sagıll kuzumm benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
tembel tosbagamm tavsiye ederim cnmm zemuszemus çıtçıtlarıı manyakk duruyo bneimkielrde kısa aldımm rahat ettimmopuyorumnanaktan
ildemmmimm tşke derim canımm benimm montumda griler vardıı gri botumu giyim dedimzemuszemus opuyorumnanaktan fikrin için sagolll kuzummmmopuyorumnanaktan
kullanamam diye korkuyorum verdiğim paraya acırım sonra :gitme:
kuzum neyinden korkuyosun bikac defa kullan vazgeçemezsinopuyorumnanaktan bende alırken endişeliydim, ama alınca çok sevdim çokta hoş duruyoropuyorumnanaktan
düş fizik o numara
twetty süper olmuş canım yakışmış
güzel yorumlariniz icin hepinize cok mersüü teyzo$larii..oglu$umdann kucak dolusuu öpücüklerrrrrrrrr..
buyrunbenim canim senin sipada ne tatli öylöe kizz,pek bir afacan duruyooo :)))
pinaripekci giydigini cok güzel yakistiriyorsun, cok bakimlisin masallah canimm
lugeysa citcitlarina bittimmm .. bendemi alsam napsammm :))
kiyafet kombinasyonlarinda harika.
twetyy ayy inanmiyorum sendemi koyuya boyattin sacinii.. biraz kamufle eder yüzünü gösterirmisin cok merak ettim.. eminim cok yakismistir.
sağol canım benim deniyoruz işte her rengi opuyorumnanaktantwetty cok begendim canimm. saridan daha cok acmis seni, yüzüne renk gelmis sankii
twety bend eçok beğendimm..bu renk çıtır göstermiş...
sarı soluk gösterir zatennçççbazılarını hariç mesala bende ruh gibi oluyorumm..
sadece birkezz röfle yaptırdım hayatımda oda saçımda 3 saat durabildi..hayatımda bu akdar iğrenç olmamıştımmafoldumben
twety kesinlikle koyu saç canım çok çıtır olmuşsun güle güle kullan sançlarını opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?