Çook çook teşekkür ettim canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbarbi ne tatlısın yaaa allam sositososito
jade gerçekten çok güzel bir fiziğin var canım...
ilarzu 5tl mii akannehir çok yakışmış ayrıca olumunekankayizsmile
lugesyaaa :hooray:
çok teşekkrüler bebem
evet şekerparem çok teşekkürler
ecceemm öperim göbekten
ya arzu varya gerçekten bittim elbiseye a.s bu şimdi 5 tl lik elbisemi yanii ay süpermiş gerçekten güle güle giy balköpüğüm sana da çok yakışmış
zalak ben anca gördüm çiçeğimin yazısını
çok teşenkür ederim bidenem berber giderik emma sen götürecen mudanyaya bizi:)))
Çok sağol tatlım sende yine çok şirinsin ...Trençkotuna bayıldım çok güzelmiş.Güle güle giyersin inşallah
oyyy oyyy karamuğummm anca burdan görüşecek hallere düştükkk saol kuşumm opuyorumnanaktan
Sende hoşsun canım çok saol... opuyorumnanaktan
teşekkürler barbiee cim öpüyorumm...opuyorumnanaktan
jade harıkasın canım ,normalde hıc yorum yapmam bkar gecerım ama dayanamdım ,opuyorumnanaktan
hepınız cok sıksınız masallah
canım sende cok tatlısın yıne ama ben demıstım cok sade takılıyorum yavas yavas bıraz şık gıyınmeye baslıycam dıye senın kadar şık gıyemem bıtanem baskasında daha cok begenıyorum boyle cıcıbıcı kıyafetlerı ama fazla cızgımın dısına cıkmayı dusunmuyorum sadece tek degısımım etek oldu bıtanem gerısı aynı hı bırde topuklu cızme aldım dahada almam 1 tane yeterkaydirigubbakcemile5
MELEKCİM MAŞALLAH allah nazarlardan saklasın çok şık olmuşsunnöykücüğümde annesiyle çok şeker çıkmışş :1hug:
çok teşekkürlerhepinizi de çok beğendim maşşallah sizlere
barbi,jade.beyaz melek,ilarzucennet kokulum ve diğerleriniz..
çok alımlı ve hoş görüntüler:asigim:
ayyyy utandım canım benim çok teşekkürlerrr:asigim::asigim:Meleğim, bir içim su olmuşsun canım. Genç kız gibisin maşallah.
beyaz melek harikasın bebişinde çok tatlıı
Beyaz melek ;melek gibisiniz...Bebişede maşallahh...
Bende resim eklemeyi becersem ekliycemde affedinn :))
maşallah allah nazarlardan saklasın beyaz melek, bebeğin çok tatlı yaaa ona 2 kez maşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?