bugunde boyleydım kabanın altına tabı goren olmadı akannehir taytla gıyındım ayagımdakı yenı cızmem ılk defa topuklu aldım ıkı tur gıyılıyor uzun ve kısa ben kısa gıydım çantamda yenı kızlar birde şalım stres attım bıraz daha var aldıgım cıcıler gıydıkce eklerım
[http://[URL=http://img693.imageshack.us/i/kzmlaeglendk1.jpg/][/URL]
tesekkur ederim senin kadar olmasada opuyorumnanaktan
Mooon:asigim::hooray:
bak bak bak senın kadar olmasamış mış mış aklinialirimsmile kız sızın gıbı genc kuz degılız yarıstıramam senle gormesek yanı senı o gozlerı fızıgı gercek sanacak bılmeyeler
ayy ne alaka özürlü insanlar için kullanılıomuşş..
yuuhh beeee saçmalıgın bu kadarı...
o günlük kullanılan bi laf yani...
ayrıca ben kayserili falanda diilim...
hemende bi şehre yakıştırış vayy beee
bak
nick mick bilmiyormuşsun ya.
şöyle izah edeyim efenim:hulya:
nick = zamanı yok.
zamanı yok= nick.
anladın.
bu derece seviyesiz bir tartışmaya girmek bana yakışmaz...beni bilen bilir..sana açıklama gereği duymam..ama sen bence kişisel gelişim topiğine takıl arkadaşm..buradan çok oraya ihtiyacın var gibi..
Cennetkokulum o ne çot yapmak öyle!!! akannehir
Bir daha sakın çot yapma.
Rencide ederim seni tamam mı?
Ahanda böyle böyle hem de:
alsanaalsanasmile
cıkarmıyorum yakında ameliyatla cıkarcaklar sempatiksalakcinni kotla resmimde vardı etekle sen gormemissin bayanssulusmilemoon sen parlak taytını hiç altından çıkarmaz mısın bilmiyorumkismile
seni hiç kotla ya da pantolonla görmedim o yüzden canım.kazağın hoşmuş CADIARZU
Cennetkokulum o ne çot yapmak öyle!!! akannehir
Bir daha sakın çot yapma.
Rencide ederim seni tamam mı?
Ahanda böyle böyle hem de:
alsanaalsanasmile
bizim koyde adettendir kız çot yapılmaz doğulur hayalımlülülülülülü
geldim canım senin cotlarına kurban :jeyyar:emdevim geldinmi bitanem ya ozlemısım senı
düşüm yine rüya gibi olmussun evet bende bır degısıklık yapıp gardrobuma etek ekledım demek bıraz daha yapsam baska bırı gıbı olacam gaza getırecek bu topık benı kız 28 yasıma kadar hep pantolon gıydım etek elbıse hıc tercıh etmedım babam sevmezdı etegı oyle alıstım sonrada eşim babamın aynısı cıktı ama yavas yavaş kocama alıstıracam eeeeee artık gıyelım cıcı cıcı bızde bu arada bebegım bu coraplarının markası ve çesıtı nerdır ben adanada bu renk tonlarında bulamıyorum
tweety ım kız fazlam vardır muhakkak ama sızler gıbı cok ınce belım yok eskı halımden farklıyım tabı kız kazen ızın verseydı bebısım dogmadan oncekı halımı ekler sılerdım gerı vucud degısıyor kızz cocuktan sonra ama kılom ıdeal kılom spor yapsam daha fıt gorunurum kızım sabahcı oldu platese baslarım artık onceden o bırakmıyodu benı topun usutne cıkmaya calısıyodu eee senını fızıgın barbıe fızıgı gıbı vıtrın mankenı gıbı yanı senını dogursanda bozulmaz yıvrummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?