Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Lütfen kelimelerinize dikkat edin.
forum arkadaslariniza kirici sözler sarf etmeyin..
güzel güzel paylasimda bulunun lütfen.....

Son düzenleme:
ay iki dk gittik yine ortalık karışmış yaa resimden çok laf var maşallah kaydirigubbakcemile3

zamanı yok arkadaşım sende koy resmini poz vermeyi öğrenelim senden ben zaten poz verme özürlü olduğumun farkındayım beni örnek göstermemiş olsan da .. hem burası güzel bir paylaşım yeri bizde senden bişeyler öğreniriz bakarsın..yerimseniben

bu arada bana güzel yorumlar yapam tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..
barbicim yine çok güzel ve asilsin.. pınar sende canım
düş çorabının rengine ve üstündekilerin uyumu harika

SeLaaam kizLaaR zemuszemus nabersinizz...

Bi kac gündür resim ekliyemiyorum kaydirigubbakcemile3
Acaip hasta oldum pasakliyim bu ara evde kaydirigubbakcemile3

ama size masallah cok güzel seyler göRdüm su iki gün icerisinde..
isimleri pek aklimda tutamadim ama cidden güzel güzel giyinen arkadasLar cok aklinialirimsmile

yukarida azicik karmasa olmus galiba sohbette .. kim kimin ne oldugunu bildigi icin kim ne derse desin ayol kaydirigubbakcemile3 relax olalim kaydirigubbakcemile3

h.g kuzumm geçmiş olsunnn en yakın zamandaa fotolarını bekliyoruzz cnmzemuszemuszemuszemus

Yahu atraksiyonu kaçırmışım :roflol:
Keşke yetişseydim...
Bu zamanıyok arkadaştan duruş dersi istememiz lazım acilen...
Kızlar düzgün poz verin yoksa biliyorsunuz yılın rüküşü bile seçilebilirsiniz...
:1closedeyes:

biri etiketlere çot yapmayın yazmış ay koptum alemsiniz kızlar yaa delikafadulden:roflol:sırnaşık şey

çok saçma, çot yapmayın, ஐ, şık gören masum uzaylı, şişko gacılarr, ablam kızıyo, barbie 1 numara :), bende şıkım :), bugun, deryacık, duck face, gösteriş merakı =), güzel giyinen kızçeler, giydincek, gorelim, kıskananlar bakmasın, kapali, kime lan bu süs =), kk defile, konuşturun tazları, lyre, misafirlere, nasilim begeniyurmusun, oynama şıkdım şıkdım :d, pehlim, sıkıysasendeeklekıskanc, siz şık mısınız şimdi=), versiyonu

Alemsiniz yahu bunları kim eklemiş naniknanik

tühh gördünmü vaktinde yetişseydin ozaman...

Zamanıyok arkadaş, bir fotoğraf eklesene gerçekten nasıl durulur merak ettim...
Nasıl giyinilir nasıl yürülür görseydik :uhm:
Bunu ciddi ciddi söylüyorum...
akannehir
Hayır neden soruyorum dersen, ona göre çot yapacağım da bizim topik kızlarına...
:roflol:

Hepinizin cehaletiniz üstünüzde kızlar. Benden öğrenin bari:
çot:
1. El veya ayağı sakat olan kimse, kötürüm, çolak. 2. Parmakları kısa ve küt olan. 3. Beş yaşına kadar yürüyemeyen çocuklara denir. 4. Eğri uzayan tırnak. 5. Bodur, ufak tefek.
Ağaç dallarının gövdeye bitiştiği yer ve bunlardan iki dalın arasında kalan kısım.
Çok sık: Çot üzüm hevenk olmaz.
Bacağı eğri olan davar.

Daha çok anlamı var ama bunlarla idare edin artık.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:

Hay Allah razı olsun Anuşka. Sayende bir çotu öğrendik.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…