Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

günaydın kk nın çıtır hatunlarıı , bugünki fermuarlı elbisem

küpelerim

Son düzenleme:
düş ve pınar ipekçi :lepi: çok şıksınız yine
düş şortunu çok beğendim çok yakışmışaklinialirimsmile

kullanamam diye korkuyorum verdiğim paraya acırım sonra :gitme:

güzel yorumlariniz icin hepinize cok mersüü teyzo$larii..oglu$umdann kucak dolusuu öpücüklerrrrrrrrr..

buyrunbenim canim senin sipada ne tatli öylöe kizz,pek bir afacan duruyooo :)))

pinaripekci giydigini cok güzel yakistiriyorsun, cok bakimlisin masallah canimm

lugeysa citcitlarina bittimmm .. bendemi alsam napsammm :))
kiyafet kombinasyonlarinda harika.

twetyy ayy inanmiyorum sendemi koyuya boyattin sacinii.. biraz kamufle eder yüzünü gösterirmisin cok merak ettim.. eminim cok yakismistir.

düş fizik o numara
twetty süper olmuş canım yakışmış

teşekkür ederim kızlar.. aşkitocum evet iki haftaya yaklaşıyor boyatalı bakayım varsa resim koyarım canım sağol çok naziksin..bayanssulusmile

bu resimler aşkito içindir..***

ev halim canım kusura bakma

buda yakından saç rengim

twety bend eçok beğendimm..bu renk çıtır göstermiş...
sarı soluk gösterir zatennçççbazılarını hariç mesala bende ruh gibi oluyorumm..
sadece birkezz röfle yaptırdım hayatımda oda saçımda 3 saat durabildi..hayatımda bu akdar iğrenç olmamıştımmafoldumben

twety kesinlikle koyu saç canım çok çıtır olmuşsun güle güle kullan sançlarını opuyorumnanaktan

twetty cok begendim canimm. saridan daha cok acmis seni, yüzüne renk gelmis sankii
sağol canım benim deniyoruz işte her rengi opuyorumnanaktan

teşkkürler teknologcum benim ten rengim bembeyaz olmadığı için çok soluk göstermiyordu ama makyaj istiyordu tabiki.. sarı saçla siyah göz kalemi hiç güzel durmuyor siyah göz kalemimi sürmeyi özlemişim yaw delikafadulden:roflol:

barbim bakma öle uzaktan koy şu resimlerini de görelim güzel endamını :asigim:

yaaaa lugesyaa kızım varya sen bana bu gidişle çıt çıt aldıracaksın yaaa bayılıyorum senin resmini her gördüğüm deeee delikafadulden

benim saçlarım çok uzun, bebeğim olduğu için çok ewden çıkamıyorum, saç kısa olursa halledebilirim kısa sürede gibi geliyor ne dersinn şekerimm... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…