır turkan ablamızın acaıp basenlerı var ama guzellıgını golgeleyemıyor berenın sıvılce ızlerı var oda golgeleyemıyor
gelelım senın basen olayına ben goremedım ama varsa bıle dişi gosterıyor kadında hafıf basen ben sevıyorum ve sende cok hoş bır kızsın bırdaha duymayım bole laflarlmaz:

Son düzenleme:
cennet kokulum çok yakışmış bluzunu çok beğendim herkese yorum yapmam ben çok nadir hoşuma gitti kıyafetinbayanssulusmile

barbi super olmussun yine
saclarini boyattinmi???? yoksa isiktanmi farkli gordumopuyorumnanaktan

elbisemi uzun zamandır giymiyodum sabah görünce giyeyiim dediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…