Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

opuyorumnanaktan

pınarcığım ve tivitim siyahın asaleti asaletinize asalet katmış
çok beğendimm :lepi: :lepi:

Şeniz

barbiecğm twettycğm sizde harikasınız yine..ne giyseniz yakışıyor kendiniz güzelsiniz çünkü bitaneciklerim..opuyorumnanaktan

bu arada barbicim bahsi geçtimi bilmiyorum ama fotoları kim çekiyor onada teşekkür ederizz :dance:

benim saçlar kısa bende mi postic kullansam ya

tembl tospa barbı lugesta
canım ben pek sıcak bakmazdım bu çıt çıt olayına ama barbı ve lugestadan sonra fıkrım degıstı cok hoş ve dogal duruyorlar bırazda becerı ve el alıskanlıgı lazım tabı ben korkuyorum bellı olur gozukur dıye bazılarının gorunuyor ve korkunc ıtıcı duruyor

barbım sen topuz yapmıssın cıtcıtlar gorunmuyor cok dogal duruyor herhangı bır lınk bılen varmı bu cıt cıtlar pratık bır şekılde nasıl kullanılır bırde kızlar saçlarınızı bırdahakı boyamaya farklı tonda boyarsanız napıyosunuz

bugün bende böyleyim
resimler acele çekildi pek net olmayabilir kızlar

yine cok alımlısın fıstıgım ama kabul edersen bır elestırım var ama bence kısa çizme yerıne uzun tercıh etseydın yada bacagı tam kavrıyan bır model etekle daha hoş dururdu bu botlar daha cok kotlarla hoş oluyor bence

Barbi, puanını sadece çizmenden kırıyorum. Çok bol durmuş sanki. Sana ait değilmiş gibi.O kıyafetin altına gitmemiş. Onun dışında şugar olmuşsun

anaaa, pişti olmuşuz kız.:hulya:vereliniortak

dreamcım çok hoş çıkmışsın.türban çok yakışmış gerçekten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…