Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

OoooOoo özlettin ama kendini demothycim,valla bugünlerde nerelerde bu demo diye düşünmekden alamamıştım kendimi. Bi geldin pir geldin yanizemuszemus 3ü de birbirinden şık kıyafetlerinin. İş yerin baya sıcak heralde belli,incecik giyiniyosun. Benimde enbüyük özlemim sıcak bi yerde çalışmak ama nerdeee 10 derecelik ortamda çalışıyoruz.Ne klima ne kalorifer.Bıktım valla laahana gibi 5 kat giyinmekten:sinifsinif: bi bahar gelsede rahata kavuşsam(amma dolmuşum haadelikafadulden),neyse democum hergün çok şık ve süper olmuşsun.Öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Sağol aşkitom sen kenedine bak kızz sexy diyene bak hele olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Evdeydik kızz donmadı hiç bi yerim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2 livcim sende çok tatlısın bebeğim yakıyorsun
herkese kucak dolusu mersiler opuyorumnanaktan

Kendine has bi tarzın var çok güzel olmuşsun canım giydiğin herşey yakısıyor..yerimseniben

saçlarınımı boyattın emdevım bu arada web camdan degıl buseferkı elbısenınresmın rengı super bayılıyorum bu renge kum rengı bej arası

saçlarınımı boyattın emdevım bu arada web camdan degıl buseferkı elbısenınresmın rengı super bayılıyorum bu renge kum rengı bej arası
foto makinesiyle bu sefer ki canım saçlarımı boyatmadım normaldede koyu renk,webcamdan net çıkmıyor yerimseniben
sağol cnm bende seviyorum elbisemin rengini

saçlarını farkettim ama tenine dikkat etmemişim bir daha baktım , bronzlaştırıcı da güzel olmuş :):)

saçlarını farkettim ama tenine dikkat etmemişim bir daha baktım , bronzlaştırıcı da güzel olmuş :):)
teşekkürler şekerim :kedi:
benimkini bekliyorum gelse de süsüm bozulmadan bi romantik yapsak sositososito boshayallersmile

ya hafıza karıtım bozuldu fotograf makınesıyle cekemedım ondan dolayı web cam la cektım ben pek beceremedım web cam ısını emdev ders almam lazım senden bugun boyleydım kızlar sevgılıler gunu dıye bırsey yok benım ıcın ben komık buluyorum normalde pek aşk bocugu degılız bız bu gunde yapmacıktan olamayız zaten calısıyoru hala ozel bır plan yok yanı usutumdekı boleroyu 4 tl ye dun aldım cok hosuma gıtıt yarın baska rengı varmı bakacam http://[URL=http://img714.imageshack.us/i/yakalanmvideolar2.jpg/]
[/URL]

sempatiksalakcinni evet ben ders veririm hayatım.
çok tatlı bir şıklıktasın,bolerona,üstüne,kot pantolonuna bayıldım cennetkokulum bayanssulusmile

sempatiksalakcinni evet ben ders veririm hayatım.
çok tatlı bir şıklıktasın,bolerona,üstüne,kot pantolonuna bayıldım cennetkokulum bayanssulusmile

bebem senın yanında sonuk kaldım tam sevgılıler gunu hatunu olmussun kız hala meshur ederım senı ha gec degıl yerimseniben

cennetkokulumm çok datluu olmuşunn kuzumm çok yakışmış üsütndekilerr masumm bi güzelliğin var maşallahhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…