Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

:kedi:canlarım ya hepiniz ne hoş şeyler yazmışssınız o kadar çok mutlu oldum o kadar çok utandım ki anlatamam:kedi: çok şekersiniz yorum yapan yapmayan herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

maix tatlışkom bugunun en sexy hatunu sensin vallaha montu nereden aldın tam 14 şubatlık
demothy senin tarzına hastayım zaten =) sıkı takıpçinim =)
emdev herzaman ki yaktın ortalıgı çok hoş

Sağol cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanArkadaşımın montu kız Colinsten almış yüzde 50 indirim vardı ko ş yetiş al :ecrin_bebek:

herkesee maşallahhh ıslıkkkk buyrunnnnnnnnn

sevgililer gününüz kutlu olsun şekerlerrr alkisalkisalkis

ee barbimm resmini koymamışsın şekerim temizlik bitmedi mi kız yoksa kaydirigubbakcemile3

tugbacim :)) harikasin canimm.. sex appeal on numara !! :lepi:

liv seni burda görmek ne güzell .. fizik kiyaft sen muhtesemsin..

maix renkler tuhaf ama acayip sexyy olmussunn :))

demom cok sekersinn

emdev üstündekini sen mi ördün kuu.. cok güzelmiss.. sen ördüysenn ölcülerimi vereyim banada ör :))

uvvv livim cok tatlı olmussunn bebekm opuyorumnanaktan
emdev demoty cennetkokulum sizlerde cok sıksınız kızlar opuyorumnanaktan

cennet kokulum nickin çok tatlı :))
tarzını begeniyorum..griler çok hoş durmuş

ya kuzum dıye demıyorum ama hasta oldugunda 1 hafta yıkanmasın gul gıbı mıs gıbı bır kokusu var asla kotu kokmaz basımı donduruyor kokusu aceba annesıyım dıyenı bana hos gelıyr dıyodum cevremdende farkeden oldu severken cennet kokulum derdım eskı nıcım tkamıslı ıdı bende boyle yaptım 1 yıldır boyle ama herkes cennet sanıyodu ısmımı bende ılan ettım tuuubaaaaahihoyyyt

ne uzun anlatmısım:kedi:

kız aşkıto nasıl bır hava var resımde deyımmı sankı elınde cıgara var agzından uflerken ingiliz hatunları gıbı

Kızlarr siz gercek misiniz:1shok:
Hepiniz cok tatlı olmussunuz fizikler süperaklinialirimsmile:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…