Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

kızlar kaydirigubbakcemile3 arkadaşımızın nasıl gozunden kaçmısım ben bakın ikinci resmımde tam çot olmusum bu arkadas hep yazssında bızde çot durmamayı ogrenelım canım zamani yok çot seçicim ben kendımı gunun çot u ilan ediyoru onaylarsanşakkıdı

bak bak bak senın kadar olmasamış mış mış aklinialirimsmile kız sızın gıbı genc kuz degılız yarıstıramam senle gormesek yanı senı o gozlerı fızıgı gercek sanacak bılmeyeler

ben genc kızım dogru ama evlenip cocuk dogurunca senin kadar gusel kalabilirmiyim bilmiyom

Cennetkokulum o ne çot yapmak öyle!!! akannehir
Bir daha sakın çot yapma.
Rencide ederim seni tamam mı?
Ahanda böyle böyle hem de:
alsanaalsanasmile

bak
nick mick bilmiyormuşsun ya.
şöyle izah edeyim efenim:hulya:
nick = zamanı yok.
zamanı yok= nick.
anladın.

bu derece seviyesiz bir tartışmaya girmek bana yakışmaz...beni bilen bilir..sana açıklama gereği duymam..ama sen bence kişisel gelişim topiğine takıl arkadaşm..buradan çok oraya ihtiyacın var gibi..

Cennetkokulum o ne çot yapmak öyle!!! akannehir
Bir daha sakın çot yapma.
Rencide ederim seni tamam mı?
Ahanda böyle böyle hem de:
alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar yaa alemsiniz vallahi yarıldım gülmekten yaaa çok güldüm yemin ederimm cennet kokulum yaa sende çot yapmışsın bak bende yeni farkettim kaydirigubbakcemile3

moon sen parlak taytını hiç altından çıkarmaz mısın bilmiyorumkismile
seni hiç kotla ya da pantolonla görmedim o yüzden canım.kazağın hoşmuş CADIARZU

moon tamamen senin dışında bir yorumum daha var.aman alınma aklinialirimsmile
birisi benim pozlarımı taklit ediyor.sempatiksalakcinni
şimdi okuyunca benim pozumdan vazgeçer belki diye şey ettim alsanaalsanasmile ve buradan sesleniyorum lmaz:
herkez kendi pozunu ve cotunu neyim bulsun aklinialirimsmile
şaka şaka.çakralar senin pozum da senin olsun :jeyyar:
ha unutmadan aşkitomun giysilerini ve duruşunu çok beğeniyorum,kendine özgü tarz ve pozları var.
istersen en pahalı en güzel giysileri giyin ama bi duruşun yoksa üstündekiler emanet gibi durur.

ya kızlar kime benziyorum topiğine resmimi koydum bi bakın bakem kime benziyorum merak ettim yahuu kaydirigubbakcemile3

anaammm bakim pozlarımda bi çotluk var mı delikafadulden

moon sen parlak taytını hiç altından çıkarmaz mısın bilmiyorumkismile
seni hiç kotla ya da pantolonla görmedim o yüzden canım.kazağın hoşmuş CADIARZU
cıkarmıyorum yakında ameliyatla cıkarcaklar sempatiksalakcinni kotla resmimde vardı etekle sen gormemissin bayanssulusmile

bebişler sacım ıkı renk oldu dıye boyadım bronz kahve guya bayagı kahve kızıl oldu dahada acamam rengını

cennet kokulum sana çok yakışmış elbise içine sinsin çok hoş görünüyorsun fiziğin mükemmel bu arada bende doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

Öyle canım ya her zaman kot giyilmez yani bu yaşlara bi daha geri dönmicez bu yüzden bende istediğim her şekilde giyiniyorum... Yaşlanınca nerde bu fiziğe sahip olucazda giyicez yaşın verdiği güzelliğin tadını çıkarmak lazım:)
Bu arada tatlım çorabımın markası yanılmıyorsam pentiydi bi kaç ay önce aldım bu yüzden pek hatırlamıyorum markasını. Birde bende ilk defa bu tonda bi gri gördüm değişik geldi banada:)

hatunlar demeden geçemiycim bu zamanıyok arkadaş için en uygun tabir kıskançlığından ne diyeceğini bilememiş olur heralde densiz...
hepiniz ayrı ayrı çok şıksınız maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…