kankamm ve bennnnnzemuszemuszemuszemus
zoia sende Çok hooş görünüyorsun Maşallah elbiselere ayrı bir ilgim var benimde sanada çok yakışmışş
cennet kokulum yakmışın ortalığı maşşallah
twety çok şeker olmuşun saç rengin sanki yaşuını dahada küçültmüş gibi hernekadar yüzünü net görmesemde öyle tahmin ediyom
zoia çok güzel olmuşsun
aşkito bgn peruk takmamışın alıştınmı kısa saçlarına ne giysen yakışıyo sana
lugesya çıtçıtlarının rengi çok güzel çok şeker pozların var ama acizane fikrim yüzünü kamufle ederken çok beyazlatma bakınca gözü yoruyo diye düşünüyorum daha koyu yapmayı dene
barbiveken yaaa hela pozların süpper eğlenerek foto çektiğiniz çokbelli kıyafetine ve şirin pozlarına bakmayı çok seviyom bu arada kotun tek kelimeyle mükemmel tam benlikmiş
sürmelim özledik seni ayyıldızına bayıldım bu arada şirineyle gurbet gelinimiz ne alemdeler yaa uğramaz oldular sen yanlarına geçince
ohaoldumsmile lugesya çok şık şirin ve ve güzel olmuş saçlara söz yok zaten süpersin buarada karamel demişsin tam olarak nasıl bi karamel :kedi:
yine neyapmışsınız böle KK katologu gibi olmuş topik.....anam şaşırdım kime bakıyım kime yazıyım....herkez şık herkez bal kaymak........barbieden harbiden başlıyım twentyden mi gidiyim, yok sürmeliden devam edip aşkitodanmı bitiyim, yada lugesya diyip ,cennet kokulu gülümemi söyliyim:bbo::1shok:..................................ama bu haksızlık bukadar şık olmak bukadar güzel olmak olmazki ben kimden başlıyım şimcikakannehirakannehirakannehirakannehir
tüü size tüüüü bu kadar şık olunmaz ki ( tüüüüüü tüü tüüüü maşallah)sempatiksalakcinniakannehir
kızlar ben bu topige hiç girmiyodum ama ne bilem böle şık hatunların olcanı hepiniz çok şıkşıkırdımsınız zoiamm kıyafetin çok hoş tatlım üstelik sanada çok yakışmış..maşallh sana nazar degmesinnn kuzunmmm
zemuszemusaşkitoo yinee süpersinn canımmm
opuyorumnanaktanaşkito şapkana bayıldım çok tatlı
Aşkito kombinin tarzım değil, ama bereni çok sevdim
ufaklığın eksikliğinide hissettim bu resimlerde
gözlerinden öperim :asigim:
Şenizyine neyapmışsınız böle KK katologu gibi olmuş topik.....anam şaşırdım kime bakıyım kime yazıyım....herkez şık herkez bal kaymak........barbieden harbiden başlıyım twentyden mi gidiyim, yok sürmeliden devam edip aşkitodanmı bitiyim, yada lugesya diyip ,cennet kokulu gülümemi söyliyim:bbo::1shok:..................................ama bu haksızlık bukadar şık olmak bukadar güzel olmak olmazki ben kimden başlıyım şimcikakannehirakannehirakannehirakannehir
cennetkokulu gülüm sen o kiyafeti zaten dışarda giyinme aman diyim giyinme,çok seksü olmuşun maşalh,fizikte taş gibi tabi öyle cuk diye olur giyindiğin.....
tüü size tüüüü bu kadar şık olunmaz ki ( tüüüüüü tüü tüüüü maşallah)sempatiksalakcinniakannehir
iyi ki actirmissin.. harika olmuscnm tşk ederimm valla ben siyahtan açtırdımm saçımı kuaförde yaptırdımm koyu karameldi galiba yıkana yıkana bu ton oldu:))
leptabımm sagol cnm deneycem bidahaki sefere dedigini zemuszemus
yaaaaaa nirden buluyosunsen bu bereleri yaaa... offf daha önce niye takmadın aşkolsunn..
aşkitonun mor beresini çok beğenmiştim bana postalamıştı canım arkadaşım.. bunu göreydim çok beğendim burda bulamadım felan derdim kıyamazdın bana vallaha hahahayyyy:))) çok tatlı olmuşsun canım çok beğendim kombinini maşallah sana:)
haaa bu arada mart ayında istanbul çok soğuk olucakmış kar tipi kıyamet metoroloji uzmanları almanyadan istanbula gelecek yolcular için açık kahverengi berenizi mutlaka takın uyarısında bulundular:))) sıkı giyin tamammı bitanem kafayı üşütme buralarda hahaha:)))
twetty canım vsaclar koyulaşınca bambaska bır hatun oldun itirafedım senın saçalarının rengını çok çig buluyodum sarı yakısmaz dıyemem sana ama sacının sarısı platınden zıyade lımon sarısı gıbıydı
avatarınlaa şimdikı halını kıyaslıyorumda super olmuş :lepi:bıtanem ıyı karar su halın bana manken guzıde duranı andırdı sankı daha gosterıslı olmussun tenını rengı cıkmıs ortaya merak ettım ama sen nıye degıstırdın saclarını yıprandıgı ıcınmı zevkınemı
cennet kokulum yakmışın ortalığı maşşallah
twety çok şeker olmuşun saç rengin sanki yaşuını dahada küçültmüş gibi hernekadar yüzünü net görmesemde öyle tahmin ediyom
zoia çok güzel olmuşsun
lugesya çıtçıtlarının rengi çok güzel çok şeker pozların var ama acizane fikrim yüzünü kamufle ederken çok beyazlatma bakınca gözü yoruyo diye düşünüyorum daha koyu yapmayı dene
barbiveken yaaa hela pozların süpper eğlenerek foto çektiğiniz çokbelli kıyafetine ve şirin pozlarına bakmayı çok seviyom bu arada kotun tek kelimeyle mükemmel tam benlikmiş
sürmelim özledik seni ayyıldızına bayıldım bu arada şirineyle gurbet gelinimiz ne alemdeler yaa uğramaz oldular sen yanlarına geçince
yine neyapmışsınız böle KK katologu gibi olmuş topik.....anam şaşırdım kime bakıyım kime yazıyım....herkez şık herkez bal kaymak........barbieden harbiden başlıyım twentyden mi gidiyim, yok sürmeliden devam edip aşkitodanmı bitiyim, yada lugesya diyip ,cennet kokulu gülümemi söyliyim:bbo::1shok:..................................ama bu haksızlık bukadar şık olmak bukadar güzel olmak olmazki ben kimden başlıyım şimcikakannehirakannehirakannehirakannehir
cennetkokulu gülüm sen o kiyafeti zaten dışarda giyinme aman diyim giyinme,çok seksü olmuşun maşalh,fizikte taş gibi tabi öyle cuk diye olur giyindiğin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?